icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriam11
8. apr 2016

zemiakovy privarok s fasirkou

usmiateslniecko
8. apr 2016

My mame dnes spenatovy privarok s vajickom a zemiakove pyre

katuliena82
8. apr 2016

Paradajková omáčka+kukuricne cestoviny

jancazvalova
8. apr 2016

a ja som sa tiez rozhodla pre rybu a cibulove zemiaky.. polievku dnes nevarim lebo este zostala zo vcera

zabkazelena007
8. apr 2016
Používateľ zabkazelena007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

@jancazvalova my sme vcera boli u babiny vecer a tiez mala cibulove zemiaky, to bola mnamka 🙂

matvejka125
8. apr 2016

Cesnaková pol, mrkvova placky

zanta3
8. apr 2016

zemiakova polievka a perkelt 🙂

martina27777
8. apr 2016
Používateľ martina27777 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina27777.

ja idem teraz robit kokosove gulicky s visnami, este ich ani nemam urobene a uz mi na ne slinky tecu :D

matvejka125
8. apr 2016

@martina27777 jej, už aj mne diki

babulka82
8. apr 2016

fazulova polievka a kuracie na sposob sviečkovej s knedlou

m_ij_ka
8. apr 2016

vajíčková polievka, zemiakové pyré a kurací rezeň v cestíčku, cvikla 🙂

rosinolka
8. apr 2016
Používateľ rosinolka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od rosinolka.

idem vyskusat upiect cviklovy kolacik 🙂

iinuska
8. apr 2016

fazulova nakyslo, lokse

nicollettka
8. apr 2016

@rosinolka cviklovy? a ten ako robis?

mamickajanka
8. apr 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

baby poradte nieco na nedelu? co mam varit? ja uz fakt neviem :/

karkana
8. apr 2016

@mamickajanka ja idem madarský guláš s knedlou

valentinkaa
8. apr 2016
Používateľ valentinkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valentinkaa.

@mamickajanka ja rozmyslam ze spravim plnene rezne ale iba tak na prirodno a dam do truby zapiecť a opekane zemiaky k tomu

moonshine1
8. apr 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@iinuska dobry napad, lokse som uz dlho nerobila

alchemilkazltozelena
8. apr 2016

@mamickajanka ja budem robit bravcove kare - platky zapecene so zelenymi fazulkami a syrom 🙂

margaretkamirka
8. apr 2016
Používateľ margaretkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.

a zajtra co planujete varit baby? nejaky rychly a dobry recept mi neviete poradit?

mircalla
8. apr 2016

Mne sa strasne paci stranka Tasty na Facebooku, su tam uzasne recepty, akurat, ze to je v anglictine.
Ale neskutocne inspiracie, ja idem robit Fajitas

madono
8. apr 2016

Vďaka tomu, že mm bol celý týždeň na služobke tak som od nedele poriadne nevarila, tak dnes komplet menu: mrveničková polievka s hlivou ustricovou, francúzske zemiaky, vanilkový puding s 🍓.

raza
8. apr 2016

žienky, mám k vám prosbu.. ako robíte klasický uhorkový a kapustový šalát? taký ten, čo robia v závodných jedálňach k rezňom napríklad 😀 len recept na ten nálev potrebujem presne, nie že trochu cukru... neviem ho spraviť, už som to skúšala a nebolo to ono..

mocca
8. apr 2016

@raza hádam pomožem na uhorky. Postrúhať uhorky na kolieska posoliť (presoliť, jedna polievková lyžica soli) pomiešať a nechať odstáť. Medzitým pol litra studenej vody, 5 detských polievkových lyžíc krystálového cukru a jedna tá istá lyžica octu. Premiešať kým sa cukor nerozpustí. Uhorky vyžmýkať od slanej vody, najviac ako to ide a zaliať nálevom. Poriadne premiešať, nechať aspoň desať minut postáť a občas premiešať, aby sa uvolnila soľ z uhoriek do nálevu a hotovo. My ešte dávame do už hotového šalátu paradajku, bielu svetlu papriku a nožku jarnej cibulky. Kapustový robiť neviem, vždy ho jedávam v reštikách, ale doma sa mi ešte nepodaril.

raza
8. apr 2016

@mocca ďakujem 🙂

map0007
8. apr 2016

Gulas z diviny😉

jukov
8. apr 2016

@raza ten istý nálev robievam aj ja ako mocca, len pridám do toho mleté čierne korenie (na špičku noža), robím aj na hlávkový šalát aj na kapustový, ale ku kapuste (čínskej) nakrájam na tenulinko cibuľu a keď je pažítka tak aj tú pridám

miriam11
9. apr 2016

Dnes pecene kuracie stehna na mlieku, ryza s hraskom a ceresnovy kompot, kolacik ovocny z malin, cernic a cucoriedok s posypkou

usmiateslniecko
9. apr 2016

Zeleninova polievka, kuracie pecienky na smotane s haluskami a kolac na slano-spenatovy quiche

mijo53
9. apr 2016

Tekvicová polievka z domácej mrazenej tekvice, strapačky s domácim tvarohom