icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucijana2
14. jún 2016

@nikushkasa mnaaam to vyzera super, mozes posunut recept? Co tam davas zmrzlinu a ovocie iba?

lujzamisko
14. jún 2016

Dnes hranolky do truby vlnkove a k tomu kuracie prsicka s kurkumou a mrkvove sliziky na masielku 🙂 🙂 🙂 ani som nestihla odročiť 🙂 🙂

nikushkasa
15. jún 2016

@lucijana2 davala som link na recept ale posielam este raz 😉 https://tipnajedlo.sk/recepty/jahodovo-pomaranc...

hoffmanka
15. jún 2016

Dnes som rozmýšľala že by som spravila nejaké kuracie mäso na prírodno so syrom a broskyňou a asi ryža. Ešte neviem či sa do toho pustiť pretože aj včera sme mali mäso, či skôr nespravím nejaký sladký obed. Nejaké nápady?

lentilka46
15. jún 2016

u nás zo včera francúzska polievka, dojedá sa karfiol so zemiakmi a ak by bolo málo, pripravila som ešte krehké rožteky

gabccia
15. jún 2016

americke zemiaky s plnenymi sampionmi a dresing tzatziky 🙂

kindervajicko
15. jún 2016

Dnes arabsky chlieb plneny dresingom z greckeho jogurtu, hummusom, cerstvou zeleninou a falafelom. Na vecer hovadzie dusene s kasou zo zlteho hrachu a zelena spargla ☺️

adrianaada
15. jún 2016

Hríbová polievka, kurací steak so zemiakovou kašou 🙂 to je u nás taká klasika.

misela36
15. jún 2016

Dnes:kyslá zemiaková pol.s hráškom a smotanovo-kôprový osúch.Zajtra:znojemský guláš,chlieb.Piatok:Vyprážaný karfiol.Sobota:langoše a ...ešte neviem.Nedeľa:obed u svokrovcov.

mart1na26
15. jún 2016

Dneska nedelny obed 🙂 slepacia . Kura , ryza kompot. A gastanove palacinky so slahackou a jahodovym prelivom 🙂

ajkava
15. jún 2016

Morčacie steaky a brokolicová kaša.

evulikm
15. jún 2016

Brokolicová polievka a jablkové lievance 😍 deti sa zalizovali aj za ušami

mijo53
15. jún 2016

polievka z kuracích drobkov s rezancami, fašírky zeleninovo-vločkové /ovsené vločky/, nové zemiaky mastené posypané petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát

m_ij_ka
15. jún 2016

hŕstková polievka, varené zemiaky s lečom

nakup
15. jún 2016

ahojte dnes pita chlieb s gyros mäskom a zeleninkou a cesnakovým dresingom

nakup
15. jún 2016

a tu je fotto

nikushkasa
16. jún 2016

dnes sa mi zažiadalo niečo ľahké a svieže 😀 Listový šalát s údeným lososom a horčicovou zálievkou
https://tipnajedlo.sk/recepty/listovy-salat-s-u...

lujzamisko
16. jún 2016

Hovädzie masko na stave S ryžou 😀

petulda333
16. jún 2016

Zeleninova polievka,kuskus so zeleninou a k tomu grilovane kur.prsia v encianovej omacke

m_ij_ka
16. jún 2016

vajíčková polievka, francúzske zemiaky, uhorka

feriha01
16. jún 2016

Zajtra nepeceny kremesovy kolacik so BB keksov

slimstar
16. jún 2016
miselll99
16. jún 2016

@evulikm ahoj mozem recept ma lievance poprosit?

salome_01
16. jún 2016

Zajtra máme karfiol vyprážaný a k tomu varene zemiaky a tatarku

frotta
16. jún 2016

fazulovu polievku s udenym masom

evulikm
16. jún 2016

@miselll99 nech sa páči. Snáď to pôjde prečítať

majuska77
16. jún 2016

dnes a zajtra tekvicova polievka a žemľovka, na sobotu sa chystam spravit dusene bravčové karé s tarhonou

m_ij_ka
17. jún 2016

šalátová polievka, zapekaný karfiol s brokolicou, syrom, smotanou, varené zemiaky

lujzamisko
17. jún 2016

Dnes leco s klobaskou pre ostatnych a mne kuracie nugetky v trube k tomu zemiacky varene

lucya87
17. jún 2016

Tak dnes som premierovo skusala zavarnie v umyvacke riadu. Uzasny vymysel!!! Robila som jahodovy dzem s trstinovym cukrom a jahodovy sirup. A kedze mi este ostala jedna flasa bazoveho tak som zavarila aj ten. Tak som zvedava aky bude 😁