icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

1erika3
10. mar 2016
Používateľ 1erika3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

zeleninovu polievku a zeleninove rizoto 🙂 Dnes tak zeleninovo :D

lubica285
10. mar 2016

@martina27777 prečo? Ja som si ich obľúbila,pretože momentálne v tehotenstve, keď zjem kúpené, je mi zle. Čo sa ti natom nepáčilo? Resp.nepodarilo?

loknicka
10. mar 2016

ahojte maminy prosim o radu. zavarate bezne segedin so smotanou, klasicky gulas aj so zemiakmi a podobne jedla? dakujem

lucijana2
10. mar 2016

@loknicka my sme si taketo jedla zavarali na dovolenku a v pohode 🙂

loknicka
10. mar 2016

@lucijana2 dakujem. aj so smotanou v pohode? a nahodou privarky ze fazula, sosovica nemas skusenost alebo nejake polievky?

googlinqa
10. mar 2016

Zemiakovy salat, rybie prsty

suve99
10. mar 2016

Plnený morčací rezeň s hranolkami alebo ľahšia verzia - morčacie prsia na meridian zelenine so zemiakovými miniplackami....

matvejka125
10. mar 2016

Sosovicova polievka, restovana kuracia pecen, ryza uhorka

lucianka01
10. mar 2016

Kapustová polievka s pretlakom, parené buchty s lekvárom a manželovi s broskyňami. Na večeru hamburgery.

rakywanda
11. mar 2016

šošovicová mliečna polievka, osie hniezda
zajtra - filé a zemiaky
nedeľa - kuracia čína, ryža, vajíčko, zeleninová obloha

matinka
11. mar 2016

Dnes budu langose 🙂

miriam11
11. mar 2016

vyprazane rybie file, zemiakova kasa, broskynovy kompot a polievka sosovicova. Poobede pride navsteva, tak peciem este struhany tvarohovy kolac.

matvejka125
11. mar 2016

Brokolicová polievka, tvarohovo jablková žemlovka

stanusa89
11. mar 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

Dnes by to malo byt nieco bezmasite ze? 🙂 A tak som sa rozhodla ze dnes urobim iba cestoviny s tuniakom a este kukuricou. Na vrch syr a kecup

suve99
11. mar 2016

Gnocchi so syrovou omáčkou /do omáčky dávam i mladú cibuľku a cesnak, prichutím bazalkou/

erika161
11. mar 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

Moj manzel si dnes vypytal parene buchty, tak mu ich aj spravim 😉

ralficka
11. mar 2016
Používateľ ralficka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ralficka.

@suve99 gnocchi si robis ci kupujes? 🙂

suve99
11. mar 2016

..kupujem, ale manžel už robil i doma...

mamanikka
11. mar 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

Ja som to dnes vmyslela naozaj rychlym obedom a to takym ze spravim dukatove buchticky ( tie samozrejme kupim ) a uvarim puding :D

moonshine1
11. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@mamanikka :D :D si ma pobavila, tak to si fakt mala rychlo navarene :D

humka2
11. mar 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

@mamanikka si si dala teda namahy 🙂

kim12345
11. mar 2016

kuraci vyvar so zeleninou a vela zazvoroveho caju s medom,citronom - sme chorii ☹

hviezdicka236
11. mar 2016

Tak baby musim sa pochvalit 😀 dnes som prvy krat varila sosovicovu polievku, a piekla moj prvy zemiakovy kminovy chlebik 🙂 a je to mnamka 🙂

slimstar
11. mar 2016
simonnka2014
11. mar 2016

Fazulova na sladko,maso na stave s ryzou.

katuliena82
12. mar 2016

Pecena jaternicka, zemiaky a dusena kysla kapusta

zuzana231
12. mar 2016

@hviezdicka236 ahoj. Ten chlieb vyzerá super. Môžeš pls dať recept? Ďakujem

gianni
12. mar 2016

dnes cesnaková s vajcom, pečený br. bok s červenou kapustou a pre deti a manžela aj s knedlou...

hviezdicka236
12. mar 2016

@zuzana231 ahoj, jasne dam 🙂 recept je odtialtohttps://varecha.pravda.sk/recepty/biely-domaci-...
Len som to nepiekla az tak dlho, lebo uz sa dost z vrchu pripekal, ale to je aj od kazdej rury inak 🙂 inak je lahky a velmi chutny, stale je ako cerstvy 🙂

autumn11
12. mar 2016

my dnes bratislavské pliecko s tarhoňou a na večeru zapekané bagety so syrom šunkou.