Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes idem ukuchtit pizzu a nejake kolaciky, kedze pridu svokrovci na navstevu 🙂
Granadir s kyslou uhorkou
@j93375 my máme podobný "problém" aj keď sa z toho aj tešíme 🙂 ja som včera spravila fašírkovú hmotu(ml. mäso, cesnak, chlieb, vajíčko, soľ, mčk, majorán), uvarila 4 vajíčka a dala na plech 1/2-ku hmoty, na to uvarené vajíčka a zabalila druhou časťou. Mala som to akoby tunel. Dala na to alobal a šup do trúby na 25 min, potom som dala dole alobal a dopiekla to. Krásne sa to krája, so zem. kašou a čalamádou som mala obed na 2 dni. Večer som spravila vajíčkovú tlačenku - mám ju vo svojom albume, na tom sme si pochutili ráno. Ak robím lečo, do toho dám 5-6 vajec/na 7 dcl fľašu. Palacinky robím zo 6 vajec. Napadajú ma ešte vaječné cestoviny. Ja som si kúpila stroj na cestoviny a "vyrábam" domáce cestoviny. Či už špagety, niťovky alebo tvarohové slíže - všetko máme domáce 🙂 bolo to síce trošku drahšie, ale ak mám možnosť - čas - tak robím aj pre mamu a svokru. Majú "darček" v podobe cestovín 🙂 Takto spotrebujem vajíčka.
zeleninová polievka s haluškami, segedínsky guľáš podľa Žideka, knedľa
Zeleninovy vyvar, perkelt
cícerovú krémovú polievku....už nech je hotová 🙂
Fritule
@lucya87 som spravila dnes ten kivi zakusok. Tvaroch mi sice zhrudkovatel, ale to je len esteticka vada 😁
My dnes sulance,zajtra mrkvova polievka,pizza
Kelova polievka, zemiakové placky
Kuracie nugetky,pyre zo sladkeho zemiaka,pecena tekvica,jablkovy kompot 🙂 mojim chlapom ohromne zdravy obed chutil 🙂
hŕstková polievka, kurací rezeň v cestíčku, zemiaková kaša, cvikla
@katuska2709 a sak ano. Na chuti to neubere 😉
Preco sa tu ukazuju tie upozornenia na niektorych uzivatelov?
Fašírky,zemiakova kaša,polievka slepačí vývar
@simonnka2014 sme mali takmer totožné obedy 🙂...my sme ale nemali zemiakovú kašu k fašírkam, ale zemiaky na kyslo 🙂
My dnes zemiakové piré a fašírky.
@elienocka to sa ako robii? 😵
šošovicová polievka, kuracie na prírodno na leči a zemiaky s petržlenovou vňaťkou
včera sme prvý raz tento rok opekali špekačky - super večera
dnes bude paprikáš s haluškami
@mravvcek ahoj ja robim porovu polievku podobne este dam tymian, zmixujem a slahac smotanu, popr smot na varenie + maslo 😉

ja chcem dnes upiect take pagace v strede s klobaskou, som zvedava ako to dopadne 🙂