icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jukov
6. mar 2016

dnes pečené bravčové údené koleno, čerstvý chlebík, čalamáda, uhorky, baranie rohy aj chren, z vývaru šošovicovo zeleninová polievka čiastočne rozmixovaná

katuliena82
7. mar 2016

bravcove na horcici zo vcera, zemiakova kasa. A idem sama sebe upiect narodeninovu tortu - vanilkovy korpus a plnka z bananov a francuzskej slahacky 🙂 tesim sa uz tyzdne na to, ze budem mat zamienku na sladkosti 😀

tykat
7. mar 2016

polievka vajíčková-krupicová
pečené marinované (citrón, sojovka, olej, suš.cesnak, gril.korenie) kuracie prsia a stehná, kuskus paradajkový šalát s cibuľkou
obrátený jablčník s maslovou čokoládou na vrchu.

rakywanda
7. mar 2016

včera aj dnes - vyprážané kuracie stehná, hnedá ryža a uhorkový šalát, bábovka, do ktorej som rozmrvila dvoch čokoládových mikulášov, len sa po nej zaprášilo

vlastulina1
7. mar 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

Vcera som robila kacicu, kapustu aj knedlu, mnam a ostalo aj na dnes tak dojedame 🙂

misela36
7. mar 2016

Dnes dojedáme.Utorok:nič,idem k dr.,obed na Nivách.Streda:lúsková omáčka,fašírky.Streda:Parad.pol.,dus.mäso na hríboch,pyré.Štvrtok:polievka zo stredy a ryžový koch.Piatok:Vyprážaný karfiol,baklažán a šampiňóny ,varené zemiaky,tat.om.Sobota:Hov.guľáš,len tak s chlebom.Nedeľa:Slepačia pol.,vepřo-knedlo-zelo,tiramisu alebo žĺtkové rezy.

1fifinka1
7. mar 2016

@misela36 jeden obed mas navyse, mas 2x stredu, daco musis vynechat 🙂

zsoja
7. mar 2016

Dnes len tak zdravo a to salatik s kuracim maskom 🙂

dasa71
7. mar 2016
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

ja dnes kuraci steak so zeleninovou ryzou

misela36
7. mar 2016

@1fifinka1 Máš pravdu.Môj obed je lúsková a fašírky už sa mi o nich aj sníva,milujem ich.Kráľovstvo za lúskovú omáčku s fašírkami!Muž si dá dus.mäso.

matinka
7. mar 2016

Brokolica s guinoou zapecena s ementalom podavane s cviklou, mnam 🙂

stevvvka
7. mar 2016

@vlastulina1 my sme mali vcera miesto kacice hus, ale nam uz ani na dnes neostalo 🙂

simonnka2014
7. mar 2016

@vlastulina1 to som ako dlho nemala kacicu mnam,spravim cez vikend aj ja 🙂

kvetka589
8. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

ja vymyslam co dnes :D uz ani neviem ci sladke ci slane ci ako :D baby som zufalaaa

gavulova
8. mar 2016

@kvetka589 my budeme mat rizoto s kuracim maskom a kapustovo rajcinovu polievocku

lubica285
8. mar 2016

My budeme mat vyprazany syr,domace hranolky a na veceru pecenu klobasu. A medzitym idem robit domace chipsy 😆

kamilkak
8. mar 2016

mrkva dusena na masle - mrkvove rezance a cestoviny . posypane syrom struhanym 🙂

usmiateslniecko
8. mar 2016

Kapustnica s udenym kolienkom, klobásou a susenymi hríbmi a na veceru batatove chipsy s domacim cesnakovym dresingom

jukov
8. mar 2016

dnes špagety takou rajčinovosyrovou bezmäsitou omáčkou (keď sa dojedia špagety a zostala by omáčka, tak budú aj zapekané rožky alebo chlebík)
omáčka (variť nie na príliš veľkom ohni a miešať)
1, olej (dávam len toľko, aby sa osmažila-nezčernala cibuľa)
2, cibuľa (1 väčšia na drobno nakrájaná)
3, cesnak - nemusí byť
4, rajčinový pretlak v konzerve (2x tá najmenšia)
keď buble, priliať
5, kečup (cca 400ml)
keď buble, priliať rozmiešané
6, vajcia (2x celé - surové)
musia sa dobre zavariť, potom prisypem
7, syr (eidam strúhaný cca 300g)
varím ešte asi 5-10 min

keď nám zostane z tejto omáčky, tak použijem na rožky alebo chlebík
rožky pozdĺž rozkrojím, chlebík na krajce, natriem ich s omáčkou a rozložím na plech vystlaný papierom na pečenie, zapekám v rúre (180°C), keď sú zvrchu trošku prichytené, sú dobré
Dobrú chuť!

drotenka
8. mar 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

@jukov dakujeme za recept, vyzera to chutne 🙂

kvetka589
8. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

Dnes zemiakove placky plnene maskom a zeleninou

ralficka
8. mar 2016
Používateľ ralficka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ralficka.

@kvetka589 maso davas kuracie?

lucya87
8. mar 2016

Tak dnes sme skusili mrkvovu pomazanku na ranajky.

majaxy
8. mar 2016

@vivusika ako robíš droždové halušky? Dakujem

mrvenica4
8. mar 2016

u nas dnes ocko varil 🙂 sice len spagety ale potesili

miricka77
8. mar 2016

@rakywanda ja som v nedeľu tiež robila takú-hrncekovu a rozmrvila som tam kadejaké figúrky a vajíčka čokoládové.zjedla sa do dvoch hodín.a večer som piekla druhú takú istú.drahy si zapytal,že bude mať do roboty namiesto chleba.😃😃😃

katuliena82
8. mar 2016

Paradajkova omacka, kukuricne cestoviny

miriam11
8. mar 2016

Dnes kuracia polievka a makove rezance domace hrube...mnaaaam

miriam11
9. mar 2016

pecene kuracie stehna na mlieku a masle, ryza a hruskovy kompot

simonnka2014
9. mar 2016

Dnes sladky obed parene buchty