icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

alchemilkazltozelena
10. feb 2016

dnes je post tak vynikajuca porova kremova polievka a cestoviny s bryndzou 🙂

https://www.facebook.com/slovenskemlieko/photos...

martina27777
10. feb 2016
Používateľ martina27777 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina27777.

@krajco velka vdaka za recept na cheesecake 🙂 urcite vyskusam. Vcera som vyskusala urobit jeden nepeceny a bol velmi chutny 🙂

rendicka
10. feb 2016

my dnes pôstne cestoviny s tvarohom a prepraženým maslom, všetko domáce až na cukor
ale potom som si spomenula na naše tradičné jedlo na popolcovú stredu čo som roky nejedla.. "zomrvanka" asi urobím cez víkend na raňajky

simonnka2014
10. feb 2016

Baby mate niektora dobry recept na pizzu bez muky? alebo taku tu zdravu?

sima410
10. feb 2016
Používateľ sima410 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sima410.

@martina27777 a ten nepeceny si ako robila??

agiagi
10. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@simonnka2014 kamoska robi z karfiolu cestu, neviem sice ako to robi, ale chutna je 🙂

jarka800
10. feb 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

my sme mali dnes len rybku kedze je post 🙂

maminka1986
10. feb 2016

my dnes dnes paradajková polievočka so struhaným syrom a tvarohové gulky s karamelizovanými slivkami,škorica rýchly lahký obedik na večeru bude pstruh na masle na panvici s chlebikom

avanka
10. feb 2016

@matvejka125 urcite ano 😊 do kavy je lepsi ten vonavy

slimstar
10. feb 2016
zuzka56
10. feb 2016

Zapekané špagety bolongnese

agiagi
11. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

dnes tiez sladky obed a to parene buchty plnene lekvarom

matvejka125
11. feb 2016

Zeleninová polievka, ovocné guľky slivkové

qidko
11. feb 2016

Obed:panenka na prirodno s cibulokou opekane zemiaky, vecera🙂vyprazany hrncekovy syr hranolky cesnakovy dresing

karkana
11. feb 2016

dnes tekvicový prívarok,,, 😉

usmiateslniecko
11. feb 2016

Hraskova polievka s krupicovymi haluskami a grilovany losos s pecenou zeleninou (mrkva,zeler,cvikla a cesnak), k popoludnajsej kavicke bude pernik, piekla som vcera vecer 😉

loxa
11. feb 2016

v lidli mali zlavu na flank stejky tak dnes bude dobrota so spenatom a batatmi🙂 polievocka brokolicova:-ň

leleh
11. feb 2016

Vcera sisky a dnes svieckova s knedlou.

rendicka
11. feb 2016

zemiakový prívarok so sekanou alebo špekáčikom

zanet63
11. feb 2016
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

zeleninove rizoto

lubica285
11. feb 2016

Vajíčková polievka, vyprážaný karfiol, zemiaková kaša a jablkový koláč

vlastulina1
11. feb 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

dnes iba gulas

snehulienka155
11. feb 2016
Používateľ snehulienka155 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

zapekane cestoviny s brokolicou a syrom

katuliena82
11. feb 2016

ryžový nákyp

littleflowerka
11. feb 2016

kuracie s bambusovymi vyhonkami, k tomu bulgur 🙂

travnerka12
11. feb 2016
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

masove gulicky so zemiakovou kasou 🙂

valentinkaa
11. feb 2016
Používateľ valentinkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valentinkaa.

dnes som robila frqancuzske zemiaky

alezbet
11. feb 2016
Používateľ alezbet je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.

my dnes na sladko 🙂 domace parene buchty, tym sa nic nevyrovna

slimstar
11. feb 2016
rakywanda
12. feb 2016

dnes nám navarí večeru číňan, víkend bude super bez varenia, pretože dieťa sa rozhodlo, že dnes ide babke na celý víkend 😀 😀 😀 😀 😀