icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mucinka15
7. apr 2011

my včera cestoviny Carbonara.. dnes paradajkovú polievočku a domáci trdelník a cez víkend pizza rezne so zemiačikmi a jarnú polievočku s haluškami 🙂

zuzana12345
7. apr 2011

@mucinka15 ahoj, ako robis trdelnik? 😉

traktor
7. apr 2011

,

traktor
7. apr 2011

ahojte,
@zuzana12345 tu je super recept na trdelnik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38747 , ja som robila vcera aj predvcerom 🙂 .. vyjdu 4 ks

evinkal
7. apr 2011

Maminy,poraďte nejaký obed do 5 eur-iba tolko mi totiž mm nechal☹čo sa z toho dá?chcela som para buchty ale nezmestím sa do 5☹

evinkal
7. apr 2011

zabudla som dodať pre štyri osoby☹

womenne
7. apr 2011

@evinkal http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=1335 že na prídeľ!! prefackať by potreboval 🙄

evinkal
7. apr 2011

@womenne díkes,ale keby som mu uvarila cestoviny-odbachol by ma-on žije ešte v dobe komunizmu-za 150sk maso,mlieko,múku.... ☹

womenne
7. apr 2011

Dnes sáčkova hríbova- viem nezdrave ale občas zhreším, je skvela a ja taku neviem 😅 Lístove batožky plnene hermelínom, hranolky a obloha.

salma22
7. apr 2011

@evinkal ja robim niekedy cestoviny so syrovou omackou,alebo skus ryzovy nakyp,alebo palacinky,francuzke zemiaky hmm....? neviem dnes je vsetko drahe niekedy sa hlava kruti neboj zienky este napisu a poradia 😉 drzim palceky

womenne
7. apr 2011

@evinkal pokial si dobre pametám tak si písala v inej teme že on doma nejedáva na obed. Sorry ale to je debil!!
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=35839 prípadne rizoto

evinkal
7. apr 2011

@womenne nie nejedáva,ale zajtra má dovolenku a večeru mu treba lebo ma zožerie!

atrami
7. apr 2011

@evinkal , fíha, no čo už. Kúp kurča a ryžu, to by malo vyjsť. Keď chceš, upeč len stehná, krídla, oddel prsia- tie možeš vypražiť ako rezne. A z korábu uvar polievku-buď klasický vývar alebo takú gulášovú.
Prípadne z kuraťa perkelt, paprikáš s cestovinou.
Z cestovín sa ani moj nenaje, ale dnes musí 😀 Lebo sa mi nič iné nechce.

titkovamiriam
7. apr 2011

@evinkal prepana mi nehovor ze buchty nespravíš do 5 eur-kilo muky,mlieko,kvasnice,1vajce-ja by som robila granatir-2-3 kg zemiakov ,cestoviny,cibula 😉 ,karfiol s vajíckami a zemiakmi-ja velmi casto varim do 5 eur-a spravis aj paprikas z jedneho kurata,alebo z kilo masa+cestoviny,palacinky,cestoviny ......... 😉

atrami
7. apr 2011

@traktor , musím niekedy urobiť, nám ho nosí svokra priamo zo Skalice, ale to sa len po ňom zapráši. Lenže nemám tú ,,rúru" na namotávanie, musím asi niečo najsť na povale- vodári, tam možno nejakú zabudli 😀

evinkal
7. apr 2011

@atrami 😀 vravím že keď sa naučím variť za pár šupov-budem viac čarovať ako harry potter-ono by možno aj buchty vyšli,ale potom mi nevyjde chlieb,alebo rožky☹

ivanka85
7. apr 2011

sprav francuzske zemiaky

evinkal
7. apr 2011

@titkovamiriam áno,keď mám doma nakúpené,ale ja ničoho nemám-hustím do mm nech z výplaty urobí nákup/zásoby/ale on prv kupuje materiál na dom a potom ide škola,obed a oblečenie to už vobec nie!aj teraz.v pondelok výplata a on ide kupovať yporky!!

traktor
7. apr 2011

@atrami 😀 😀
@evinkal hadam daky zaklad doma mas...napis co mas..a podla toho sa da radit..pripadne uz len nieco dokupis..

atrami
7. apr 2011

@evinkal tiež ma napadol grantír, špenát, pečienka + ryža, nejaký prívarok s párkou, volským okom, zemiakové placky, lievance, lokše, langoše,rizoto...je toho dosť.
Teraz som robila soté z kuraťa + zemiakové placky. Ešte nájdem blok z obchodu, platila som nejakých 3,67 a to som kupovala aj iné veci

silvia31
7. apr 2011

ja som včera robila pangasiusa na cibulke s maslom a zem. pyré a zeleninová obloha 😉 takto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4649 a že ja ryby nemusím, tak toto sme dali rýchlo do žalúdka 😀 a dness neviem, fakt neviem 🙂

lussy666
7. apr 2011

@evinkal no to je neco....ja by som mu dala 5 e, nech ide urobit nakup...smutne..
inak ja by som asi spravila to kura pecene a s chrbta polievku, alebo sote v placke, ako vravi @atrami
alebo kup udene a sprav zemiakovy alebo hocijaky privarok a je tam aj maso...

drobik1
7. apr 2011

dnes polievka zeleninkova s krupicovymi knedlickami a druhe rizoto zo zeleninou..dezert asi muffiny s kuskami cokolady.. 🙂

evinkal
7. apr 2011

@traktor pol kila múky,vajce,cetoviny/také detské obrázkové/soľ,pohár mlieka,cibuľa...no neviem nič mocvyrátala som si kolko budú stát suroviny na buchty,ak nezoženiem lacnejší lekvár ako 2 eurá,tak 4.02-a to som chcela aj chlieb a maslo☹

atrami
7. apr 2011

@lussy666 , ono na tom nič nieje, každý sa občas dostane do takejto situácie, ale vtedy vznikajú najlepšie recepty 😉

lussy666
7. apr 2011

@atrami jasne, jasne, len mne to prislo podla reakcie @evinkal ze to ma doma bezne...nevravim, ze je zle mat rozpocet, to je aj potrebne, len mi to prislo ako..neviem...ked mam 5 euro na obed, tak mi nevadia ani cestoviny....proste takeho chlapa mat doma...hm hm hm....

evinkal
7. apr 2011

@lussy666 u nás je bežné,nechať mi denne 1-2 eurá a raz za čas 5eur-asi tak!

zajo79
7. apr 2011

@evinkal fuuuuha.

tak upec zemiaky v rure z maslom a kyslou kapustou... alebo langose.. z kg muky ich je veeeela.

lussy666
7. apr 2011

@evinkal tak ked je takato situacia, samozrejme.....len sa treba prisposobit zo vsetkych stran a nie ze "odbachol by ma"...cestoviny s vajcom nanho a par faciek...

zajo79
7. apr 2011

@evinkal chlap je taky... co si nechas. 😠 😠 😠