Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Tak my dnes francuzke zemiaky , krémovú zeleninovu polievku s opecenymi chlebikmi a nepecenu smotanovu tortu....
A poobede idem robit slanu tortu-prídu známi na navstevu a maju to moc radi 😉
odvcera mame kuraci stroganov..zajtra plnena paprika🙂
vysmážaný camembert s brusnicovou omáčkou, pečené zemiaky a malá má kuriatko od včera 🙂
dnes mangel griluje kuracie nozky 🙂
dnes dojedáme,akurát som upiekla bublaninu 😅 a zajtra bude kuracia pečienka s ryžou
Plnený baklažán 😵
Dnes bude zapecena brokolica, mrkva a kusok sunky a rovno s tym urobim aj pudingovu zemlovku (minule mala obrovsky uspech),t a bude na zajtra. A este dojeme zeleninovu polievku zo vcera.
sosovicova polievka a kuracia pecienka na uhorkach s ryzou
masovy vyvar, nakladana panenka a tvarohovo jablkovy kolac zo sypaneho cesta.
Ja som dnes spravila kuraci perkelt a halusky - taku klasiku sme uz dlho nemali 🙂
My sme dnes mali cestovinky s masovo-zeleninkovou omackou a zeleninovu polievocku 😉
@lunana kedysi som ho sem uz davala,jedli sme ho 1x v restauracii... 😉 je vyborna a jednoducha... ide tam len mrazeny hrasok,zemiaky a mrkva,jeden zeleninovy bujon....Mrkvu a hrasok oprazis na trosicke masla,pridas zemiaky,vodu, kocku bujonu a cele to povaris tak aby bola zelenina uvarena ....pridas lyzicku masla,dochutis a cele rozmixujes...moj maly tu polievku miluje....robievam ju aj s inych druhov zeleniny..a vzdy je skvela...k nej oprazim chlebiky ,a my si este pridavame s muzom lyzicku pochutkovej smotany uz priamo do polievky,ked ju nakladam. 😉
tak dnes bude zeleninova polievka a knedla kapusta pecene masko, neskor puding s piskotkami 🙂 a ide sa do prace 🙂
dnes bude gulas uz sme ho dlho nemali 🙂
keďže varím iba pre seba a Sašku,tak masové guličky v paradajkovej omáčke-z lidl 😀
Dnes robim hovadziu rostenku s ryžou a zeleninovu polievocu.. mnam, uz sa tesim, lebo stale jem len kuracinu a morčacinu, uz mi to ide hore krkom 🙂
ja dnes peciem pizzu,uz daaavno sme nemali..tesime sa 🙂 a polievku mame este od vcera - sosovicovu...
dnes zeleninova polievka s krupicovymi knedlickami a druhe len cestoviny s vajcom..kedze ideme lekarke a nestihame varit..
dnes gulaš na husto a kolienka 🙂 🙂
gulaas
hlivový guláš a po 100 rokoch budeme mať rybie prsty + pyré
jeziiis, ze rybie prsty, to sme nemali 150 rokov..tusim pojdem kuk do kauflandu neake lepsejsie... mnam.

dnes asi zemiakové krokety + bryndzová omáčka