icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

meja3
9. aug 2016

@slavka1307 nabuduce vyskusajte: 180 stupnov na 45 minut, karfiol sa nepredvara, obalujem v zmesi muky a vajicka plus sol (take huste cesto) a potom v struhanke a na vrch ukladam platky masla, motom to chyti krasnu farbu a nie je to vobec mastne. daju sa k tomu dat na plech aj surove zemiaky a spolu to upiect na jednom plechu ;)

m_ij_ka
9. aug 2016

zeleninová polievka s krupicovými haluškami, pečené kura, ryža, kompót

lussy666
9. aug 2016

Vcera pecene zemiaky a stehna, dnes falosny gulas. Este varim pretlak a budu aj lentilkove muffiny

kim12345
9. aug 2016

dostala som gigant kalerab od maminy,tak dnes bol vyprazany s varenymi zemiakmi s vnatkou a zeleninovy salatik k tomu 😉

ewisam
9. aug 2016

Dnes? zeleninova polievka a bryndzove halusky s hokaido tekvice 🙂

petkovamiruska
9. aug 2016

@0ria0 taky plnsi tyzden mam...ale cez vikend spiiiim

slimstar
9. aug 2016
marika142
10. aug 2016

Dnes kuracie masko a gnocchi na smotane🙂

miricka77
10. aug 2016

Vcera cuketovy kolac na slano,vyprazane bedle a uhorkovy salat.
Dnes kremove rizoto s hraskom,cuketou a parmezanom.a vecer mozno sladky cuketovy kolac.hold,sme zasypani cuketou doma.

tortelinka
10. aug 2016

@miricka77 ako robíš slaný cuketový? ja som to pár krát skúsila, ale nikdy sa neprepiekol z vnútra, bol taký blatový

ladygina
10. aug 2016

@ewisam to si prosím ťa ako robila tie bryndzové halušky s hokaido tekvice? 😕 To ma zaujalo ale neviem si to predstaviť a ako to chutilo?

ewisam
10. aug 2016

@ladygina Neviem sice odporucit konkretny recept, robim od oka, ale skusim pozriet na nete ak treba... Ono cesto na halusky sa da urobit aj z rozvarenej tekvice, ja vsak davam cast tekvice cast zemiakov a ostatne je klasika...su take jemnejsie, treba skusit 🙂

ewisam
10. aug 2016

Dnes zemiakova polievka s hraskom a cestovinky s maskom na cesnaku...

ewisam
10. aug 2016

@ladygina a inak rozvaris tekvicu v troche vody a rozmixujes

ninus22
10. aug 2016

ahojte , ja som robila mrkvovu polievku s krupicovymi haluskami a dukatove buchticky 😀

pehavcek
10. aug 2016

Dnes obed lenivej gazdinej. My dnes fazulky v paradajkovej omacke z konzervy, s osmahnutym parkom, pasikmi zelenej papriky, cesnakom a dochutene kari korenim.

kim12345
10. aug 2016

dnes plnena paprika v paradajkovej omacke so spaldovou knedlou 😝

lealikk
10. aug 2016

Dnes som sa trosku pohrala a spravila kysnute makove aj tvarohove kolace🙂

adulikka
10. aug 2016

Šošovicova polievka a francuzske zemiaky.

slimstar
10. aug 2016

Jednoduché tvarohové mini placky http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/966-jedn...

humajnicek
10. aug 2016

segedínsky guláš s domácou knedľou

ivett311
10. aug 2016

Zajtra budeme mat tekvivovy privarok a parene buchty mnam 🙂

yonce
10. aug 2016

@ivett311 parene buchty robis domace? zaujimalo by ma ci plnis lekvarom alebo dzemom, ci to je jedno ci nie 🙂

ivett311
10. aug 2016

@yonce ano domace, dam tam domaci broskynovy alebo jahodovy lekvár

autumn11
10. aug 2016

dnes na obed sme mali kalerábovú polievku s krupicovými haluškami a tvarohovo jahodové guľky so strúhankou a s maslom.

m_ij_ka
11. aug 2016

dnes sme bez polievky, studený šalát ( cestoviny mašle, rajčiny, paprika, kukurica, mozzarella)a koreniny

pehavcek
11. aug 2016

baklazan plneny rozkovou plnkou so syrom a pucene zemiaky s petrzlenovou vnatou

casperka1980
11. aug 2016

Pirohy plnene so zemiakmi, s grankom a s jablkami...

gabccia
11. aug 2016

vcera pecene pirohy plnene kapustou a tvarohom.. dnes holubky

camelotka
11. aug 2016

ja som sice od dnes do nedele sama, ale dostala som obrovskuuuuu chut na cestoviny v syrovo-šampinonovej omacke a sosovicovu polievku