Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Klasika rezné v paci s novymi zemiacikmi
včera sme mali rodinnú oslavu, grilovali sme, skúšala som fitnes koláčik bez múky - všetkým chutil, až keď dojedli som im prezradila, že to bol koláč z fazule 😀 😀 😀
na obed je dnes lečo, na večeru grilované zeleninovo-mäsové špízy so zeleninkovým šalátom
Jedalnicek na tento tyzDen: Pondelok dojedanie z nedele utorok: Kremova hraskova polievka a zemiakove plácky streda:bryndzove halusky stvrtok: zemlovka so jablkami piatok fazulova polievka so udenym Masom a lievance s lekvarom
fazuľová polievka so zeleninou a cestovinou, kurča na smotane, kolienka
šošovicová kyslá polievka, francúzske zemiaky, uhorka
my sme dned mali na obed: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11497
cestoviny s Cottage cheese - vynikajuuuuce 😵 😀 🙂 😉
Lečo s haluškami 😊☺
ja som predvčerom som robila kôprovú omáčku so zemiačkami a kapustovo paradajkovú letnú polievku včera som urobila zaprávanú kapustnicu s bravčovým mäskom , dnes budú bravčové stejčíky s varenou zelenou špargľou a troškou slaninky + zeleninový listový šalát
Kelová polievka, parené buchty
segedinsky gulas -parena knedla
na večeru mäso na kyslo, cestoviny
Bublanina bez vajec recept http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/860-bubl...
Brokolicová polievka, pečené buchty
Kapustová polievka z čerstvej kapusty a údenou šunkou a ako druhé jedlo som spravila bryndzové halušky so slaninkou🙂
bravč.karé v syrovom cestíčku, nové zemiaky a jarný šalátik, mramorová bábovka
mne sa dneska tak nechcelo varit,tak len haluskova polievka a palacinky.
varené zemiaky, cuketovo zemiakové placky, tatarka
zasmažená polievka, šťuchané zemiaky, plnka z kuracích pečienok, šalát ( paprika, rajčina, cibuľa,)
chrenovo-koprove zemiaky a rybka na masle so zeleninou
Dnes klasika halusky so syrom a smotanou 🙂 🙂
u nas dnes budu dlho ocakavane bryndzove halusky na ktore mam uz strasne dlho chut🙂 tak dnes som ich uz konecne uvarila🙂
zemiakovy privarok s fasirkou a varenym vajcom
špenátovo-zemiaková kyslá polievka /mliečna/ buchty na pare s domácim slivkovým lekvárom, posypané grankom, práškovým cukrom a poliate roztopeným maslom
Dnes klasika..karfiol zemiačiky a uharkový šalát
Kalerabove placky a zeleninova obloha

naša večera domáca pizza ( kečup, cibuľa, syr, šampiňóny, šunka, kukurica)