icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
27. dec 2015

naša večera obložená misa, nakrájaná bageta 🙂

zuzka56
27. dec 2015

My dnes pečene kuracie nohy, ryža a uhorková šalát.
Neviem co budemvarit zajtra ale mam chut na nieco jednoduché bez masa.

raza
27. dec 2015

rajčinová polievka a špenátové rizoto. jedol však len drobec, my sme sa obetovali a dojedali šalát a rybu 😀 zajtra bude to isté a urobím ešte aspoň palacinky 🙂

gucz
27. dec 2015

Dnes sme s MM chceli niečo ľahšie, tak som spravila čínu z kuracích pŕs a mrazenej zeleniny na čínu s ryžou . Deti chceli mleté rezne so syrom, tak som im pár spravila, nech sú všetci spokojní 😉

m_ij_ka
28. dec 2015

my dnes dojedáme obed zo včera hovädzí vývar, kuracie rezne v cestíčku, šalát majonézový 🙂

ešte sa dopeká maková štrúdľa

rakywanda
28. dec 2015

pečené kura, ryža, kompót

cez sviatky som robila oreo tortu - mne chutila, manželovi bola málo sladká, našťastie švagor je veľký maškrtník 😀 😀 😀 , ale nemá zmysel ju u nás robiť ešte raz
kolegyňa ju robila tiež, pre nich vraj bola zasa až veľmi sladká

muska_miruska
28. dec 2015
Používateľ muska_miruska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od muska_miruska.

my este stale doma dojedame z Vianoc, az zajtra budem varit 🙂

gianni
28. dec 2015

Cokoladove lizatka a cokokadovo- burizonove srdiecka
len horka cokolada,kokosovy olej,susene brusnice,vl.orechy a v srdieckach aj burizony....

silvusinka353
28. dec 2015
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

@gianni tie vyzeraju super 🙂

ivana_t
28. dec 2015
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

dnes u nas rozvoniavaju lokse🙂

m_ij_ka
28. dec 2015

naša večera jednohubky s klobáskou, syrom, a pre manžela plus olivy 🙂

motiilik
28. dec 2015

Dnesna vecera pecene masko a pecene zemiaky len tak s ukorkou...+ jednohubky a ako dezer metrovy kolac... 😉

rakywanda
29. dec 2015

včera nečakaná návšteva tak nakrájaná klobása, bagetka, kečup, horčica, chren, štiplavina
dnes sa nechám prekvapiť, varí manžel

alezbet
29. dec 2015
Používateľ alezbet je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.

dnes to budu len cestoviny so syrom🙂

libka1
29. dec 2015

Cestoviny s pestom, halaszle

loknicka
29. dec 2015

u nas dnes zabijackovy tanier - klobaska, jaternicky, zemiaky a kysla kapusticka - pecene 🙂

m_ij_ka
29. dec 2015

vývar zo sliepky, pečená kačica, kapusta, lokše 🙂

cobisko
29. dec 2015
Používateľ cobisko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cobisko.

ja som sa dnes odhodlala ze skusim urobit vyvar z bazanta a na moje prekvapenie je lepsi ako zo sliepky 🙂

erika1111
29. dec 2015

zemiakova polievka a spagety so zeleninou

zuzka56
29. dec 2015

Špagety so syrovo-pórovo-šunkovo-šampiónovou omáčkou

lavender84
29. dec 2015

Rizoto so sampinonmi a zeleninou

matvejka125
29. dec 2015

Dnes konečne bez masa - bryndzové halušky

zaira13
29. dec 2015

@gianni asi neskoro ...ale aj ja som mala take cesto že ndržalo velmi pokope ale medovníky boli fajnučké mäkké a aj chutné... ja som valkala medzi pečiacim papierom 😉 takto vždy robím ked mám neprispôsobivé cesto 😉

monikaresovska
29. dec 2015

kočky, zvyšilo sa mi 5 žltkov, nemáte nejaký zaujímavý recept, kde by som využila?

stellamaris
29. dec 2015

@monikaresovska omeletku si urob,ja roky iba zo zltkov jedavam.Je dobra a s kvapkou oleja nie je sucha 😉

1tatiana137
30. dec 2015
Používateľ 1tatiana137 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1tatiana137.

@stellamaris preco len zo zltkov?🙂

adulikka
30. dec 2015

Včera cesnakova polievka a rizoto
Dnes zemiaky na kyslo k tomu opečenu klobásku ,volské oko a práve dopečenë pečené buchty a dcéra robî pizzové kolieska

adulikka
30. dec 2015

A už sú aj pizzové kolieska

adulikka
30. dec 2015

@monikaresovska ja by spravila vaječný koňak. Mne práveže zas zostali bielka,kedže koňak robila.