icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

siska53
4. dec 2016

Kuracia polievka v sobotu i dnes. Ako druhe vcera stratena mork a strateny karfiol (kura som nemala 🙂 ). Ryza. A dnes som masiarom spravila este morcacie platky s provensalskym korenim. Vcera bpk salatovy mix,dnes calamada. A zvazujem ako mlsotu kakaovy nakyp.

lucya87
4. dec 2016

Dnes sme zacali vianocne vypekanie 😊

adulikka
5. dec 2016

@lucya87 my tiež medovniky

amyvans
5. dec 2016

Dnes bola telacia Saltimboca a opekane zemiačiky 🙂

amyvans
5. dec 2016

Dnes bola telacia Saltimboca a opekane zemiačiky 🙂

marosinecko
5. dec 2016

Bryndzove halušky a kremová porová polievočka 😉😉😉

kendova_anna
5. dec 2016

Nam dnes na obed zvysili este posledne spanielske vtaciky s tarhonou zo vcerajsieho obeda, takze sme ich dopapali 🙂 Zajtra ma opat caka varenie🙂

kim12345
5. dec 2016

ja som vcera nevarila ,neboli sme doma a teraz peciem masko a ktomu domacu knedlu a cervenu kapustu 🙂

m_ij_ka
5. dec 2016

naša večera restovaná pečienka, ryža

verunqha23
5. dec 2016

@adulikka mozem poprosit recept ? 🙂 chcela vy som na makke medovnicky recept ;)

slimstar
5. dec 2016

Smotanovo ovocný zákusok s želatínou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/815-smot...

slimstar
6. dec 2016
alami
6. dec 2016

@lucya87 môžem ťa poprosiť o recept na tie keksíky s mandľou? Vyzerajú fajne🙂

lucya87
7. dec 2016

@alami tu je original recept. Ale chystam sa ho upravit lebo su dost suche na moj vkus a malo makove. Mozem potom poslat upraveny.
http://receptydetem.cz/recepty/makova-ocka/

womankc
7. dec 2016

ahojte dievčatká kucháročky , vidím, že tu sa to už vianočne zobúdza ... U mňa ešte nič , ani len perníky , tento rok je to so mnou riadna bieda ...
Dnes idem variť plný veľký hrniec segedínskeho gulášu , krémovú tekvicovú polievku a tvarohový koláč z medového cesta a ešte idem naložiť bravčové karé do koreninového pácu z vajec na také rýchle opečenie

milan_branik
7. dec 2016

toto je velmi dobra vec....
http://recepty.pozri.sk/recept-zubac-v-slaninov...

a nieje moc narocna....

map0007
7. dec 2016

Vcera rastova s vajickom a celestinske rezance.Zemlovka s jablkami a broskynami.Dnes špagety s parkami a morkadelou a syrom.

miriam11
7. dec 2016

Paradajkova polievka, losos ryba zapecena so zemiakmi, cibulou, paradajkami a cesnakom. Poobede struhany tvarohovy kolac

sweetyna
7. dec 2016

V poslednej dobe mam neustale chut len na sladke a preto aj dnes som robila palacinky s nutelou a bananom🙂 Ach to bude chudnutia po porode :D :D

womankc
7. dec 2016

@milan_branik co tě nemá vašnosto, nálada vrcholí , lidi šílí heheheheh

smitjan
7. dec 2016

Dneska rezance kuracie, trosku pikantne pre draheho a ryzu s tarhonou 🙂 polievku som robila vcera vecer sme mali chut na kapustnicu tak som sikovno sa do toho dala 🙂

miriam11
7. dec 2016

@milan_branik u nas je to priskoro. Peciem naraz tyzden pred Vianocami. Keby som zacala skor, vsetko by sa vopred pojedlo a na sviatky by sme nemali🙂

javorinska
7. dec 2016

Podla mna nie je skoro, medovniky su na dlho a uz tiez tento vikend planujem ze si spravim cesto a cez tyzden budem vykrajovat a potom zdobit, ale tesim sa uz na to🙂

tansulinka
7. dec 2016

Ja som medovnicky piekla este minuly tyzden 🙂 a mam super recept kde vydrzia aj pol roka 🙂)

zuzuk22
7. dec 2016

@tansulinka
Mozem recept poprosit ? 🙂9

petulda333
7. dec 2016

@tansulinka nase vydrzali rok makke 😂

simonnka2014
7. dec 2016

Fazulova kysla s domacim chlebom.

adulikka
7. dec 2016

Bryndzové a surové domáce zemiakové halušky
Zajtra kurací perkelt z kridel a kolienka
Piatok široké rezance s makom na masle posypané práš.cukrom

googlinqa
7. dec 2016

Včera kuracia polievka a zemiakový prívarok fašírka. Dnes bravčová pečeň ryža cvikla