icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzka56
6. feb 2016

Vysmážaný syr a zelerové hranolky pečené v rúre a tatarka 👌

slimstar
6. feb 2016

Starodávny tvarožník výborný koláč
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/947-star...

madono
6. feb 2016

Dnes Šošovicová polievka s údeným rebrom a jablkovo -makové pyté. Zajtra hovädzí vývar a brokolicovo-syrové karbonátky so zemiakovým pyré.

lucia2358
7. feb 2016

Dnes čína, ryža, hranolky, polievka kuracia s domácimi rezancami. Máme na dva dni 🙂

zuzka56
7. feb 2016

Kuracia polievka, ryžové rezance, zemiakovo-zelerové pyré, fašírka vcelku plnená vajíčkami a miešaný šalátik

maminka1986
7. feb 2016

dnes zeleninová polievočka,vyprážaný kapor a zemiakový šalát s cibulkou,
včera halušky s kylsou kapustou a slaninkou,pre mna bryndzové

qidko
7. feb 2016

Dnes:masko na zeleninke,hovadzi vyvar+pecenove halusky a kysnute slivkove rozteky

romana03
7. feb 2016

Slepaci vyvar s rezancami, bravcove platky s horcicovou omackou a zemiakova kasa. V chladnicke od vcera odlezany kolacik pudingovo-bananovy dam foto aj link ked budeme krajat 🙂

romana03
7. feb 2016
tykat
7. feb 2016

Fazulova s udenym a zeleninou, grilovane kuracie prsia, pecene zemiaky, ladovy salat. A syn vcera doniesol tortu a zakusky od kamosa z narodenin tak sme nepiekli.

matvejka125
7. feb 2016

Kuraci vyvar, vyprazane kuracie rezne, zemiakova kasa, cokoladove mafiny

slimstar
7. feb 2016

Zelerová pomazánka so syrom a cesnakom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/498-zele...

sonula
7. feb 2016

konecne sme skusali sous vide varenie. losos s dusenym spenatom a quinoou, dlha priprava, ale stalo to za to.

nakup
7. feb 2016

dnes bola paradajková polievka, zemiakový prívarok a šišky s lekvárom alebo plnené makom strašne dobré len sa tak po nich zaprášilo

karkana
7. feb 2016

@romana03 vyskúšam,,,vyzerá to super

qidko
8. feb 2016

@romana03 Ahoj maslo si vmiesala do pudingu horuceho alebo Ked mal izbovu teplotu ani na nete som nenasla🙂

klaudusik7
8. feb 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

u nas vcera varil drahy. Som sa do kuchyne dostala az ked sme sa najedli a ma skoro kleplo z tolkeho bordelu :D

romana03
8. feb 2016

@qidko nie do uplne horuce chvilku po odstaveni som pockala aby nebol vreny a potom som dala maslo a postupne aj smotanu

qidko
8. feb 2016

@romana03 Dakujem🙂

xenia2
8. feb 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

@jukov ja som tiez doteraz z bravcoveho ale chcela som skusit s kuracim ake to bude 🙂

jukov
8. feb 2016

@xenia2 chutné a diétnejšie 🙂

maminka1986
8. feb 2016

dnes hovädzie so šapminonmi na šťave,ryža,hranolky,zeleninova obloha

xenia2
8. feb 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

@jukov tak vyskusam tento tyzden a uvidime 🙂))

erika161
8. feb 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

musim vyskusat aj ja tie plnene sisky, bola som zvyknuta robit iba suche a na vrch slahacku a kakao

jarka800
8. feb 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

My sme mali dnes dolky 🙂

slimstar
8. feb 2016
karkana
8. feb 2016

dnes kysnuté orechové rožky,,,fajné chrumkavé 😉

trudka4
8. feb 2016

VLÁČNÁ BÁBOVKA S KOUSKY ČOKOLÁDY

Suroviny :

cukr krystal (může být třtinový) 220 g
olej (může být kokosový) 140 g
vejce 3 ks
vanilkový cukr 1 lžíce
nastrouhaná kůra z jednoho citrónu
polohrubá mouka (může být celozrnná) 200 g
hladká mouka 180 g
prášek do pečiva 2,5 lžičky
jedlá soda 0,5 lžičky
sůl 1 lžička
kysané polotučné mléko (např. kyška) 400 g
nasekaná hořká čokoláda 150 g

Postup :

Předehřejeme si troubu na 175 stupňů.
Vymažeme a vysypeme si bábovkovou formu.
V míse smícháme cukr, olej, vanilkový cukr, vejce, citronovou kůru a šleháme aspoň 3 minuty až je těsto nadýchané.
Přidáme ostatní suroviny kromě čokolády a důkladně promícháme.
Nakonec vmícháme kousky čokolády.
Vylejeme do formy a pečeme asi 45 minut.
Upečení zkoušíme špejlí.

ivana_t
9. feb 2016
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

@trudka4 babovecka vyzera velmi chutne 🙂