icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

qidko
12. mar 2016

Zajtr: slepaci vyvar nitovky,kuraci perkelt vajickove nokerle,a deti chcu kolac zo zelatinou ale este nevie aky bude🙂 rozmyslim si noc je dlha

karkana
12. mar 2016

dnes živánska,,,koláčik jablkový obrátený,,,,,zajtra pečená kačka červená kapusta 🙂

zuzana231
12. mar 2016

@hviezdicka236 ďakujem pekne, určite vyskúšam 🙂

simonnka2014
12. mar 2016

@karkana vyzera super das recept? 🙂

qidko
12. mar 2016

@karkana ahoj ja ties robim obrateny jabkkovy ale pozeram ze ty tam mas mak? Poprosim recept dakujem🙂

karkana
12. mar 2016

obrátený jablkovo makový koláč si daj a na vareche je recept 🙂 ak nenájdeš napíšem,,,je výborný,,,,,zo 6vajec

miriam11
12. mar 2016

Dnes zeleninova polievka s haluskami, segedinsky gulas s knedlou. Bude aj na zajtra a nemusim varit🙂

usmiateslniecko
13. mar 2016

Slepaci vyvar so zeleninou a rezancami, spanielske vtaciky s ryzou a uhorkovym salatom

zuzuk22
13. mar 2016

Zo včera vajíčková polievka a dnes robím pecenú kačku s knedlou domácou a červenou dusenou kapustou 🙂

qidko
13. mar 2016

Obed uvareny ale musim vam dievcata napisat co sa mi stalo kedze vcera som nevedela co budem piest rano som sa rozhodla pre ovocny kolac zo zelaginou upiekla som piskot urobila zelatinku prichystala ovocie a tu zvoni telefon kamoska z MK tak sme dokvakali este mi pisala a bla bla...piskot vychladnuty supnem nanho zelatinu po pol hodke pride zamnou dcera to nakrajane ovocie je premna? Prosim zabudla som ho dat na kolac a zelatina bola zatuhnuta aby som ho tam aspon natlacila.....cize ponaucenie premna nekecat Ked pecie🙂

lavender84
13. mar 2016

Boršč, čína, palacinky

matvejka125
13. mar 2016

Cesnačka, aljašská treska na masle so zemiakmi,zelenina a nepečený čokoládový cheesecake

tykat
13. mar 2016

Fazulova so zeleninou, klobaskou a fliackami
Bryndzove halusky so slaninkou
Na mls piskotova tvarohova kocka s jahodami a zelatinou.

lulistek
13. mar 2016

Ryža, bravč.panenka,varena zeleninka- brokolica a mrkva

krajco
13. mar 2016

Slepaci vyvar so dlizikmi a zeleninkou, kacacie a kuracie prsia s pomarancovou omackou a kasou, a ako dezert rychly cockoladovy kolac este od vcera😊

slimstar
13. mar 2016
iinuska
13. mar 2016

brokolicova polievka ,cina, hranolky

priora
13. mar 2016

Paradajkova poluevka a cestoviny s omackou smotanovou

eninka27
13. mar 2016

Pečené baranie stehno s dusenou kapustou a zemiakmi 🙂

siska53
13. mar 2016

My sme mali nase oblubene - feniklovu polievku. A zeleninovo-lososove rizoto.
Poobede oslava tam som robila.vajickovu natierku,nakrajala zeleninu (redkovka,cibulka) spravila som to na sposob chlebikov aj a rukolou a so salamou,plus mama doniesla syrovu roladu a ako torta bola cokoladova bomba,co robila moja mama. Plus sestra doniesla rafaelo rezy.

siska53
13. mar 2016

@matvejka125 ako robis nepeceny cokokadovy cheesecake? Dik.

jukov
14. mar 2016

včera a dnes - slepačia polievka, pečené kuracie stehienka, ryža, cibuľovokapustový šalát sladkokyslým nálevom, "piškóta" z kyslého mlieka

miriam11
14. mar 2016

Dnes kuraci vyvar so zeleninou a rezancami, fasirka so zemiakovou kasou, ceresnovy kompot

matvejka125
14. mar 2016

@siska53 je to dobré ale strašná kalorická bomba

kikush0306
14. mar 2016

Dievčatá, chcem vás poprosiť o radu. Ako robíte ryžu? Ja už som z toho zúfalá ☹ Keď ju uvarím, je super. Ale na druhý deň je vždy strašne suchá. V čom to je? Dík

moonshine1
14. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

včera som robila domáce kura, baby to ste ešte nevideli kura také ako hus normálne nechapačky, ho budeme jesť asi celý týždeň :D

mamickajanka
14. mar 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

Na pocudovanie budeme dnes dojedat znovu 🙂 nejako som vela varila a ostali este zo soboty parene buchty a zo vcera este svieckova s kralikom 🙂

kvetka589
14. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

@ralficka ako kedy. Niekedy kuracie inokedy bravcove 🙂

1erika3
14. mar 2016
Používateľ 1erika3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

@mamickajanka si cely vikend len pri hrncoch stala? 🙂