Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Plnené pečene kuracie stehná s ryžou, o dva dni cestovina zo syrovou omáčkou a brokolicou, potom kelovo zemiaková kaša a fašírku pečená v rúre a špenát zo zemiakovou kašou a vajcom. Polievka fazuľová a potom zeleninová. Toto budem variť v priebehu týždňa 🙂
U nas dnes paradajkova polievka,granadir s kyslou uhorkou
@nakup ahoj, mozem poprosit recept na twn veternik na plechu??? Velke dakujem 😉
@tinaaa84 poprosim recept na tie spaldove cookies 😉
ja tiez by som uz mohla nieco upiect dnes 🙂 davno som babovku nerobila
dnes potesim svoj zaludok pizzou 🙂
Dnes granadir s uhorkou 🙂
dnes hustá gulášová polievka a špagety s mletým mäsom,
zajtra šúľance s makom
Dnes varime madarsky gulas s knedlu a ja si este pre seba spravim grecky salat😀😀😀
u nas dnes sladky obed a to parene buchty plnene lekvarom asi jahodovym 🙂
@misel0806 ako si robis grecky salat? co vsetko do neho davas?
@stanusa89 ahoj davam : 2cervene papriky,
2 zlte papriky
1 zelena paprika
3 rajciny
2-3 cerstve uhorky
1 cervena cibula
Ovili par zeleny par ciernych
Syr Feta
Zalievku robim s:
3Pl studenej prevarenej vody
2Pl olivoveho oleja
1cl vinneho octu
1lyzica cajova krystaloveho cukru,mleta paprika , sol, cierne korenie vsetko premiesas osolis okorenis podla chuti. Je ich viacej sposobov kazdy robi inac mne osobne sa lubi tento😀😀
Dnes prvykrát koložvárska kapusta a zemiaková kaša a fazuľková polievka s udeným kolenom
@krajcikovad recept pridám zajtra do môjho fotoalbumu
http://www.sikovnamamina.sk/co-na-obed-detom/
detská čína mňam
Ja som dnes robila pečené kuracie stehienka na zemiakoch a jablkách. A rozmýšľam že upečiem nejaký špaldový ovocný koláč. foto pridám neskôr
@tinaaa84 ako robis ten spaldovy ovocny kolac?
@moonshine1 no ja sa málokedy držím receptov a dám doňho čo špajza a chladnička dá. Takže keď budem piecť zapíšem si recept a pridám ho do môjho blogu aj s fotkou 🙂
detska cina? tak otot som este nevidela .)
Ostali vám doma rybky a chcete urobiť desiatu pre celú rodinu ? Urobte si chlebíky s rybacou náterkou. http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1751-chu...
@hammy ja som dnes robila salat, ktory by sa k tomu aj hodil
1 rajcina
2 papriky
4 redkovky
1-2 mrkvy
2 natvrdo uvarene vajcia
Vsetko nadrobno nakrajat, ja som vajicka, mrkvu a redkovky nastruhala, premiesat, pridat stipku soli, salatove korenie a zmiesala som lyzicku tatarky s asi 4 lyzicami vody na zalievku. 🙂
@krajcikovad recept pridaný
@moonshine1 recept pridaný

neviete prosím poradiť dáky šalát k obloženej mise(šunka,syr)? robievam cestovinový, alebo z krabích tyčiniek a chcelo by to zmenu, len teda overenú ...