Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dusený 🙂
Hŕstkovú polievku a mäsko na kyslo s pene cestovinou.
dnes bez polievky , kuracie rezne so zemiakovym šalatom
Francuzske zemiaky na dnes 😉
Pečené gaštany jesenný chutný recept http://veu.sk/index.php/aktuality/1636-pecene-g...
@alchemilkazltozelena prosim recept na tu cicerovu pokievku ..dakujem
nech sa paci, dobru chut 😵
@alchemilkazltozelena a dakujem ren som nasla aj ja idem vyskusat...
@ikuska31 ak mas z plechovky cicer tak rovno ho tam uz len hod a povar chvilu
Včera som skúsila mrkvovy privarok a bolo to uzasne a dnes máme ryzu so.zeleninou a k tomu kur rezné v jogurt so syrovou krustou a malemu varim hokaido s mrkvou a zemiackom 🙂 🙂
tekvicová polievka, kuracie stehienka na smotane, dusené mastené zemiaky
Jordánske kurča 🙂 dnes máme
@alchemilkazltozelena dakujem za radu ano mam taky...
zemlove servitkove knedle + hribova omacka...
Brokolicová polievka, bryndzové halušky,zakysanka
Rychla cuketova pizza - 400 g cukety na jemno nastruhat, pridat salku muky, 3 vajicka, naolejovat plech a dat cesto. Navrch tenke platky paradajky, baklazanu, salamy... Piect cca 30 min na 180 stupnov. Na zaver posypat struhanym syrom a este 5 min zapiect. Mnam! :D
jogurtove rezniky dneska s opekanymi zemiakmi 🙂
rezniky a zemiaky a pre mna pečene jelitka, takuuuu chut som dostala dnes :D
zapecena brokolica so syrom a zemiakmi
Paradajkova polievka, sojove maso s cestovinami
ja by som potrebovala nejake tipy na veceru uz neviem co od radosti varit, robit jest. Myslela som ze bude fajn ked prejdeme na take jednoduche vecere ze puding, salat a tak a som to spomenula pred chlapom a ten na surovo ci mi sibe 🤐 😀
@takacovama slané palacinky, plnené postrúhaným cesnakom a Nivou, vyprážané v trojoobale chutia horúce ako rezne, lasange, plnené pečené zemiaky, šampiňóny...omeleta...strapačky...
u nás dnes na večeru palacinky s džemom jahodovým, šľahačka, granko 🙂
ja tento týžden
pondelok plnená paprika NIE plnená ako ju pozname všetci ale vydlabem vnutro a nalnim čo chladnička dá ja ádvam syr tvrdý,hermelin,slaninku, salámu,šunku a ked chce muž aj klobásku ja to jem len zo zeleninou mužovi varene zemiaky....
utorok "pečený karfiol"nevyprážam ale dám do rury piect ,polievka zeleninová s hráškom
streda kuracie prsia na sposob činy s ryžou,večera pečená tekvica mnam
štvrtok bravčove faširky -mlete múso,najemno stuhana mrkva a tvrdý syr vajička s pečenými zemiakmi
piatok dukátove buchtičky,ja plnený baklažán - mužovi dávvam aj rožok namočený v mlieku,surove vajičky, vnutro vydlabane opražim ,pridám šampinony,šunku,cesnak,vajička, tvrdý syr alebo aj syrokrem naplnim tým baklažan a pečiem mnam rozne dobre
sobota cestoviny s pestom ,ja kuracie prsia s dusneou zelenonou-pór,mrkva,cukina pridám bujon cesnak dusim do mäkka mnam
v nedelu kačica :P ja len so šalatom alebo teda kapustou
ešte doplnim tu plnenu papriku opražim na panvici do hneda aby bola mäkká niekto to dáva aj piect 🙂

Hraškovu polievku a duševný špenát so zemiakmi a volskym okom