Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@womankc džús: uvar 2 veľké pomaranče + 2 mrkvy cca 1hod.V druhom hrnci uvar 5L vody s 500g cukru a 2 PL kyseliny citronovej...mierne ochladnuté ovocie zmixuj a šup s ním do cukrovej vody...horuce lej do sklenených fliaš,nezatváraj..nehaj vychladnuť..potom zatvor..skladuj v špajzi... 🙂
PUNČAK: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2177
U nas dnes granatir a upiekla som pernik😊
hovädzí vývar s niťovkami, zemiaková placka plnená kúskami mäsa, zemiaková kaša, uhorka 🙂
naša večera omeleta s hráškom, bagetky
@ivetka1981 Ďakujem 🙂
ja som urobila na obed šalat s kuracich prs, zelenina ladovy šalat, varene vajcia, kukurica, tatarka (2pl,
U nas dnes paprikas a zeleninkova polievka....na veceru neviem 🙂
@tomasko9 ja tiez robievam podobne len miesto tatarky sme sa naucili na jogurt 🙂
dnes som kuchtila hrstkovu polievku, zo vcera mam francuzske zemiaky
zeleninová polievka s krupicovými haluškami, rizoto s kuracím mäsom a zeleninou a so syrom 🙂
@lucya87 sekana je domaca ci kupena? 🙂 ja by som chcela niekedy vyskusat sama si ju urobit len nejako sa tomu furt vyhybam :D
Inšpirácia do kuchyne, sladké srdiečka http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1667-ins...
ja dnes bravčové na horčici s jazminovou ryžou k tomu ladový šalát so sladkokyslým nálevom, polievočka čo chladnička dala 🙂-pór,na kocky nakrájane udene opražene,mrkvy,kaleráb, jačmenné krúpy a ešte som aj kokosovu babovku upiekla popri :p
dnes idem syrove faširky a zemiaky
Spenatove halusku zo syrom,krupkova polievka
my máme dnes na obed syrovo mäsové fašírky, zemiakovú kašu a hlávkový šalát. Na večeru budú palacinky.
my dnes cesnacku 🙂
polievka zo šťavy s rezancami, palacinky s tvarohom a džemom
Zemiacky varené, vyprážaný syr a tatarka. Na večer sa chystam upiect piškótu, navrch dam zavarene slivky a uvarené so zlatým klasom a slahacku
Mrkvová polievka, halušky s kyslou kapustou
@lucya87 to vyzerá supeeeer, mnam
spenatovy privarok s volskym okom, varene zemiaky

@womankc no sikovny je 🙂