icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elienocka
19. okt 2016

🙂

1977
19. okt 2016

@elienocka Dakujem urcite vyskusam

natassa2
19. okt 2016

@elienocka ja mam v plane na zajtra karfiol 🙂 tak by som si dala takyto vyprazany ale neviem ci by nebolo rozumnejsie aby som ho pripravila nejako zdravsie. Alebo si urobim zajtra den zhresenia? 😀

79marry
20. okt 2016

@kikaneu A recept na tie sušienky máte? Prosím

babatkoo
20. okt 2016

My dnes mame bolonske spagety a synovi som este dorobila karfiolovu polievku

womankc
20. okt 2016

ahojte ja som robila cez víkend šošovicovú polievočku na spôsob držkovej, , pečený bôčik so zemiakovou kašou , hokaidovo mrkvovú krémovú polievku, zapekaný karfiol s kyslou smotanou,, a aj plnenú papriku . na oslavu som robila zeleninovo zemiakový šalát - dala som brokolicu, kukuricu, cesnak, por, junior salámu , sterilizovaný zeler , zemiaky , kyslú smotanu ---- vyrábala som aj ovocno syrovo klobáskovú tortu , či skôr kyticu - malo to veľký úspech u oslávenkyne.
stihli sme aj kapustu nadláviť , tak sa už teším na čerstvú kapustičku.........

v týždni som robila
syrovo-zemiakové placky - zemiaky som strúhala na hrubo - boli výborné
varenú brokolicu so strúhaným oštiepkom
dnes netuším asi len cestoviny s tvarohom

kikaneu
20. okt 2016

@79marry ktoré susienky? Dávno som tu neprispela, tak neviem, ktoré mas na mysli?

katka708
20. okt 2016

čínska ostrokyslá a pečené hurky a klobásky. a poobede dokončím medovú marlenku

jener
20. okt 2016

Dneska slepacia polievka kedze sme vsetci chory a zajtra palacinky sobotu knedla kapusta a pecene maso a nedela rezne zemiakovy salat a babovka kedze oslavujeme

googlinqa
20. okt 2016

Hov polievka mam v plane kuracie na sampionovej omacke kolienka

takacovama
20. okt 2016

melencova polievka s chlebikom a druhe len halusky vajickove, tie sme uz davnejsie nemali a lubime to velmi tak som si urobila radost 🙂

mircalla
20. okt 2016

aby prosim daco rychle a chutne na teamove ranajky? nejake jednoduche pecivo ci daco z listkoveho cesta, pomazanka? nemam moc cas sa tomu venovat. mam taky nivovy kolac z listkoveho cesta co ma vzdy uspech, ale ten je naj cerstvy. vdaka

googlinqa
20. okt 2016

zajtra kelovy privarok s bravcovym maskom

mircalla
20. okt 2016

@zuzuk22 to ma zaujalo, mozem poprosit recept?

adulikka
20. okt 2016

Bryndzove a syrove halušky

mart1na26
20. okt 2016

@lucya87 a nezavolas 😀

wikisara
21. okt 2016

@lucya87 ďakujem veľmi pekne za recept, už som si ho aj odpísala a cez víkend ak bude času tiež možno vyskúšam upiecť🙂

zuzuk22
21. okt 2016

@mircalla jasne len neviem teraz na čo konkretne ten recept uz 🙂

kim12345
21. okt 2016

@mircalla pomazanky, tie si mozez urobit predtym, alebo mozarela s paradajkami , bazalkou a ol.olejom - chutne lahke ranajky a plus pecivo k tomu
Ta rolada mi pride skor ako pohostenie naoslavu ,nie na ranajky

lussy666
21. okt 2016

Tento tyzden - hov. licka so zemiak. kasou, pecene stehna s ryzou, vyvar s krupicovymi haluskami. Dnes asi nejake cestoviny, sote. Bude aj na zajtra. V nedelu netusim ;)

lucya87
21. okt 2016

@mart1na26 joj moja zavolala by som ale to bola pre Mariku tak ta oslavovala. Ale kedze sa ja tebe blizia tie vykoteninky mohli by sme sa dohodnut a prist 😊

lucya87
21. okt 2016

@wikisara tak drzim palceky!

mircalla
21. okt 2016

@zuzuk22 tento

opečene kuracie prsia na prirodno s opečenym jablkom, opečenym prošutom a plesnivy syr roztopeny na vrch

zuzuk22
21. okt 2016

kuracie prsia si na rezne nakrajam trochu naklepem. Osolim okorenim ciernym korenim. Opeces na trochu oleja najlepsie olivovy. Ked otocis na druhu stranu pridas k masu opekat aj jablka nakrajane na mesiaciky na platky aj so supkou 🙂 s oboch stran a pridas na konci aj prošuto k tomu opekat s oboch stran . ked uz je vsetjo opecene ako ma prošuto naukladas na maso na to jablka a na vrch das plesnivy syr . zakres pokrievkou . das nabok z platne a nechas dojst pod parou aby sa syr roztavil 🙂
@mircalla

jukov
21. okt 2016

dnes a zajtra zeleninová polievka (karfiol, hrášok, mrkva, zemiaky), vyprážaný karfiol, zemiaková kaša
nedeľu slepačia polievka s niťovkami, francúzske zemiaky

mircalla
21. okt 2016

@zuzuk22 dakujem pekne vyskusam

mijo53
21. okt 2016

Dnes sa hŕstková polievka - pohanka, hrach, fazuľa, druhé jedlo varená brokolica iba trochu bez pokrievky, aby ostala zelená, poliata roztopeným maslom, mastené zemiaky, na výber kyslá uhorka, cvikla alebo tatarská omáčka , čo si dá asi manžel

nada847
21. okt 2016

@zuzuk22 takze uz viem co budeme varit v nedelu 😉 este len citam a uz mam chute. Dnes som sa dala len na dukatove buchticky aby sa to zjedlo a aby zajtra som nove mohla varit 🙂

ewisam
21. okt 2016

Rajcinova polievka, palacinky... na veceru pecene zemiaky s hlivou a brokolicova kremova polievka, aby mal tato radost 🙂

zuzuk22
21. okt 2016

@nada847 tak nech sa podari ;)