icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

karkana
10. jún 2016

@krajco dakujem,,,miesto vína čo môžem použiť? lasane nepredvárať? dakujem
@natalushka dakujem,ale ja osobne to nemám rada, ale manžel to zbožňuje,,a hlavne mäso-to musí byť,,,,,,,,,no uvidím, ako sa podarí,,,,,,potom dám foto

natalushka
10. jún 2016

@karkana tak len miesto soje,daj mlete maso..zo zaciatku som ich robievala tak..lasagne sa nepredvaraju..vzdy len troska pomastim plech a na to ich surove dam a vrstvim..su fakt skvele,aj na druhy den chutia uzasne..a skus tam dat udeny syr..super chut🙂

krajco
10. jún 2016

@karkana ja som miesto toho dala iby vodu ked som nemala vino a lasagne nepredvarene☺️

mart1na26
10. jún 2016

@lucya87 ejha dojdem na obed 🙂

mart1na26
10. jún 2016

@lucya87 mojka hodis mi receptik prosim ta? Daaakovala 🙂

mirage
10. jún 2016

@natalushka ja len ze ked si pomelies dobre hovadzie nie je to vobec mastne 🙂

natalushka
10. jún 2016

@mirage asi hej..ale kedze manzel ma tuto nechut uz z domu..a ja vitam kazdy jeho zaujem o zdravu vyzivu🙂a fakt to chuti dobre🙂aj ked sa to mozno nezda🙂

lucya87
11. jún 2016

@mart1na26 naco mojko?

lucya87
11. jún 2016

@mart1na26 myslis na dzem?

larissa113
11. jún 2016

špenátova polievka a langoše ..zajtra kuracie stehna na kapuste s knedlami

vergilius
11. jún 2016

paradajkacka to isti, a potom, len dusene stehna ku zeleninovej ryzi

lujzamisko
11. jún 2016

Pre ostatných doma bravcovy.gulasik a ja cestoviny s bielym jogurtom kuracim mäsom paradajkou sampionmi 🙂 🙂

slimstar
11. jún 2016

Čokoládová torta s jahodami malinami višňami http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/712-coko...

m_ij_ka
11. jún 2016

naša večera piškotová roláda s jahodami

mamaoly
12. jún 2016

krémová pórová polievka a pšenový nákyp s malinami a banánom

cica120
12. jún 2016

Vyvar a dusene kare s tarhonou.

lujzamisko
12. jún 2016

Zo včera gulasik A pečené stehna Z ryžou A K tomu kto čo chce uhorkovy salat . Kompót 😀

motiilik
12. jún 2016

Zemiakova kasa s fasirkou a zeleninovy salat s nivou a bielym jogurtom...a ako dezert ovocno - tvarohovy kolac zo zelatinou...taky studeny ku kave .... 😉

m_ij_ka
12. jún 2016

rajčinová polievka so syrom, studený cestovinový šalát

matvejka125
13. jún 2016

Včera aj dnes vývar, dusené bravčové karé, tarhońa

m_ij_ka
13. jún 2016

kyslá fazuľová polievka, studený šalát ( cestoviny, červená paprika, kukurica,rajčina, uhorka, mozzarella, a koreniny trošku soli, vegety, oregana)

nicollettka
13. jún 2016

slepacia polievka zo vcera. Druhe sme mali zemiakove placky s bravcovym masom a dezert brownies.. Dezert bol moja premiera ale podla toho kolko na plechu zostalo sa mi asi vydaril 🙂

miriam11
13. jún 2016

Kurací vyvar zo vcera, varene zemiaky a karfiolove fasirky, tatarska omacka a kysle uhorky

motiilik
13. jún 2016

Sampiony vysmazane s hranolkami a tatrskou... 😉

feriha01
14. jún 2016

Jedalny lístok na tento tyzden: pondelok slepacia polievka pečene kurča s kompotom utorok: vYprazany syr s hranolkami a tatárska omáčka a ceresnova bublanina streda: francúzske zemiaky s kyslou uhorskou strvrtok: dolky s lekvarom paradajkova polievka piatok:kuracie prsia na marinade a zemiaková kasa sobota langoše a zeleninova polievka s haluskami a nedeľa hovädzí vývar a sviečková na smotane s brusnicovym lekvarom

nikushkasa
14. jún 2016

Dnes je krásne slnečno, tak sa mi zažiadalo niečo osviežujúce a keď už je tá sezóna jahôd prečo to nevyužiť jahodovo-pomarančový zmrzlinový shake 😉 😀
https://tipnajedlo.sk/recepty/jahodovo-pomaranc...

m_ij_ka
14. jún 2016

vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatarka

kim12345
14. jún 2016

dnes perkelt z bravcoveho masa so spaldovymi haluskami 😝

matvejka125
14. jún 2016

Paradajková so syrom, vyprážaný karfiol,zemiaky,šalát

gabccia
14. jún 2016

dnes cestoviny a kura. prsia na sposob caprese