Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@karkana tak len miesto soje,daj mlete maso..zo zaciatku som ich robievala tak..lasagne sa nepredvaraju..vzdy len troska pomastim plech a na to ich surove dam a vrstvim..su fakt skvele,aj na druhy den chutia uzasne..a skus tam dat udeny syr..super chut🙂
@natalushka ja len ze ked si pomelies dobre hovadzie nie je to vobec mastne 🙂
@mirage asi hej..ale kedze manzel ma tuto nechut uz z domu..a ja vitam kazdy jeho zaujem o zdravu vyzivu🙂a fakt to chuti dobre🙂aj ked sa to mozno nezda🙂
špenátova polievka a langoše ..zajtra kuracie stehna na kapuste s knedlami
paradajkacka to isti, a potom, len dusene stehna ku zeleninovej ryzi
Pre ostatných doma bravcovy.gulasik a ja cestoviny s bielym jogurtom kuracim mäsom paradajkou sampionmi 🙂 🙂
Čokoládová torta s jahodami malinami višňami http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/712-coko...
naša večera piškotová roláda s jahodami
krémová pórová polievka a pšenový nákyp s malinami a banánom
Vyvar a dusene kare s tarhonou.
Zo včera gulasik A pečené stehna Z ryžou A K tomu kto čo chce uhorkovy salat . Kompót 😀
Zemiakova kasa s fasirkou a zeleninovy salat s nivou a bielym jogurtom...a ako dezert ovocno - tvarohovy kolac zo zelatinou...taky studeny ku kave .... 😉
rajčinová polievka so syrom, studený cestovinový šalát
Včera aj dnes vývar, dusené bravčové karé, tarhońa
kyslá fazuľová polievka, studený šalát ( cestoviny, červená paprika, kukurica,rajčina, uhorka, mozzarella, a koreniny trošku soli, vegety, oregana)
slepacia polievka zo vcera. Druhe sme mali zemiakove placky s bravcovym masom a dezert brownies.. Dezert bol moja premiera ale podla toho kolko na plechu zostalo sa mi asi vydaril 🙂
Kurací vyvar zo vcera, varene zemiaky a karfiolove fasirky, tatarska omacka a kysle uhorky
Sampiony vysmazane s hranolkami a tatrskou... 😉
Jedalny lístok na tento tyzden: pondelok slepacia polievka pečene kurča s kompotom utorok: vYprazany syr s hranolkami a tatárska omáčka a ceresnova bublanina streda: francúzske zemiaky s kyslou uhorskou strvrtok: dolky s lekvarom paradajkova polievka piatok:kuracie prsia na marinade a zemiaková kasa sobota langoše a zeleninova polievka s haluskami a nedeľa hovädzí vývar a sviečková na smotane s brusnicovym lekvarom
Dnes je krásne slnečno, tak sa mi zažiadalo niečo osviežujúce a keď už je tá sezóna jahôd prečo to nevyužiť jahodovo-pomarančový zmrzlinový shake 😉 😀
https://tipnajedlo.sk/recepty/jahodovo-pomaranc...
vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatarka
dnes perkelt z bravcoveho masa so spaldovymi haluskami 😝
Paradajková so syrom, vyprážaný karfiol,zemiaky,šalát
dnes cestoviny a kura. prsia na sposob caprese

@krajco dakujem,,,miesto vína čo môžem použiť? lasane nepredvárať? dakujem
@natalushka dakujem,ale ja osobne to nemám rada, ale manžel to zbožňuje,,a hlavne mäso-to musí byť,,,,,,,,,no uvidím, ako sa podarí,,,,,,potom dám foto