icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

agiagi
5. mar 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

morcacie prsia 🙂

katuliena82
5. mar 2016

Francuzske zemiaky a kokosovo-ananasova bezlepkova torta 🙂

raza
5. mar 2016

@girlnextdoor mňááám 😝

raza
5. mar 2016

@girlnextdoor prosím ťa a tú cibuľku si ako robila?

zanet63
5. mar 2016
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

juuuj mnam

gianni
5. mar 2016

dnes hurka s mletým masom zapečené na kyslej kapuste....

stellamaris
5. mar 2016

dnes 10minutovy obed: ryza a hliva ustricovita so zeleninkou ( cuketa,mrkva,cibula,klicky) v azijskej hubovej omacke.Vhodne aj pri bezlepkovej diete a velmi chutne pre vegetarianov,manzel zjedol asi pol panvice 🙂

daniela15
5. mar 2016

@stellamaris to vyzerá perfektne, azijská hubová omáčka - kde to kupuješ, čo to je? 🙂

trudka4
5. mar 2016

Moučníček na tento víkend, prej ČTYŘPATROVÉ ŘEZY. Podle mňa jsou "pětipatrové" (těsto, čokoládový pudink, vanilkový pudink, kysaná smetana se šlehačkou a nahoře margotka) 🙂

ČTYŘPATROVÉ (PĚTIPATROVÉ) ŘEZY

Suroviny těsto :
polohrubá mouka 320 g
prášek do pečiva 0,5 balíčku
cukr krystal 200 g
olej 100 ml
mléko 100 ml
vejce 4 ks

Suroviny náplň :
mléko 1 l
cukr krystal asi 4 lžíce
čokoládový puding 1 ks
vanilkový puding
smetana ke šlehání 250 ml
kysaná smetana 800 g

Na ozdobu :
čokoláda Margot 200 g

Postup :
Podle návodu uvaříme čokoládový puding i vanilkový puding a necháme zchladnout.
Žloutky vyšleháme s cukrem do běla, přidáme postupně mouku smíchanou s práškem do pečiva, olej a mléko a na konec ručně zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.
Rozetřeme na plech s pečícím papírem. Na toto těsto rozetřeme čokoládový puding a na něj vanilkový puding.
Dáme péct do rozehřáté trouby na 180 stupňů asi na 25 minut. Po upečení necháme úplně vychladnout.
Potřeme směsí vyšlehané smetany ke šlehání a zakysané smetany.
Nahoru nahrubo nastrouháme čokoládu Margot.
Necháme vychladit a porcujeme.

111andy111
5. mar 2016

@trudka4 no tak toto si mi spravila takú chuť, že zajtra už viem čo sa ide piecť 😉

trudka4
5. mar 2016

@111andy111 tak to je super 🙂
Zítra se ozvi, jak se povedly a jak chutnají.

usmiateslniecko
6. mar 2016

Vyvar z bravcovych kosti s rezancami, hovadzie na dubákoch s hranolkami, bulgurom. Dezert: nepecena cokoladova torta-veeelmi dobra mnamka 🙂

matvejka125
6. mar 2016

Vývar, bravčové rezne, zemiaková kaša a margot koláčik

elienocka
6. mar 2016

Hrachova polievka zo sucheho hrachu,knedla kapusta a pecena kacicka 🙂

krajco
6. mar 2016

Dnes mrkvovy krem a pecene kuracie stehna s ryzou a ako dezert nananova striezka😊

krajco
6. mar 2016

Bananova😊

lentilka46
6. mar 2016

Plnena fasirka a dusene zemiaky, zeleninovy salat

stellamaris
6. mar 2016

@daniela15 vies co,kupis napr.v Tescu,je to Mushroom Sauce,je to pri azijskych potravinach 🙂 Ja tu svoju aj sojovu omacku kupujem v zdravej vyzive a cez Internet,nakolko to vsetko potrebujem bezlepkove,cize bez muky.

karkana
6. mar 2016

dnes fašírka zemiaky,,slepačí vývar 🙂

romana03
6. mar 2016

My dnes takto polievocka mrkvovo-hraskova-kukurickova s vajickom. Robila som ju prvykrat ale chutila nam. A druhe kuracie rezn v jogurtovej marinade s bataty pyre. Kolacik Misa dort foto pridam poobede 🙂

romana03
6. mar 2016
lubica285
6. mar 2016

Bravcove na stave, ryza, uhorkovy salat a vyvar 🙂

zuzuk22
6. mar 2016

My dnes varené údené kolienko 😀 mnam 😀 a slepačí vývar som robila včera 🙂 a este sa dnes chystam s toho vyvaru z kolena urobit daku polievku 🙂 asi fazuľovú neviem este 😀 a uz robím penové pusinky ;)

raza
6. mar 2016

u nás dnes zeleninová s krupicovými haluškami a druhé kapustové fliačky z hlávkovej kapusty, my dospelí si k tomu dáme aj pečenú kačicu 🙂 a ak deti dovolia, tak sa chystám na koláčik od
@trudka4 , si mi včera s ním narobila chute 😀

lucianka01
6. mar 2016

Dnes sa dojeda zeleninova polievka s krupicnymi haluškami, pecienka s kolienkami a na poobedie slané a sladké muffiny.

slimstar
6. mar 2016
raza
6. mar 2016

@trudka4 zákusok som robila, veľmi chutil, ďakujem za recept 🙂

trudka4
6. mar 2016

@raza tak to je super. Rádo se stalo.

linka
6. mar 2016

u nas dnes na obed-krupova polievka s udenym masom,bravcove osie hniezda a jablkovy kolac 😉