icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

susi157
23. apr 2010

to mas pravdu dala som tak minule kusok torty do mraziaka po mesici som ju vytiahla len sa tak po nej zaprasilo 🙂
musm to tak castejsie robit 😉

jenie123
23. apr 2010

dnes mame zemlovku.. 🙂 a na zajtra mam uz nalozene bravcove kare a kuracie kridielka na grilovanie.. mnam 🙂

mukky
23. apr 2010

ja som dnes robila lečo s vajíčkom a špekačkou a navrch nastruhaný syr,k tomu chlebík 😎

henikav1
23. apr 2010

dnes sme mali cestoviny s napolitanskou paradajkovou omackou a na zajtra som si napacovala telacie rezne, robila som pred par dnami, boli take chutne ze som neodolala a bezala kupit znova, boli jemnucke, rozplyvali sa na jazyku, mnam, zajtra budu, ale uz teraz slintam 😉

mama.wolfka
23. apr 2010

včera čevabčiči s hranolkami, lebo zemiaky sme zabudli kúpiť 😀
čevabčiči boli z lidla ... chutné, voči chuti žiadna výhrada, akurát ten vzhľad ma prekvapil, stále mi to pripomínalo psie ... 😀
neskôr ma napadlo, že by sa to dalo rozmraziť a spojiť po dva kúsky, aby z toho boli také väčšie súľky 😉

dnes naša "wolfovská" čína ... varili sme už dnes a bude aj na celý víkend ... rodinná tradícia 😀
... jedno z mm najobľúbenejších jedál, nafotený postup mám už aj pol roka, len ešte to musím hodiť na mmb a potom dám link 😉

mukky
23. apr 2010

wolfka 😀 😀
daj recept na tu čínu 😀

mama.wolfka
23. apr 2010

raz sa k tomu naozaj už dopracujem ... snáď ... chcem hodiť na mmb aj s fotkami 😉

mukky
23. apr 2010

wolfi ved nechcem fotky ale receptík 😀 😀

mama.wolfka
23. apr 2010

ja viem, ale chcem to dať pekne spolu, už to tak dlho plánujem

mukky
23. apr 2010

aj komunisti tolko veľla plánovali a ako dopadli 😀
ok ked inak nedáš 😀 😀

mukky
24. apr 2010

ja som dnes varila receptík ktorý som už dávala:

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20079
k tomu sme mali kyslu kapustu,je to mnamka ale je to pracné,taká zložitejšia živánska 😎

lalus
25. apr 2010

knedľa, dusené bravčové, kyslá kapusta....bez polievky....+ trasená torta / teda koláč, lebo som korpus nepiekla vo forme ale na plechu 😅

henikav1
25. apr 2010

mukky, ta zemiakova harmonika mala aj u nas obrovsky uspech
no inac my sme mali dnes na obed kuraci vyvar s haluskami, pecene kura a zemiaky s petrzlenovou vnatou a na veceru ryzu s oprazenou cibulkou, hraskom a mrkvickou a pecene klobasky, no a dezert iba cokoladovy puding s jahodami a piskotami a so slahackou

mukky
25. apr 2010

heni fíha prídem sa k Vám napapať? 😀 😀
tu ryzu ste mali s klobaskami ci ako?ako rizoto?popíš bližsie 😀

no aj u nás mala harmonika vcera uspech ale ja robievam zivansku doma do alobalu tak az také prekvapko to nebolo ale mm sa potešil 😉
len som ju mala robiť kratsie sa mi rozpadla takmer každá...neva ale bolo to super a co sa mi zyvysili suroviny som dala na koniec pekaca len poukladane nie do harmoniky..
zajtra máme tiež super zdravé a výživne jedlo 😕 😀

henikav1
25. apr 2010

mukky, asi by si to mala daleko, ale ak chces, prid sa napapat 😉
ryza bola tak trosku ako rizoto bez masa a k tomu boli opecene klobasky zvlast
zajtra z toho bude kuracie rizoto, leb ta zeleninova ryza este zostala a zostalo aj biele masko s kurata, to u nas nejde, takze nakrajam na kocky, pridam ten vypek a mame veceru
tu harmoniku som nerobila dnes, ale ked som ju robila mala uspech

mukky
25. apr 2010

heni aha,dik za objasnenie,a cakaj ma 😀
super to más premyslené,vsetko zužitkuješ 😵 😀

henikav1
25. apr 2010

nielen zuzitkujem, ale hlavne usetrim cas, ja som tazko pracujuca zena 😀 😀 😀

daniz
26. apr 2010

ahojte,my sme mali v sobotu ten spomínaný gulášik, napiecť som bola v mraziaku 😀 😀 😀 /zákusky z Veľkej Noci/ 😉 😉 . Včera pečené kurča s ryžou, uhorkový šalát a vajíčková polievka -rýchlovka lebo sme boli na bicykloch. A dnes urobím tú zemiakovú harmoniku. 🙂 🙂 dík za typ.

mukky
26. apr 2010

ahojte,
ja som dovarila malému kuracie rizoto a nám budem robiť pečené domáce jaternice a domáce klobásky v rure,/sa utešujem že je to zdravšia alternatíva 😀 -ale trošku je 😀 /k tomu varené zemiačky s maslom a koprom,kyslá kapusta

zuzkalenka
26. apr 2010

ahojte!
celkom fajn téma tak sa pridám.
mi sme si dneska urobili zajaca na cesnaku a zemiakovú kašu k tomu.
je to super jedlo ľahké a zdravé už sa teším 😵
aj malej som dala zamraziť mäsko také varené tak na chvíľu mám pokoj 😲

henikav1
26. apr 2010

aj my budeme mat kuracie rizoto na veceru ako tvoj drobcek
teraz mukky povie ze opakujem 😀 😀 😀 😀

mukky
26. apr 2010

heni
práveže ty si ma včera navnadila na rizoto pre malého 😀 predvcerom mal zemiačky so špenátom,snažím sa mu variť a obmienať prílohy každé 2 dni a ryžu nemal dávnejšie

mukky
26. apr 2010

oprava,vcera mal špenát..

mukky
26. apr 2010

ten mal len na jeden den lebo sa nesmie špenát ohrievať,teda nemal by sa

henikav1
26. apr 2010

no to som ani nevedela ze sa nesmie ohrievat, ja som ho zvykla zohriat, sice malokedy zostane
inac s planovaneho rizota nic, prisli sme domov vyhladnuti a spravili sme si rozky vo vajicku a so syrom a k tomu cajik, to mal byt olovrant, ale tak sme sa napchali, ze nam stacilo uz asi aj na veceru, jednine ze by este moja mala kyselinka vyhladla do vecera, on mava take napady vecer o 22 ze je hladny. No a zvysok ryze s maskom, uvidime ci bude este dobry zajtra

mukky
26. apr 2010

no špenát sa nemá ohrievať,lebo dusičnany ktoré už obsahuje sa rýchlo menia na nebezpečené dusitany a sustreduje sa ich tam pri ohrievaní veľmi vela 😝

marianka79
26. apr 2010

dnes boli palacinky 😵 😵 😵

henikav1
26. apr 2010

tak uz je to tu, hlados sa ozval, takze nastupuje druha vecera, to rizoto 😀 😀 😀
takze musim nieco vymysliet na zajtra

dsnadja
27. apr 2010

ahojte no to o tom zohrievani spenatu som nevedela,a poznate lečo so šlahačkovou smotanou a troškou cukru?

henikav1
27. apr 2010

dsnadja, ja cukor pridavam do kazdeho paradajkoveho jedla a smotanu obcas tiez na zjemnenie chuti, inac robim leco klasicky, este zvyknem pridat struhany syr, ale ten ja pridavam vsade kam sa len da 😀
neviem co budem varit dnes, nejaku rychlovku, dajte napad, lebo prideme neskoro domov, ideme na futbal a potom ak nestvorim veceru do desat minut, maly sa napcha vsetkym co najde