Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeleninová polievka s krupicovými haluškami, pečené kura, ryža, kompót
Vcera pecene zemiaky a stehna, dnes falosny gulas. Este varim pretlak a budu aj lentilkove muffiny
dostala som gigant kalerab od maminy,tak dnes bol vyprazany s varenymi zemiakmi s vnatkou a zeleninovy salatik k tomu 😉
Dnes? zeleninova polievka a bryndzove halusky s hokaido tekvice 🙂
@0ria0 taky plnsi tyzden mam...ale cez vikend spiiiim
Nakladané lesné huby na kyslo
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1569-nak...
Dnes kuracie masko a gnocchi na smotane🙂
Vcera cuketovy kolac na slano,vyprazane bedle a uhorkovy salat.
Dnes kremove rizoto s hraskom,cuketou a parmezanom.a vecer mozno sladky cuketovy kolac.hold,sme zasypani cuketou doma.
@miricka77 ako robíš slaný cuketový? ja som to pár krát skúsila, ale nikdy sa neprepiekol z vnútra, bol taký blatový
Dnes zemiakova polievka s hraskom a cestovinky s maskom na cesnaku...
ahojte , ja som robila mrkvovu polievku s krupicovymi haluskami a dukatove buchticky 😀
Dnes obed lenivej gazdinej. My dnes fazulky v paradajkovej omacke z konzervy, s osmahnutym parkom, pasikmi zelenej papriky, cesnakom a dochutene kari korenim.
dnes plnena paprika v paradajkovej omacke so spaldovou knedlou 😝
Dnes som sa trosku pohrala a spravila kysnute makove aj tvarohove kolace🙂
Šošovicova polievka a francuzske zemiaky.
Jednoduché tvarohové mini placky http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/966-jedn...
segedínsky guláš s domácou knedľou
Zajtra budeme mat tekvivovy privarok a parene buchty mnam 🙂
dnes na obed sme mali kalerábovú polievku s krupicovými haluškami a tvarohovo jahodové guľky so strúhankou a s maslom.
dnes sme bez polievky, studený šalát ( cestoviny mašle, rajčiny, paprika, kukurica, mozzarella)a koreniny
baklazan plneny rozkovou plnkou so syrom a pucene zemiaky s petrzlenovou vnatou
Pirohy plnene so zemiakmi, s grankom a s jablkami...
vcera pecene pirohy plnene kapustou a tvarohom.. dnes holubky
ja som sice od dnes do nedele sama, ale dostala som obrovskuuuuu chut na cestoviny v syrovo-šampinonovej omacke a sosovicovu polievku

@slavka1307 nabuduce vyskusajte: 180 stupnov na 45 minut, karfiol sa nepredvara, obalujem v zmesi muky a vajicka plus sol (take huste cesto) a potom v struhanke a na vrch ukladam platky masla, motom to chyti krasnu farbu a nie je to vobec mastne. daju sa k tomu dat na plech aj surove zemiaky a spolu to upiect na jednom plechu ;)