icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kikikat
18. júl 2016

Činu S rizou

gabccia
18. júl 2016

madarsky gulas s knedlikom

elienocka
18. júl 2016

Vyvar a lasagne a kolac bude neskor maminka uz chodi na 12 tsk varim teraz ked mam medzi smenou volno

feriha01
18. júl 2016

Dneska dojedenie zo vcera zajtra paradajkova polievka rezance s makom a maslom,stredu fazulkova polievka so smotanou zemiakove placky s acidofilnym mliekom stvrtok pecene kuracie stehna so slovenskou ryzou zeleninovy salat piatok palacinky s dzemom/tvarohom a slahackou a cokoladou

m_ij_ka
18. júl 2016

kapustová polievka, varené zemiaky, pečená klobáska, čalamáda 🙂

slimstar
18. júl 2016

Bageta s bravčovým stehnom a gruyérovou omeletou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/476-bage...

gabccia
19. júl 2016

@elienocka tie lasagne vyzeraju super, mozem poprosit recept?

sisaka
19. júl 2016

Ja slovensku klasiku uz moc nevarim, vacsina jedal mi pride dost tazka... Menu na tento tyzden: losos so zemiakmi v alobale, salat, enchiladas plnene ciernou fazulou a zeleninou, kuracie stehna natrete zmesou korenia s ryzou a salatom, celozrnne cestoviny s pestom, paradajkami, brokolicou, parmezanom, salat, indicky daal z cervenej sosovice s naan (indicky chlieb), sobota jedavame v restauracii, nedela varieva muz

m_ij_ka
19. júl 2016

na večeru domáci hot dog s horčicou 🙂

siska53
19. júl 2016

Nas maly si rozkazal spenat,uz minuly tyzden, mam dovolenku,tak sme mali cesnacku. Spenat s vajcom a varenymi zemiakmi. A na veceru,dobre vylietani,sa pridali k tatinovi a zmastili cely zvysny spenat so zemiakmi a vajcom- tentoraz na "vola". Polievka ostala..hm..premyslim si,ci na zajtra..mozno vytiahnem mrazakovu zasobu.

siska53
19. júl 2016

A aby som nezabudla,vcera sme dojedli vy ar z bravcocek kosti a ryzu s masom na lece,ja som to mala s cukinou - cize zvysky z nedele. A s detmi sme poobede robili cukinove tycinky. Mnam,mnam,vyborne su aj k cesnacke namiesto krutonov.

nadabula
19. júl 2016

Dnes polievka fazulkova z luskov so smotanou a zemiakove placky, boli dobre, zajtra zeleninova s krupicovymi haluskami a tekvicovy privarok s perkeltom☺

adelammm
19. júl 2016

U nás dnes... Demikat polievka A spenatove lasagne. 🙂 zajtra dopapame

lussy666
19. júl 2016

@siska53 prosim ta, ako robis tie cukinove tycinky? vdaka 🙂

mattyhoperfecteli
19. júl 2016

Polievka typu "čo záhrada,chladnička a komora dá" sa to volá :D bola karfiolovo-kaleránovo-mrkvovo-hráškovo-kukuricovo brokolicová 🙂 a na druhé jedlo špagety s upraženou cuketou a cibuľkou, kečupom domácim a strúhaným syrom 🙂

emmusska
19. júl 2016

u nas dnes kuracie ragu so zemiakovymi plackami 🙂 kazdym dnom je pre mna horsie a horsie stat za sporakom. Zrejme na isty cas rezignujem a postavim k nemu chlapa 😀

fomarik
19. júl 2016

Tekvicovy privarok s bravc. perkeltom.

casperka1980
19. júl 2016

Plnena paprika so zemiakovou kasou...

mizu89
19. júl 2016

na dnes varene zemiaky s cibulou a kyslim mliekom a na zajtra zemiakove pyre a sekana v cesticku

tajka1986
19. júl 2016

Vyprazany karfiol,varene zemiaky,tatarska a cesnacka s krutonmi+syr

tajka1986
19. júl 2016

Zajtra spanielsky vtacik,tarhona,kapustovo-mrkvovy salat,polievka bude sladka fazulova s krupkami

slimstar
19. júl 2016
sadkoni
20. júl 2016

@tajka1986 nás dnes na stole čakajú fašírky so zemiakovou kašou a uhorkami. 😎

kikikat
20. júl 2016

Fazuľové S fliackami a kraby salat

tajka1986
20. júl 2016

@sadkoni vymením 😀

sadkoni
20. júl 2016

@tajka1986 kým by od nás prišli na slovensko tak by už boli asi aj studené a možno aj pokazené 😀

siska53
20. júl 2016

@lussy666 ahoj,podla tohto receptu:

http://fitshaker.sk/mega-dobre-cuketove-tycinky/

Akurat som namiesto spaldovej,ktoru som.nemala,pouzila muku amarantovu a psenovu. Ale vyvalkavala som s normalnou bielou.

lucya87
20. júl 2016

Dnes som skusala levandulovy sirup. Recept je tu:
https://www.modrykonik.sk/blog/lucya87/album/sn...

mijo53
20. júl 2016

zo včera nám ostali mastené zemiaky a 3 malé zeleninovo-vločkové fašírky, tak som dorobila dusenú kuraciu pečeň a uhorkový šalát

dagaz
20. júl 2016

Chilli con carne s ryzou s malou upravou. Nestiplave aby aj dieta mohlo