icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

xenia2
22. dec 2015
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

dnes u nas budu rozvoniavat bryndzove halusky 🙂

tykat
22. dec 2015

@gianni sojova muka je ina, na nu treba viac tekutiny a aj dlhsie spracovavat, recept mam podobny (este tam sla soda bicarbona) a pernicky boli vyborne, cesto sa vobec nelepilo, robilo sa s nim super.

gianni
22. dec 2015

@tykat hej aj sodu som dala a bolo do do rana v chladnicke potom som na 2 hod. vybrala vonku a tak robila no asi zlý pomer a naozaj viac tekutin trebalo no ...

m_ij_ka
22. dec 2015

naša večera tuniakové cestoviny 🙂

rakywanda
22. dec 2015

dnes boli rezne pre maródka, zajtra robím pizu s nivou a ščipákom

sugarfree999
22. dec 2015

My sme mali parádny brunch🙂 Pohánka je skvelá na cievy a imunitu a snažím sa ju zaradiť do nášho jedálnička. A teraz som natrafila dokonca na pohánkovú múku. Našla som veľa receptov na pohánkové palacinky a lievance naslano a nasladko. Urobila som túto parádnu slanú verziu a bola som nadšená. Pohánka má svoju typickú zemitú orieškovú chuť a tá sa k údenému lososu sa luxusne hodí! http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/12/pohan...

bebebrumik
23. dec 2015

Dámi, prosim Vas,kdesi som stratila recept na medový kolač bez vaľkania...

evicka547
23. dec 2015
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

uz konecne vsetko napecene ale dnes som nic nevarila iba sme dojedli vsetko zo vcera 🙂

natal12
23. dec 2015

baby ostal mi jeden medovy plat.. co z neho mozem urobit?? okrem tych gulky marlenka to nechcem.

veronikazadana
23. dec 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

dnes sme mali cestoviny s kuracim masom a syrovou omackou

mamickajanka
23. dec 2015
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

dnes som robila po dlhom case sisky 🙂

slimstar
23. dec 2015

Slovenská kapustnica s bravčovým údeným a klobasou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1187-slo...

Šmyklavý záhorácky zemiakový šalát
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1186-smy...

trudka4
23. dec 2015

Takže zelňačka a salát na zitra hotové 😀

iinuska
23. dec 2015

zemiakovy salat je hotovy, kapustnicu vari svokra, zajtra uz len kapra vysmazim

mijo53
24. dec 2015

Skoro všetko na dnes hotové. Povedala som si, že budem tento rok variť menej, ale nakoniec som sa priklonila k tradíciam, ktoré sme dodržiavali od môjho narodenia
1 chod - oplátky s medom
2. chod - polievka z kyslej kapusty s fazuľou
3. chod - mačanka hríbová zo šťavy z kyslej kapusty, zahustená sladkou smotanou
4. chod - pirohy plnené so zemiakmi zmiešanými s bryndzou a sušenými varenými slivkami
5. chod - opekance s makom
6. chod - rybie file a zemiakový šálat

Ku kapuste a mačanke biely koláč
7. chod - zákusok, káva
Z každého jedla sa musí ochutnať, tak to bude iba po troške, aby sa neozval žlčník

To budeme jesť aj zajtra
Na Štefana kačka, červená kapusta, knedlík

Všetkým prajem požehnané Vianoce

usmiateslniecko
24. dec 2015

My mame na obed sosovicovu polievku so sladkou smotanou, susenymi dubakmi a slivkami, na veceru bude: oblatky s medom, polievka od obeda, peceny kapor s pecenymi zemiakmi a ja s dcérkou budeme mat lososa na masle a zemiakovu kasu. Zajtra ideme na obed k rodicom a na veceru k svokrovcom 😀

reni1512
24. dec 2015

My dnes na obed hovadzia polievocka a pecene rebierka 🙂
Stedra vecera 🙂 : oplatky s medom a cesnakom, bobalky s makom, kapustnica s bielym kolacom, salat a rybka 🙂

STASTNE a VESELE 🙂 vsetkym...milujem tuto temu tak nech nam to VARI 🙂 aj v dalsom roku tak uspesne!

jana_eyre
24. dec 2015

My sme mali na obed paradajkovu polievku a cestoviny s avokadom a cuketou..

Na veceru mame cuduj sa svete 😀 tradicne oplatky s medom a cesnakom, opekance s makom, hubovu polievku, kapustnicu a rybu so salatom.. Stastne a vesele!!

natal12
24. dec 2015

baby ako to bude chutit ked dam do kapustnice judasove ucho??? ☹

majba
24. dec 2015

@natal12 ta huba nema typicku hubovu chuut. je skoro bez chuti. ale zato je velmi chrumkava. taka chrupavkovita. kebyze nemam co dat do kapusty, tak aj sampinony su dobre.

jarhal
24. dec 2015

@natal12 neviem..neskusala som davam ho iba do ostrokyslej polievky...aj ma napadlo judasove tiez lebo ziadne huby som doma nemala..nakoniec siel manzel z prace do tesca a kupil susene nase huby....doma som ich hned sla namocit a islo ma porazit ..huby z ciny....netusim co vsetko je to zmes a na zadnom obale zobrazene dubaky avselijake ine...toho roku vobec huby nerastli kvoli tym sucham...a hub je malo... uz je spravena kapustnica ale nevonaju ako nase 😖 nabuduci rok nazberame vysusime a ked zas nebudu radsej bez ...judasovo ucho nevonia ...ale ak chces huby do kapustnice tak daj aj to ucho..nie je to tradicia ale aj experimenty sa rataju... 😉

horana
24. dec 2015

Od rana mame s manzelom post, nie z nabozenskych dovodov, ale lepsie nam potom chuti 😉
Deti mali malicke symbolicke ranajky a dobrovolne budu tahat nejedenie s nami, ze ci uvidia to zlate prasa 😀 ...

Na veceru bude:
-aperitiv Cinzano
-med, strucik cesnaku, orechy, kusky grabatoveho jablcka ako predjedlo
-kapustova polievka vegetarianska kremova s vela hribami a slivkami
-zemiakovy salat (viac zeleniny ako zemiakov), pre deti domace hranolky z rury, tradicne kapor podkovicky pre muza a mna, pre deti platyz
-rez domacej coko torticky
(+mala oblozena miska na stole: olivy, prepelicie vajicka, kaviar...to si uz kazdy nadiktoval co mu chuti 😵 )

iinuska
24. dec 2015

Stastne a vesele kucharocky 🙂

U nas kapustnica, zemiakovy salat, kapor, oplatky s medom, kolaciky

m_ij_ka
24. dec 2015

Šťastné a veselé všetkým prajem
u nás dnes oblátky s medom a cesnakom
šošovicová polievka
majonézový šalát a kapor

a po večeri hurá na darčeky 😀

zgamd
24. dec 2015

U nás dnes... oblátky s medom. Hríbová polievka nakyslo. Kapustnica s údenou rybou a zemiakmi. Zemiakový šalát s rybou. Opekance s makom.

oira
25. dec 2015
betka239
25. dec 2015
Používateľ betka239 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od betka239.

mnaaam usla som s notebookom do izby aby som nevidela jedla a aha tu ho vidim zase :D

slimstar
26. dec 2015
m_ij_ka
27. dec 2015

hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami, kuracie rezne v cestíčku a majonézový šalát 🙂

tykat
27. dec 2015

U nas si vybrali klasiku...pecene kura, ryza a ceresnovy kompot. Zakusky dojedame - veternik na plechu, puncovy a klasiku - medovnicky, linecke.