Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@martina27777 prečo? Ja som si ich obľúbila,pretože momentálne v tehotenstve, keď zjem kúpené, je mi zle. Čo sa ti natom nepáčilo? Resp.nepodarilo?
ahojte maminy prosim o radu. zavarate bezne segedin so smotanou, klasicky gulas aj so zemiakmi a podobne jedla? dakujem
Zemiakovy salat, rybie prsty
Plnený morčací rezeň s hranolkami alebo ľahšia verzia - morčacie prsia na meridian zelenine so zemiakovými miniplackami....
Sosovicova polievka, restovana kuracia pecen, ryza uhorka
Kapustová polievka s pretlakom, parené buchty s lekvárom a manželovi s broskyňami. Na večeru hamburgery.
šošovicová mliečna polievka, osie hniezda
zajtra - filé a zemiaky
nedeľa - kuracia čína, ryža, vajíčko, zeleninová obloha
Dnes budu langose 🙂
vyprazane rybie file, zemiakova kasa, broskynovy kompot a polievka sosovicova. Poobede pride navsteva, tak peciem este struhany tvarohovy kolac.
Brokolicová polievka, tvarohovo jablková žemlovka
Dnes by to malo byt nieco bezmasite ze? 🙂 A tak som sa rozhodla ze dnes urobim iba cestoviny s tuniakom a este kukuricou. Na vrch syr a kecup
Gnocchi so syrovou omáčkou /do omáčky dávam i mladú cibuľku a cesnak, prichutím bazalkou/
Moj manzel si dnes vypytal parene buchty, tak mu ich aj spravim 😉
@suve99 gnocchi si robis ci kupujes? 🙂
..kupujem, ale manžel už robil i doma...
Ja som to dnes vmyslela naozaj rychlym obedom a to takym ze spravim dukatove buchticky ( tie samozrejme kupim ) a uvarim puding :D
@mamanikka :D :D si ma pobavila, tak to si fakt mala rychlo navarene :D
@mamanikka si si dala teda namahy 🙂
kuraci vyvar so zeleninou a vela zazvoroveho caju s medom,citronom - sme chorii ☹
Zeleninové rolky s tortillou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/480-zele...
Fazulova na sladko,maso na stave s ryzou.
Pecena jaternicka, zemiaky a dusena kysla kapusta
@hviezdicka236 ahoj. Ten chlieb vyzerá super. Môžeš pls dať recept? Ďakujem
dnes cesnaková s vajcom, pečený br. bok s červenou kapustou a pre deti a manžela aj s knedlou...
@zuzana231 ahoj, jasne dam 🙂 recept je odtialtohttps://varecha.pravda.sk/recepty/biely-domaci-...
Len som to nepiekla az tak dlho, lebo uz sa dost z vrchu pripekal, ale to je aj od kazdej rury inak 🙂 inak je lahky a velmi chutny, stale je ako cerstvy 🙂
my dnes bratislavské pliecko s tarhoňou a na večeru zapekané bagety so syrom šunkou.

zeleninovu polievku a zeleninove rizoto 🙂 Dnes tak zeleninovo :D