icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ikuska31
11. jan 2016

@nikushkasa receptik prosim vyzera perfektne dakujem 😉

matvejka125
11. jan 2016

Dnes dojedáme kurací vývar, perkelt s haluškami

mamanikka
11. jan 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

aj my dnes len dojedame, mam celkom rada pondelky pretoze skoro nikdy nemusim varit🙂

nikushkasa
11. jan 2016
lucya87
11. jan 2016

Morcacie prsia v syrovozemiakovom cesticku a salat.

petjka
11. jan 2016

@lucya87 ahoj ako si prosim spravila to cesticko? Vdaka 🙂

lucya87
11. jan 2016

@petjka na jemnom struhadle nastruhat syr a zemiaky pridas vajicko a trosku hladkej muky. Masko obalis v muke a potom v cesticku inak zlieza dole. Masko bolo ako vaticka.

usmiateslniecko
11. jan 2016

Slepaci vyvar s rezancami, peceny kapor zo vcera -to bude mat muz ked pride z roboty a ja som si spravila dusenu cuketu na cibulke s vajickom a posypanu syrom. Na veceru budem mat cviklovy salat (prave som ho dorobila a je to celkom mnamka) 😀

megika1
11. jan 2016

nasladko alebo naslano zemiakové guľky

lulistek
11. jan 2016

paradajkova omacka, masove gulky z mleteho masa a zemiaky

mamka_danka
11. jan 2016
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

mnaam tie zemiakove gulky s tou slaninkou vyzeraju uzasne 🙂

megika1
11. jan 2016

@mamka_danka aj boli úžasné s bryndzou,niekedy so smotanovo-šampiňonovou omáčkou neomrzia nás 😀

romana03
11. jan 2016

@megika1 mozem poprost recept dakujem

megika1
11. jan 2016

@romana03 2-3 veľké porcie 600 g nastrúhaných na jemno uvarených zemiakov,1 žĺtok a 200-250 g hrubej múky.Zmiešam v miske a iba lyžičkou oddeľujem kôpky,ktoré v dlani vyformujem a vyváľam ešte v hrubej múke.Zavarujem do slanej vody ,dochucujem rôzne....aj s opraženou strúhankou a orechami,alebo iba makom a cukrom,alebo bryndzou a slaninkou,cibuľkou.Niekedy ich urobím aj ku segedínskemu,keď nemám knedlík.

vaapeter66
11. jan 2016

@megika1 iba slaninku oprazit a bryndzu pomrvit?no zajtra robim.dakujem za napad 🙂

megika1
11. jan 2016

@vaapeter66 ja som aj cibuľku opražila 🙂

megika1
11. jan 2016

@megika1 zabudla som dodať,že pasuje k tomu acidko

autumn11
11. jan 2016

dnes mame slepaci vyvar, strapacky s kapustou a pre mna bryndzaky, nakolko strapacky nemusim

ivana_t
11. jan 2016
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

my tiez sme este dnes mali vyvar a dnes som robila plnene kuracie prsia 🙂

slimstar
11. jan 2016
m_ij_ka
11. jan 2016

naša večera bryndzové halušky, slaninka 🙂

romana03
11. jan 2016

@megika1 dakujem

klaudusik7
12. jan 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

strapačky dnes budu 🙂

veronka91
12. jan 2016
Používateľ veronka91 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronka91.

dnes ma prehovorili na bryndzove halusky 🙂

frotta
12. jan 2016

spizy kuracie masko sampion syr pyre zemiaky mrkvovy salat

zabkazelena007
12. jan 2016
Používateľ zabkazelena007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

@frotta znie to lakavo nemozem prist na obed ? :D

margaretka_9
12. jan 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

u nas dnes rozvoniavaju palacinky so slahačkou a nutelou 🙂

luciasing
12. jan 2016

Kurací perkelt pre chlapov a ja kuracie prsia na zelenine 🙂

lucya87
12. jan 2016

Dnes dojedame morcacie prsia zo vcera so sosovicovym salatom.

sono2
12. jan 2016

@nikushkasa môžem recept poprosiť? Ďakujem!