icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lydia302
22. feb 2016
Používateľ lydia302 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lydia302.

baby v nedelu robite vzdy len slizikovu polievku?

priora
22. feb 2016

Ja som dnes robila fazulovu na kyslo a ktomu posuch 🙂

timea7
22. feb 2016

@lydia302 ja nie, včera som robila francúzsku cibuľovú, niekedy zeleninovú, občas aj žiadnu, ale ja už nemám malé dieťa. Ale aj keď som mala, tak som robievala tak 50:50 vývar k zeleninovým.

slimstar
22. feb 2016

Syrové a oškvarkové pagáčiky recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1687-syr...

qidko
22. feb 2016

@lydia302 nie,teras su uz deti velke e I'm to jedno zaklad je maso🙂

miriam11
22. feb 2016

@slimstar jeeej, super recept, syrove zajtra robim 🙂

karkana
22. feb 2016

dnes koláčik jednoduchý rýchly,zabíjačková kapusta a zemiaková kaša,,,, 🙂 trochu som aj zavarila,,,

usmiateslniecko
23. feb 2016

kysla zemiakova polievka s vajickom a zemiakove placky

ewisam
23. feb 2016

Dnes som bez inspiracie...hladosi su doma, tak neviem co stihnem, ale zaklad je polievka mame rajcinovu a druhe metusim co. Hodilo by sa nieco zdrave, len ti moji prplaci len tak hoc co nezjedia 🙄

tykat
23. feb 2016

Dnes budem variť granadír s kyslou uhorkou, polievka je ešte od nedele hrášková. Koláčik upečiem acidkový s marhuľovým džemom a čoko polevou. A ďalej neviem, možno francuzáky alebo rizoto, decká majú prázdniny tak sa im snažím variť čo im chutí.

1fifinka1
23. feb 2016

Ahojte mamicky mam netradicnu otazku, mam doma vela balickov rezancov do polievky, asi 15, tenkych rezancov, co by som z nich okrem do vyvaru mohla urobit?aj ovsene vlocky, okrem kase a placiek a do jogurtu neviem co s nimi. Poradte mi prosim, dakujem.

agnes9
23. feb 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@tykat musia mat radost z teba ze im tak vyvaras 🙂

tykat
23. feb 2016

@agnes9 ....tak vies nechce sa mi varit "do chladnicky" a potom vyhodit. 🙂

qidko
23. feb 2016

U nas dnes spagety a co chladnicka da🙂

lydia302
23. feb 2016
Používateľ lydia302 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lydia302.

dnes som po dlhom case robila ryzovy nakyp🙂

rakywanda
23. feb 2016

šampionové rizoto, strúhaný tvarohový koláč

mamka_danka
23. feb 2016
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

ja som robila spenatovu polievku a pizzu 🙂

eleonorcha
23. feb 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

@qidko s cim robievas spagety? 🙂

matvejka125
23. feb 2016

Fazulova polievka, pizza

adulikka
23. feb 2016

Dnes šošovicová polievka a zemiakové placky .

adulikka
23. feb 2016

@1fifinka1 rezance s makom.

qidko
23. feb 2016

@eleonorcha syrova omacka pre dceru ,ml.masko orestovane zaliate paradajkovym pyre + nastruhany syr pre syna a manzelovi kupujem morca dellu🙂

miriam11
23. feb 2016

Rezen gordon blue, pecene zemiaky a slepaci vyvar s rezancami

slimstar
23. feb 2016

@miriam11 áno tento podľa tohto receptu robí aj moja mama. Vždy zmiznú raketovou rýchlosťou. 😉

slimstar
23. feb 2016
katuliena82
23. feb 2016

Pecene kuracie stvrte, ryza, pudingovo-smotanovy pohar s mandarinkami

zuzka56
23. feb 2016

Holandské rezne a zemiakovo-cibuľový šalát

nakup
23. feb 2016

@lentilka46 ja stále kosti umyjem dám do hrnca s vodou nechám prevrieť vodu vylejem kosti umyjem a dám znovu variť so zeleninou a je krásne číra a ani pena nie je

nakup
23. feb 2016

ahojte my kelová polievka šalát s kuracím mäsom a pizza štangle, banánový zákusok a tiež môj veterník na plechu a veterníky s dvojitou dávkou polevy 🙂

lentilka46
23. feb 2016

@nakup dakujem krasne, takto som to nikdy nerobila, najblizsie vyskusam 🙂