Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nas sa dnes bude podavat bravcove masko na hribovej omacke 🙂 a polievku som len tak na rychlo batatovu urobila 🙂
Dnes rascova polievka s vajickom a cuketove placky s varenymi zemiakmi s vnatkou. Zajtra bude vyvar z holuba so slizikmi a zeleninou a pecene kuracie stehna, ryza, uhorkovy salat.
Gulášová polievka s divinou 🙂
My mame na navsteve sestru a ta si dneska nakazala, cesnakovu kremovu pplievku a domacu pizzu😊
Dnes vari partner a to plnene papriky s rajskou omackou zo zemiakmi. 🙂
naša večera pečené jaternice, čalamáda, chlieb
U nas dnes brokolicova polievka,pecene jelenie pliecko na zeleninke s tarhonou
zeleninová polievka, zemiaková placka plnená kuracou pečienkou, syr
No my dnes mame kuraciu s plnkou, madarsky gulas s domacou knedlou a babovku ;)
Prosím Vás, ako vyprážate karfiol v rúre. Už to mám 30 minút na 210 v rúre a stále je to bledé-strúhankové. Ďakujem.
@slavka1307 karfiol poobracám v obalovacom cestíčku (vajíčko, múka, soľ, mlieko), potom obalím v strúhanke, zapekaciu misu ofrkám olejom, poukladám karfiol, buď ich pofrkám olejom alebo plátok masla na každý, ale mikdy nie sú také tmavé ako vyprážané v oleji
@slavka1307 jaj a zabudla som - trvá cca 20-30 min a 1x alebo aj 2x pootáčam
My sme mali dneska zemlovku😊
brokolicova polievka s opecenym chlebikom a kuracie platky s paradajkovou omackou 🙂
Zemiakovy privarok,sekaná
Červená šošovica na kari 😎
Guláš, zeleninový šalát s kuracím steakom.
dnes sosovicova polievka, ryza a grilovane kuracie stehna na mlieku, uhorkovy salat
@karkana mozem poprosit receptik?
ja som varila uz od 5:30, cize len fasirky, zemiakova kasa, uhorkovy salat
Baby otázka uz ste niektore robili doma parizsky salat? Čo tam vsetko sunka hrasok a?? Okrem cibule 🙂 a. Čo do majonezy samotna o,nicom
@petkovamiruska to vážne? A čo si nemohla spať? 😀 😀
@ajkava dakujem
My dnes pecene stehna s ryzou
lasagne
Ja som dnes urobila palacinky, takze trosku sladky obedik🙂

@krajco dakujem