icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
11. dec 2015

naše raňajky smotanový jogurt jahodový, rohlík 🙂

maminkajanka84
11. dec 2015

Unnas bude zase raz paradajkova 😉 a dnes mam chut na rybky s zem. Kasou

rakywanda
11. dec 2015

včera malá vydrankala palacinky od tatina (výhradne jeho parketa), dnes navarí Ikea, zajtra filé na prírodno, bataty, zeleninový šalát, nedeľu vidím na obrátené rezne s ryžou

sophina
11. dec 2015

slizikova polievka , kuraci perkelt s haluskami ... a vianocne pecenie 😉

travnerka12
11. dec 2015
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

@sophina ja tiez robim dnes perkelt 🙂 chcela som ho s cestovinou ale drahy frflal tak sa idem dat do halusiek 🙂

luciasing
11. dec 2015

Dnes segedín 🙂 a zajtra dojedačky

m_ij_ka
11. dec 2015

segedín s knedlou

kvetka589
11. dec 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

dnes to vidim na bryndzove halusky 🙂

jukov
11. dec 2015

dnes hráškovokarfiolová polievka mrveničkami, karfiolové mozočky - budú asi len s chlebíkom a uhorkou, zajtra dojedačky a v nedeľu hovädzie na divoko s domácou knedlou

usmiateslniecko
11. dec 2015

ja som dnes nabrala inspiraciu od Habovcov 😀 takze dnes mame zemiakovy privarok so slaninkovymi chipsami

ivetamicuchova
11. dec 2015

Parene zemiaky s parenou mrkvou a varene vajicko.

siska53
11. dec 2015

Vcera a dnes mrkvova kremova polievka.
Ako druhe vcera bolo domace kuracie na olivach a paradajkach a cibuli,k tomu na vyber placka,cestoviny penne alebo opekane zemiaky. Pre mna ako ne.esiarku zas tofu na paradajkach a olivach. Pridali sa aj deti,ony tofu lubia.
Dnes ako druhe mali domacu kuraciu pecienku na jablku a k tomu ryzu.

medulienka2011
11. dec 2015

Vyprážaný karfiol a zemiačky s maslom🙂 😉

ivana_t
11. dec 2015
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

parene buchticky 🙂

matvejka125
11. dec 2015

@usmiateslniecko ja takisto a chutilo nám

mizu89
11. dec 2015

Ahojte baby neviete niektora recept na takuto fajnu makku maslovu babovku?Viem ze je z kysnuteho cesta a to je asi vsetko,

thea77
11. dec 2015

@mizu89 na vareche je ich viac...mozes skusit a odporucam precitat aj komentare pod receptom...vzdy sa najde nejaka vychytavka 🙂

http://varecha.pravda.sk/recepty/panettone/3463...
http://varecha.pravda.sk/recepty/panettone-foto...

mizu89
11. dec 2015

@thea77 dakujem

m_ij_ka
12. dec 2015

naše raňajky domáca pečená pečeňová paštéta, chlebík

300g pečienky, 150g bravčovej masti, 100g slaniny údenej,3 surové vajcia, 2,5dcl smotany na šľahanie 33%, 1 lyžica vegety, pol lyžičky čierneho mletého korenia, soľ,

Ja som to robila z kuracej pečienky. Nakrájam si tenké pásiky udenej slaninky a nimi vystelieme rebrovú formu . Kraje formy vytrieme bravčovou masťou. Do mixera vložíme pečeň s rozpustenou letnou masťou,pridáme soľ,korenie,vegetu,vajíčka a rozmixujeme. Prilejeme šľahačkovú smotanu a necháme mixovať asi minútku.Masu nalejeme do rebrovej formy a a dáme zapekať do rúry na 160 až 180 stupňov, asi na 40-45 minút. Dobrú chuť 🙂

iinuska
12. dec 2015

karfiolova polievka, vysmazany syr, varene zemiaky, tatarska

thea77
12. dec 2015

Na ranajky sme mali famoooozne lievance...a neskory obed bude pecena ryba so zemiakmi ...uhuhuuuu uz sa tesim ☺

gianni
12. dec 2015

na ranajky sme mali rybaciu pomazánku,teraz bola káva a šup pripravovať obed,niečo z kuracích stehien... potom na klzisko s detmi no...

gianni
12. dec 2015

Idem si dat...

siska53
12. dec 2015

Feniklova kremova polievka-bude aj na zajtra.
A este sa dojedla pecienka z domacich kureniec,ryza,cestovina a naparena zelenina.
Zajtra k fenikovej polievke zvazujem zemlovku.

michaela1711
12. dec 2015

Dnes boli hranolky, kuracie mäsko, dresing cesnakovo jogurtový a zeleninová obloha. Ja som mala menšiu porciu lebo chudnem ale bolo to výborné 🙂

paulakolla
12. dec 2015

Dnes frankfurtska a privarok z cervenej sosovice s kyslou smotanou a fasirky pecene v rure.

m_ij_ka
12. dec 2015

kapustová polievka s bravčovým mäsom a údenými rebrami,kuracie prsia v cestíčku, ryža, kompót

zuzka56
12. dec 2015

Paradajková so syrom, pečene americké zemiaky, pečený cesnak a pečený camembert

slimstar
12. dec 2015
lentilka46
12. dec 2015

@gianni daj prosím recept na tie krevety, lebo ten moj muž ich už rok spomína, ale žeby ich pripravil, tak toto ne :D