icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
29. sep 2016
moni244
29. sep 2016

ahojte, mám na víkend vymyslené menu, koláč, cesnaková krémová polievka a hlavný chod je problém, chcem ryžu, uhorkový šalát a nejaké zapečené mäso k tomu. Máte prosím niečo overené? ako pripraviť to mäso, aby sa hodilo k šalátu? a niečo rýchle 😀
ďakujem za rady

kahh
30. sep 2016

mame vo zvyku ze v piatok mavame vacsinou sladky obed tak dnes to budu parene buchty plnene lekvarom a na vrch granko a rozpustene maslo..polievku dnes asi vynechavam🙂

zuzka2388
30. sep 2016

Polievku z hokaido tekvice a zeleninový šalát s kuracím maslo.

womankc
30. sep 2016

ahojte ja som sa snažila ulievať celý týždeň, takže akurát polievka netradičná - na bravčovo, zemiakovo hokaidová - len som na cibuľke podusila bravčové kúsky s nakrájanými zemiakmi a nakrájanou hokaido zaliala vodou a nechala uvariť , len osolené a okorenené a bola tak vynikajúca , že nič iné som tam nedávala ..... druhé bola zapekaná brokolica naukladala som brokolicu na to som navrstvila udusenú cibuľu so slaninkou s majoránom , korením a soľou a zaliala laktofree šľahačkou s vajíčkami rozmiešanou na to kopu syra a zapiecť
včera mi svokrička dala mäsovocuketové karbonátky a oblanšírovanú zelenú strukovú fazuľku
dnes teda len niečo jednoduché asi len ryby na prírodno , alebo v cestíčku k tomu zemiačky a kopu šalátu zeleninového

womankc
30. sep 2016

@takacovama no so šalátom by asi súhlasil ak by na vrchu mal steak ako pol hlavy hehehehehehehehh

matvejka125
30. sep 2016

Cesnaková polievka, kelový prívarok so špekačkou

ikuska31
30. sep 2016

@alchemilkazltozelena inak robila som tu cicerovu polievku a je fakt super...vsetkym chutila este raz dakujem

mijo53
30. sep 2016

Dnes kmínová polievka so zeleninou a haluškami, strapačky s bryndzou po dlhom čase, ale boli dobré

lucinka511
30. sep 2016

Tagliatele s pestom na sarlotke a mrkve s porkom.vyborne.mrkva je ale nakrajana na sposob wook a max tri mensie. Alebo spagety na olivovom oliji a cesnaku.velmi jednoduche.velmi chutne.

lucinka511
30. sep 2016

@moni244 urob si hovadzi rofbit.ci ako sa to pise. Telaciu.svieckovu alebo predne v kuse pomazes olivovym olejom nakorenis len ciernym korenim a solou.prudko oprazis ten kus masa.ja aj tak kilo dam naraz z kazdej strany a das do janskeho skla s tym vypekom piect na dve hodiny na 200C a tretiu dopekammtak na 250 C...mado sa az rozpadava.takw jhw lahodne☺

larusik
30. sep 2016

Fazulovy privarok s udenym 😉 🙂

alchemilkazltozelena
30. sep 2016

@ikuska31 nemas za co 🙂

miriam11
30. sep 2016

Fazulova polievka s udenym kolenom, cuketovo zemiakove placky

m_ij_ka
30. sep 2016

guláš, dukátové buchtičky

kikikat
30. sep 2016

paradajkova polievka,granadir, a dnes po prvy krat som robila hroznovy dzem

dominikav123
30. sep 2016

Losos na koprovej omáčke 🙂

nakup
30. sep 2016

@moni244 ahoj vyskúšaj toto : plátky krkovičky naklepeš osolíš okoreníš obalíš v múke opečieš na panvici a jednu stranu potrieš horčicou poukladáš na pekáč horčicou hore podleješ a udusíš pred koncom nastrúhaš kyslú uhorku dáš na každý plát krkovičky a na vrch plátok syra zapečieš a je to božské spoja sa chute a ideálne k ryži

vanesanova
30. sep 2016

Hranolky s vyprazanym syrom,gordon blue-kuracie plnene syrom sunkou v trojobale so zemiak.kasou,francuzske zemiaky s klobaskou,sosovicova polievka na kyslo,a dnes som robila spagety-na masle som oprazila cibulku slaninku sampinony cuketu sol korenie,podliala riadne vodou so spagiet na koniec pridala chery paradajky a nakrajanu mozarelu a vsetko to spojila a premiesala so spagetami.

zuzuk22
30. sep 2016

Dneska som mala chut na penovku 😂

lukrec
1. okt 2016

@zuzuk22 toto aj ja milujem. Ale neviem ju robit. Ani spravne susit tie platy☺

jener
1. okt 2016

Dneska som sa trosku pohrala s jedlom takze panenka zabalena do domacej slaninky tekvicove pyre a hubovo maslova omacka a moje domace pestovane jedle kvety dobru chut prajem kazdemu a krasnu sobotu

m_ij_ka
1. okt 2016

hŕstková polievka, šúľance s tvarohom

motiilik
1. okt 2016

@zuzuk22 možem poprosiť recept???dcrea má o mesiac -sť a by som chcela skúsiť.. 🙂

jener
1. okt 2016

2 varka chilly omacky z habanero papriciek spravena j na predaj ak by mal niekto zaujem

motiilik
1. okt 2016

guláš... francúzke zemiaky s domácou tataskou..

lukrec
1. okt 2016

@zuzuk22 Nedáte mi recept, žeby som to skúsila podľa vášho, možno moj recept nie až tak dobrý🙂

zuzuk22
1. okt 2016

@lukrec
@motiilik jasne nechsa paci 🙂

motiilik
1. okt 2016

@zuzuk22 dakujeeeeeeem 🙂

zuzuk22
1. okt 2016

@motiilik za malo 🙂 nechsa podari 🙂