icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lukrec
1. okt 2016

@zuzuk22 dakujem☺

perdiem
1. okt 2016

kuracie pečienky na cibuľke a zemiakové placky 🙂

michaela334
1. okt 2016

Dnes plnená paprika a paradajková omáčka a knedla 😀

zuzuk22
1. okt 2016

Dnes hranolky s volskym okom 😂

mimika1973
1. okt 2016

chcem malemu robit nieco z cukety, poradte daky recept, kombinaciu 😉
Zvycajne ju povarim, a skombinujem s mrkvou a zemiakom, tak chcem nieco nove vyskusat. Mame 2 rocky 🙂 Diky

mimika1973
1. okt 2016

@dominikav123 aky je prosim recept na koprovu omacku? diky

mimika1973
1. okt 2016

@larusik mozem poprosit recept na fazulovy privarok? diky 🙂

lucinka511
1. okt 2016

@mimika1973 ka si robim ryzu .s cukinou. uvarim ryzu.na panvici popraxim sarlotku.porok.cuketu. nech to zmakme .dam tam tuniak a ked je uvarena ryza.tak to spolu na panvivi vsetko pomiesam.poprazim a chuti to dobre.

janka54321
1. okt 2016

Granadyr a rajcinova polievka 🙂

dominikav123
1. okt 2016

@mimika1973 ahoj. Najpr dobrý vývar kurací, ja dávam viac čierneho korenia, jeden bobkový list a tvrdé stonky z kôpru, zredukovať aspoň na 500 ml. Do toho smotana 33% v ktorej rozmiešas hladkú muku, vlejes, varis asi 10 15 minút. Potom kyslú smotanu, kôpor aspoň 60 gramov, lyžička cukru a osolít okorenit a bude 🙂

matvejka125
1. okt 2016

Cesnaková polievka, palacinky s tvarohom

tykat
1. okt 2016

Slepaci vyvar s masom a zeleninou, jablkova zemlovka. Zajtra segedin s knedlou. Polievku dojeme.

lucikatn
2. okt 2016

cesnaková polievka zo včera, maďarský guláš s domácou knedľou, oškvarková nátierka a domáca ciabata

mijo53
2. okt 2016

hovädzia polievka s rezancami a zeleninou, dusené hovädzie a kuracie stehienka, zemiaková kaša, kyslá uhorka alebo paradajková dusená hlávková kapusta /kúpila som1 vrece hlávkovej českej kapusty - 15 kg v Lidli za 0,99 centov, teraz musím častejšie jesť kapustu ha ha/ rozumejte 15 kg za 0.99 centov, no nekúp
včera som urobila kapustový šalát , šunková saláma, tvrdý syr, okoreniť, osoliť, lyžica tatárskej omáčky, výborne, len tak na skúšku a bolo dobre

oira
2. okt 2016

milujem nedeľné obedy a varenie a celkovo nedelu ☺️ My dnes tuniakova pomazanka a pecivo na ranajky, slepačia polievka, steaky z panenky pecene zemiaky a cibuľove ragú ... A vecer robim tvarohové muffiny s nutelou

jener
2. okt 2016

Dneska slepacia polieva s rezancami a kuracie vysmazane rezne so zemiakovou kasou a nepeceny kremes z bb keksov

matvejka125
2. okt 2016

Kurací vývar, kuracie prsia so syrovou omáčkou, kolienka, kávový koláčik

lentilka46
2. okt 2016

U nas dnes fazulova polievka s parkom, bravcove sote so slovenskou ryzou a eskimo rezy

larissa113
2. okt 2016

Tekvicova kremova polievka,bravčove dusene s knedlou a koprovou omackou

katka708
2. okt 2016

pečená kačica s knedľou a cviklou (kapustu sa mi nechcelo dusiť), vývar z bravčovej kosti a zákusky z včerajšej svadby.....

womankc
3. okt 2016

@jener aj ja som včera kapucínku žula , aj som to komplet otrhala a založila som si tinktúru z nej

womankc
3. okt 2016

ahojte ja som robila v sobotu kapustovú polievku so zemiakmi so smotankou na sladkokyslo , bryndzovníky a na návšteve sme mali cuketový slaný osúch , hovädzí kotlíkový guláš , kakaový piškótovník s tvarohom a lesným ovocím , zemiakové placky , kysnutý jablkový koláč

v nedeľu polievka zo soboty, druhé bol vyprážaný patizón, zemiaková kaša a domáca remuláda / kyslá smotana, jemný tvaroh, soľ , cesnak , cibuľa , strúhaná kyslá uhorka / a na pondelok som už urobila kuracie prsia / potreté cesnakom, soľou a opražené , obalené v múke / zapečené na bulgure s lečom a syrom k tomu zaváraná domaca cvikľa .....

womankc
3. okt 2016

prosím máte tu niekto recept na domácu čili pastu, obrala som všetky čili a chcela by som niečo takéto urobiť ......

lulatko11
3. okt 2016

posledny tyzden u nas bolo:
fazulova mliecna s udenymi rebrami a k tomu cesnakove slimaciky
francuzske zemiaky
kura na stave s ryzou a ladovym salatikom
kotlikovy gulas
a dnes plnena paprika

alchemilkazltozelena
3. okt 2016

Dnes cuketovy privarok 🙂

san_dra11
3. okt 2016

@womankc my sme s maminou robili podla tohto receptu https://varecha.pravda.sk/recepty/domaci-eros-p... 🙂 prelustrovala som kopu receptov ale tento sa mi najviac pozdaval tak sme do neho isli a myslim ze sme urobili dobre 🙂

womankc
3. okt 2016

@san_dra11 ďakujem, presne niečo takéto som hľadala , a čistievate tie jadrovníky????? lebo ja som našla tiež niečo také podobné , len tam šlo čili , aj kapia a soli ale podstatne viac

san_dra11
3. okt 2016

@womankc hej hej cistili sme, nechceli sme moc vymyslat, ked sme recept skusali prvykrat, tak sme to urobili do bodky, tak ako to tam je napisane 🙂 praveze mne sa to ze tam ide len tolko soli pozdavalo pretoze so solou celkovo v kuchyni sa snazim opatrne 🙂

miriam11
3. okt 2016

brokolicova polievka, zemiakova kasa, rybie file a broskynovy kompot.

womankc
3. okt 2016

@san_dra11 no však to , že je to super, lebo hentam bolo po 150g papriky aj čili , ale tuším tej soli tam bolo podstatne viac a teda ja tiež tej soli striedmo