icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

qidko
28. feb 2016

Jelene stehno na paradajkach zemiaky,mala byt ceresnova bublanina no manzel zabudol poco som ho poslala tak doniesol marhule :- p takze bublanina s marhulami

matvejka125
28. feb 2016

Vývar, plnená paprika s knedľou, rýchly kokosový koláčik

kaktusik
28. feb 2016

Vyvar, obratene rezne a jablkovy kolacik 🙂

lululka555
28. feb 2016

Vývar,morčacie prsia so zeleninou,bulgur a bábovka ☺

erika1111
28. feb 2016

Gordon blue,opecene zemiaky a salat

erika1111
28. feb 2016
erika1111
28. feb 2016

kolačik Eskimo

elienocka
28. feb 2016

Vyvar z bravcovych kosti a ryza a spanielske vtacky z bravcoviny

zuzka56
28. feb 2016

Pečene kuracie stehná na červenom víne, ryža, zeleninový salat a polievka falošná gulášová

siska53
28. feb 2016

My za posledne dni polievky: Bors, sosovicna polievka,kuracia polievka, vegetariansky bors. A dnes,kedze som.chora tak francuzska sackova,ktoru ma.moj drahy najradsej.
Hlavny chod,co viem,sme mali zapekany fenikel s parmezanom,ryzu,pecene zemiaky, psenoto -,cize pseno so zeleninou,robila som.aj platesu s brokolicou k psenu a zo zvysku bolo to psenoto.

Dnes som spravila hovadzie na klincekoch a hrasku a ryzu.

romana03
28. feb 2016

Dnes zeleninova polievka (co mraznicka dala) a falosny gulas s knedlou.
Zakusok tvarohova babovka,ktora este ostala zo vcera 😉

martinabreza
28. feb 2016

U nás dnes žemľová knedla ,kapusta a pečená kačka.😋

martinabreza
28. feb 2016

Žienky vždy varíte polievku a druhé či????

qidko
28. feb 2016

@martinabreza kym boli deti male tak polievky boli pravidelne teras nie len na zelanie🙂

anos18
28. feb 2016

@martinabreza Ked je syn doma (19 r.), tak musi byt polievka aj druhe. Ak som sama doma, nikdy nejem obe jedla, varim bud polievku, alebo druhe jedlo. A kedze som polievkova, tak vacsinou len polievka.

martinabreza
28. feb 2016

No ja mám 3deti ale buď si dajú polivku alebo druhé málo kedy chcú oboje naraz.

siska53
28. feb 2016

@martinabreza ano,vzdy..a tak som si nejak zvykla,ze ked su deti v skolke a nevarim,len to,co ostalo dojem a nahodou neostala polievka,tak mi uz chyba. Naucil ma na to maly..rat som robila privarok,tak reku,polievku netreba. Figu..rychlo som.varila aspon zo sacku,lebo protestoval... Mal asi tri roky..no ja som hi tak naucila,ze polievka. Aaj druhe
Takze u nas,ked varim,tak oboje je na obed. A casto aj na veceru.

lentilka46
28. feb 2016

u nás dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami a sviečková na smotane s bravčovým ragú a kolienkami

katuliena82
28. feb 2016

Teraz peciem obrateny jablcnik so slahackou ( v piskotovom ceste je namiesto psenicnej muky zmes kokosu a pohankovej muky

slimstar
28. feb 2016
tinaaa84
29. feb 2016

Ja som včera varila http://varecha.pravda.sk/recepty/stavnate-obrat... a sú naozaj super a robila som špaldový ananásový koláčik.

jukov
29. feb 2016

@tinaaa84 môžem poprosiť recept na ten koláčik? uprostred ananásu máš nijaké ovocie?

jukov
29. feb 2016

včera som robila mäsový vývar, soté z bravčových slížikov, ryža (dnes dojedáme) a sladkosti sme mali rôzne (vytiahli sme z mrazničky - zostatky z krstín)

tinaaa84
29. feb 2016

@jukov Ahoj recept určite pridám v priebehu zajtrajšieho dňa do môjho blogu. Áno uprostred ananásu mám mrazené domáce čierne ríbezle

nikushkasa
29. feb 2016

@xenia2 dakujem 😉

milan_branik
29. feb 2016

no toto nieje dobry typ ?

http://recepty.pozri.sk/recept-slane-chlapske-b...

🙂 🙂 mozu sa ingrediencie troska pomenit podla toho co je doma pripadne podla toho co ma kto rad... 😉

agnes9
29. feb 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

ja dnes chcem urobit este pizzove stanglicky snad sa mi podaria 🙂

rakywanda
29. feb 2016

včera IKEA guličky, hranolky (malá ryžu), omáčka a brusnice, palacinky
dnes rizoto s uhorkovým šalátom

karkana
29. feb 2016

dnes brokolicová polievka, parené buchty 😉

vierka74
29. feb 2016
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

dnes panenka so syrovou omackou a ryza