Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
fiha, tak to si neviem predstavit, takuto sichtu v kuchyni, este k tomu popri detoch... obdivujem ta, ja niekedy sama nestiham sebe navarit.. s tym syrom to moze byt ok, mam recept aj na brokolicovo syrove fasirky, tie su z plesnivym syrom, ale tieto boli 100 x lepsie, aj sa lepsie robili.. my tiez moc pecivo nejeme, ked tak tak ja celozrnne, aj som ich robila z celozrnneho peciva a bolo to ozaj super. vyskusaj urcite. MNAM, mnam... idem si jednu veru este zobrat 😉
@ankalv1 7 kopcovytych lyzic krupice, 1mlieka, z toho uvarit kasu dat tam 1 van. cukor a 2 PL kryst. cukru, popripade dochutit. Nechat vychladnut ale premiesavat sem tam. ked to vychladne dat tam 3-4vajca podla velkosti, primiesat maslo tak 2-3 PL a vylejeme na vymasteny pekac maslom. piect do zlatista-hneda bez pokryvky. my pouzivame hranaty pekac a ked je to upecene rozdelime to na porcie-obdlzniky a naservirujeme na tanier. Na ten kusok dame zo 2 polky broskyn zavaranych a posypeme grankom. sice sa to vola trhanec ale mi ho robime tak ze honetrhame. snad bude chutit, daj vediet. 😀 😀
@zabka4 supeeer ďakujem presne toto som hľadala,no ja robím trhanec presne tak ako palacinky len namiesto múky ide krupica,ale toto je vraj krupicový nákyp a chcem to vyskúšať,,a to tie vajcia tam idú celé? ďakujem veľmi pekne že si na mňa myslela,zajtra vyskúšam a napíšem 😉 😉 😉 😉 😉
dnes bude granadir
u nás bude rajčinová polievka a bryndzové halušky 🙂
cely tyzden som sama.. a uz ma nebavi pre samu seba stale varit 😠 dnes idem na obed kuknut babku... hadam cosi ponukne 😀 😀
ahojte kucharocky,chcela by som robit nejake kuracie masko na stave a ryze uz mam plne zuby.hodi sa k tomu cestovina?dajte nejaky dobry receptik.dakujem
@zuzik1983 ja mam rada kur. prsia na prirodno a k nemu hranolky. ale ak chces cestoviny, ja robim paprikas s cestovinami. Na masti osmazim cibulku dam tam sladku červ. papriku a vlozim tam kusky kurata -horne dolne stehna prsia(kazde prso mam rozdelene na polky) maso pred tym osolim a trolinku okorenim.a osmazim na cibulke s paprikou ked su vsetky kusky uz osmazenep podlejem vodou a dusim, ked uz je masko makke, vyberem ho. neclham schladnut a zatial si zahustim omacku smotanou a popripade hl. mukou. zatial co sa omacka zacne varit maso si rychlo nastibrem na kusky, nerada sa cicrem v paprikasi s kostami, a dam do omacky uz male kusky kurata a necham zavarit. Este som zabudla podla chuti si omacku pred zahustovanim dosol. Vyvarim si k nim cestoviny-kolienka alebo vrtulky a ide sa jest. je to bombove, moja eliska zjedla tohto paprikasu ked mala8 mesiacov 3 misky. ale vtedy bol taky dietnejsi..je fakt vyborny.
PS: ja ked idem orestovat casti kurata davam ich tam bez kozky. tie pouzijem na polievku.
no sote pokial viem sa robi z ryze
no ja som prave ze este nevidela sote s cestovinami, iba z ryzou aj v restauracii 😨
proste mam zvysky kuracich prs,tak som ich nakrajala na kocky a teraz neviem,co z nich urobim,kedze ryzu sme dojedali dni dozadu a aj paprikaz bol nedavno
no ta tarhona by mohla byt. a neni to ani ryza ani cestoviny a tarhona ´je s masom a so stavou dobra
ahojte, poradíte mi niečo dobré a osvedčené z hlivy? Len nie hlivový guláš, ani s vajíčkom... 🙂