Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My dnes pečene kuracie nohy, ryža a uhorková šalát.
Neviem co budemvarit zajtra ale mam chut na nieco jednoduché bez masa.
rajčinová polievka a špenátové rizoto. jedol však len drobec, my sme sa obetovali a dojedali šalát a rybu 😀 zajtra bude to isté a urobím ešte aspoň palacinky 🙂
my dnes dojedáme obed zo včera hovädzí vývar, kuracie rezne v cestíčku, šalát majonézový 🙂
ešte sa dopeká maková štrúdľa
pečené kura, ryža, kompót
cez sviatky som robila oreo tortu - mne chutila, manželovi bola málo sladká, našťastie švagor je veľký maškrtník 😀 😀 😀 , ale nemá zmysel ju u nás robiť ešte raz
kolegyňa ju robila tiež, pre nich vraj bola zasa až veľmi sladká
my este stale doma dojedame z Vianoc, az zajtra budem varit 🙂
@gianni tie vyzeraju super 🙂
dnes u nas rozvoniavaju lokse🙂
naša večera jednohubky s klobáskou, syrom, a pre manžela plus olivy 🙂
Dnesna vecera pecene masko a pecene zemiaky len tak s ukorkou...+ jednohubky a ako dezer metrovy kolac... 😉
včera nečakaná návšteva tak nakrájaná klobása, bagetka, kečup, horčica, chren, štiplavina
dnes sa nechám prekvapiť, varí manžel
dnes to budu len cestoviny so syrom🙂
Cestoviny s pestom, halaszle
u nas dnes zabijackovy tanier - klobaska, jaternicky, zemiaky a kysla kapusticka - pecene 🙂
vývar zo sliepky, pečená kačica, kapusta, lokše 🙂
ja som sa dnes odhodlala ze skusim urobit vyvar z bazanta a na moje prekvapenie je lepsi ako zo sliepky 🙂
zemiakova polievka a spagety so zeleninou
Špagety so syrovo-pórovo-šunkovo-šampiónovou omáčkou
Rizoto so sampinonmi a zeleninou
Dnes konečne bez masa - bryndzové halušky
kočky, zvyšilo sa mi 5 žltkov, nemáte nejaký zaujímavý recept, kde by som využila?
Kakaovo vanilková bábovka
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/369-kaka...
Kakaovo smotanový koktail
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/657-kaka...
@monikaresovska omeletku si urob,ja roky iba zo zltkov jedavam.Je dobra a s kvapkou oleja nie je sucha 😉
@stellamaris preco len zo zltkov?🙂
@monikaresovska ja by spravila vaječný koňak. Mne práveže zas zostali bielka,kedže koňak robila.

naša večera obložená misa, nakrájaná bageta 🙂