Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja som dnes robila fazulovu na kyslo a ktomu posuch 🙂
Syrové a oškvarkové pagáčiky recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1687-syr...
kysla zemiakova polievka s vajickom a zemiakove placky
Dnes som bez inspiracie...hladosi su doma, tak neviem co stihnem, ale zaklad je polievka mame rajcinovu a druhe metusim co. Hodilo by sa nieco zdrave, len ti moji prplaci len tak hoc co nezjedia 🙄
Dnes budem variť granadír s kyslou uhorkou, polievka je ešte od nedele hrášková. Koláčik upečiem acidkový s marhuľovým džemom a čoko polevou. A ďalej neviem, možno francuzáky alebo rizoto, decká majú prázdniny tak sa im snažím variť čo im chutí.
Ahojte mamicky mam netradicnu otazku, mam doma vela balickov rezancov do polievky, asi 15, tenkych rezancov, co by som z nich okrem do vyvaru mohla urobit?aj ovsene vlocky, okrem kase a placiek a do jogurtu neviem co s nimi. Poradte mi prosim, dakujem.
@tykat musia mat radost z teba ze im tak vyvaras 🙂
U nas dnes spagety a co chladnicka da🙂
dnes som po dlhom case robila ryzovy nakyp🙂
šampionové rizoto, strúhaný tvarohový koláč
ja som robila spenatovu polievku a pizzu 🙂
@qidko s cim robievas spagety? 🙂
Fazulova polievka, pizza
Dnes šošovicová polievka a zemiakové placky .
@eleonorcha syrova omacka pre dceru ,ml.masko orestovane zaliate paradajkovym pyre + nastruhany syr pre syna a manzelovi kupujem morca dellu🙂
Rezen gordon blue, pecene zemiaky a slepaci vyvar s rezancami
Piškótová roláda s džemom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1322-pis...
Pecene kuracie stvrte, ryza, pudingovo-smotanovy pohar s mandarinkami
Holandské rezne a zemiakovo-cibuľový šalát
@lentilka46 ja stále kosti umyjem dám do hrnca s vodou nechám prevrieť vodu vylejem kosti umyjem a dám znovu variť so zeleninou a je krásne číra a ani pena nie je
@nakup dakujem krasne, takto som to nikdy nerobila, najblizsie vyskusam 🙂

baby v nedelu robite vzdy len slizikovu polievku?