Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@adulikka dakujem, ja som robila vianocne suchare a tam išli bielka iba, našla som recept na nejake kokosové oči, tak idem vyskusat🙂
Dnes sme mali na obed špagety so syrovo-smotanovou omáčkou so šunkou. Na večeru sme si spravili hot-dogy. Zajtra budeme mat k obedu guláš . Bude ho variť svokor zo srnčieho a hovädzieho mäsa ☺
hrachova kasa s udenym masom
my sme si na večeru dali obložené chlebíky 🙂
http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/parizske-rozky/
@monikaresovska teraz by sa mi zišli tvoje žľtka. Chcela robiť tieto parížske rožky. Ale bielka pridala do koláča aj do rezancov a zajtra ich pridám do obaľovania rezňov.
My ideme suce dnes k nasim,ale robila som vcera vecer este spenatovu roladu a oreo cheesecake,bereme so sebou 😝
My dnes máme na obed od včera zapekané cestoviny a na večeru kapustnica, kuracie prsia so šunkou a syrom, hranolky a zeleninový šalát 🙂 A aby nebolo málo koláčov, tak som včera ešte urobila orechový koláč na oblátke a čokoládovú roládu 😀
fazuľová polievka s údeným mäsom, hovädzie kocky na smotane,knedľa, orechový kysnutý koláč 🙂
Plnená kapusta, obložené chlebíčky, obrátený jablkový koláč
@1tatiana137 ja nemam bielka rada,z nich jedava omeletku manzel 😉 inak urobit konak je tiez dobry napad 😀
ja som dnes dostala chut na hovadzi vyvar 🙂
@gianni ako šéfkuchár, obdivujem keď takto muž varí aj môj občas uvarí 🙂
@lucya87 Mozem poprosit recept na karamelky a ako dlho vydrzia popripade kde ich uskladnovat
polievka z kuracích drobov, rezance, kuracie pečienky a našla som 1 kuracie stehno v mrazničke, tak to podusíme, ryža, kyslá uhorka alebo kompót, podľa výberu
panenka s pečenou zeleninou a smotanovou omáčkou a ako dezert smotanová torta s ovocím.
šampiňónová polievka, varené zemiaky a pečené krvavničky a klobásky, čalamáda 🙂
Šošovicová polievka so zeleninou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1617-sos...
mne sa dnes nejako ani varit nechcelo, tak som len malemu urobila kremovu zeleninovu polievku a len tak masko na prirodno s ryzou, ziadne velke kulinarske umenie :P
@matvejka125 bez slaniny? 😉
@mirage áno bez diétne, ale aj tak chutné
@boubelka0021 u nas vydrzali cca tyzden. Mala som ich v chladnicke.
http://www.kreativita.info/domace-maslove-karam...
Len varit ich treba cca hodinu mozno aj viac. Kym nemas uplne tuhy karamel.
Ja mam dnes receptik z kuracich reznov, ak by niekto nevedel co s nimi 😉
Kuracie plnene kapsy so sampionovou omackou:
Kuracie rezne som narezala na platky, vyklepala, jemne osolila. Potrieme ich obycajnou horcicou, navrch polozime platok sunky, platok syra. Prelozime na polovicu a spojime sparadlom. Obalime v hladkej muke a na rozpalenom oleji opecieme.
Masko poukladame na plech, polejeme vypekom a troskou vody a dame do rury piect. Pred koncom posypeme postruhanym syrom (ja som uz vypla ruru).
Pripravime si na panvicu cibulku, orestujeme, pridame sampiony a ochutime ich vegetou, nechame podusit do makka. Potom pridame smotany a bambino syr. Omacka hotova 🙂
Ako prilohu ryzu, alebo pecene zemiaciky.
Mňamkozaaaaaa.... 😀 zase som sa napraskala...
Dnes chilli con carne,ryza

@stellamaris dakujem