Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
jej zemlovka mnaaam-ja robim rozky,jablka s hrozienkami,vanilkový cukor a na to dam tvaroh vymiesany s vajíčkami cukrom a hrozienkami,zasa rozky zalejem smotanou s vajickami a dam zapiecť,občas urobím aj penu,vtedy dam vsade len žltka a z bielkov spravim sneh. 🙂
Prsty moc nekupujem viem ako sa to robi 😝 radsej spravím vypražanu rybku,no tiez mam radsej pecene a zapekane ryby.
ja tiež prsty nekupujem, ale dostala som chuť na niečo nezdravé 😀 , rybu ináč máme dosť často, lebo to je jedno z mála jedál, ktoré mi deti zjedia...
Ja ich mam v mrazaku keby decka doma nevedeli co si spravit 😉 Inak asi dnesspravím rybku mam este v mrazaku kapra hodim na neho maslo rascu papriku a k tomu pyre-mnaaam,Polievku kalerabkovu s mrkvou a knedlickami 😉
My máme od včera zeleninovu polievku z karfiolom, mrkvou, petrzlenom a zemiackami. a druhe od včera brav. pliecko na prirodno so šampionmi a k tomu tarhonu...Mňam...ta omacka sa mi fakt vydarila...som nestihala Eliške naberat 😅
fazuľa na kyslo a fašírky 😉
halušky s vajíčkom, uhorka, cvikla
my dnes dojedame fazulovu polievku s klobasou a vcera som robila huspeninu a dnes je pekne stuhnuta,tak nam neostava nic ine,len ju pekne popapkat. 😅 😅 😅
masko , knedla a cervena kapusticka mnam 🙂
baby ja som dnes tak KO unavená, tak som sa tuším najedla z čítania vašich príspevkov 😀 😀 ale čo budu jesť deti netuším 😖
Ja som dnes kuchtila čínu s ryžou 🙂 A dojedli sme nepečenú smotanovú tortu s jahodami 😀 😀
zeleninovy salat s kuracim maskom, babovka s hrozienkami v cokolade
Dnes mame zemlovku urobenu vcera a vecer bude zeleninovy salat a k tomu narychlo opecene kare.
gulášová polievka s kuraťa, cestoviny so syrovou omáčkou, decká si znova rozkázali lievance, dnes so škoricou a šlahačkou.
Ja dnes robim hrstkovu polievku, pre drobca kura s hraskom v paradajkovej omacke, pre nas kare v cibulovej omacke a kapustne fliacky.
My dnes obed u svokry 😉 parene buchty, pecene mäso,kapusta ,knedlik. a malý tam mal strúčkovú polievku s volskym okom., 😉
segedínsky guláš, knedľa...želatínové ovocné poháre s jahodami a šľahačkou 🙂
gulašová polievka a vajičkove halusky a konecne domaci hlávkový šalát!!!!!!
lievanceeeee a polievku pre drobca som vytiahla hotovu z mrazaku - zásoby 😅 😅
dnes pizza
sobota -šampiňónová polievka-mliečna a čevapčiči + zemiačky možno urobim slimáky z lístkového cesta,
nedeľa - polievka zeleninková a pečené kurča na masle a ryža.
dnes zemiakove placky plnene orestovanou kuracou pecienkou, muffiny
dnes polievka zo vcera a druhe mäso so vselicim co sme nasli(slanina,uhorka,vajicka natvrdo,horcica a tak) a ryzu..
my dnes mame bravcove srdce na smotane+knedla.mnam,uz sme to dlho nemali! 😎

@tin007 Ahoj, ako robis tvarohovu zemlovku, porad ;)