Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
A este nieco s pouzitim arasidoveho masla niekto nepozna?
My sme si dnes spravili sladky obed a to palacinky plnene tvarohom a plus cerstve ovocie🙂
hŕstková polievka /šošovica, hrach, fazuľa, krúpy so zeleninou, od nedele ešte po jednom rezni, čerstvo uvarené omástené zemiaky, ľadový šalát
Bryndzové pirohy so slaninkou a kyslou smotanou.
cervena kapusta, maso, lokse
hrachová kaša s opekanou cibuľkou, zemiakový prívarok s fašírkou 🙂
Dneska už nás vysmazany kuraci rezeň s varenymi zemiakmi a cucoriedkami zajtra plnená kapusta s chlebom piatok pstruh na masle s citronom opekane zemiaky a zeleninovy šalát sobota tekvicovy prívarok so spekackami nedeľa slepacia polievka s haluskami domáce rezance černohorsky bravcovy rezeň so syrom a ryža a kapustovy šalát a dezert nepeceny kremes s bb keksov a pudingom a cokoladovou polevou
@feriha01 božinku, aký plán 😉 no super, ja ešte netuším, čo zajtra 😉
paradajkova kapusta s fasirkami z ovsenych vlociek a na piatok tiež planujem pstruha 😉
kuracie sote s tarhonou a cele to posipane trosku vnatkou 😎
Dnes dojedáme hŕstkovú polievku zo včera, špenátový prívarok, zemiaky, volské oko
Cestovinovy salat
@krajcikovad ja stále várim podľa toho čo mám práve v chladnicke a mraznicke a podľa toho skladam Jedalny lístok
Ahojte, nemate nahodou overeny recept na bycie zlazy? Dakujem
@m_ij_ka varis ako ja,takze ja len zbieram po tebe receptiky a hovorim si-vaau toto sme davno nemali a presne na toto mam chut♥
Hrášková polievka, slivkové knedle a dnes dojeme polievku a spravím syrovú a šunkovú pizzu
segedinský a knedľa
včera: fašírky z filé, zemiakové pyré, uhorkový šalát
ako dezert cuketový koláč
dnes: mäso na hrášku, tarhoňa
@rakywanda fasirky z file???? ako sa to robi????
@petkovamiruska no robila som to len tak z hlavy - 6 kociek filé som uvarila, potom rozmačkala s toustovým chlebom, 2 vajíčka, korenie, sol, nastrúhala som tam syr - vyformovala som guľaté fašírky, obalila v strúhanke a hodila do rúry na papier na pečenie
Bábovka z ovsených vločiek http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1846-bab...
naša večera parené buchty 🙂
bravcove rizoto so zeleninou a kysle uhorky
Dnes šalátová polievka /mix šalát/ na kyslo, cestoviny s tvarohom
Včera brokolicová polievka krémová a špaldové halušky s vajíčkom, kysle uhorky, dnes máme ešte z polievky a druhé bude karé s cesnakom a zemiaková kaša....a uhorky, ktoré som zavárala tri dni ☹

Kocky vy tu vsetko viete,poradite mi? Hladam nejaky mnam receptik na susienky,keksiky pre deturence vo veku do roka. Nema niektora nejake super vychytane tipy?