icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

googlinqa
7. dec 2016

Predvčerom bryndzové halušky sosovicova polievka s parkom

jukov
8. dec 2016

včera a dnes - zeleninová polievka (karfiol, brokoli,mrkva, hrášok) s písmenkami, granatír, červená repa na sladkokyslo

01tatianka
8. dec 2016

dnes mrkvovo-kalerabova polievka s ryžou, vykostene stehna rozmarinoe na pečenej mrkve :P

marosinecko
8. dec 2016

Kvakový prívarok so zemiakmi a volským okom 👍 😉

jituska666
8. dec 2016

@marosinecko to je aky kvakovy? v zivote som to nepocula

marosinecko
8. dec 2016

@ jituska666 kvaka sa mi najviac podobá na kaleráb s príchuťou chrenu, v uvarenom stave na uvarený zeler či miestami dokonca špargľu. Môžete ju jesť len tak surovú napr. ku chlebu s nátierkou, výborná je varená v rôznych zeleninových zmesiach, polievkach či v šalátoch alebo prívarkoch. Ja som sa rozhodla urobiť kvakový prívarok

m_ij_ka
8. dec 2016

kurací vývar, špagety s mletým masom

raza
8. dec 2016

baby prosím prosím, potrebujem radu.. ako sa robí maková plnka do makovníka?? a kolko toho potrebujem do 2 závinov? za každú radu budem vďačná..

matvejka125
8. dec 2016

Paradajková polievka so syrom, tvarohové guľky s posypkou

zuzikak
8. dec 2016

@raza je to jednoduche. Aspon ja tak robim, ze si cesto potriem dzemom a zapareny mak (mak prelejes v sitku horucou vodou) uz len dat na dzem alebo lekvar a zabalit. Neviem ti poradit mnozstvo pretoze neviem ake velke zaviny robis. Ale zvycajne ten baleny mak na 1 zavin dam aspon 1,5 balenia.

zuzikak
8. dec 2016

U nas dnes a aj na zajtra kuraci perkelt s cestovinou (kolienkami). Vcera sosovicovy privarok s fasirkou a chlebom. O dva dni mam v plane francuzke zemiaky a rajcinovu polievku. Potom asi nieco s ryzou (este neviem co presne) a mam v mrazaku kusok ryby, tak tu opeciem a zemiakovu kasu 🙂 - taky maly plan varenia 🙂

tarvika
8. dec 2016

zemiaky na kyslo 🙂

hoffmanka
8. dec 2016

Akurát som dopapal, som bola trošku na seba pyšná, lebo prvý krát som skúšala uvariť mrkvovú krémovú polievku a na počudovanie sa mi vydarila, výborná bola🙂 A k tomu pizza🙂

takacovama
8. dec 2016

Dneska sme mali sulance a polievku som robila zeleninovu len taku na rychlo 🙂 neviem baby tiez mate taketo dni ze niekedy sa vam vobec nechce varit? Ja ked si predstavim kolko vyvarania ma caka na vianoce tak tieto dva tyzdne by som najradsej sporak ani nevidela

liesik
8. dec 2016

Fazuľová polievka na sladko s domácimi slížmi od svokruši. Môj drahý sa dnes zalizoval až za ušami 😀 ako málo stačí k tomu aby som urobila môjmu chlapovi radosť. Na večeru plánujem urobiť čokoládový puding a dreňou jahodovou 🙂

marosinecko
8. dec 2016

Maďarský gulášik 😉😉

karkana
8. dec 2016

dnes skúška tortili,,,,,,akože aj celkom sa vydarili,len neviem prečo boli trochu suché?? do cesta som dala masť,,,má niekto overený recept?,,,,,,,,

tansulinka
8. dec 2016

@zuzuk22 každý rok pečiem tieto od Magalovej 🙂 no odporúčam nechať postáť cez noc a nevaľkať moc natenko 🙂 Tak nech sa vydaria!!! http://varecha.pravda.sk/recepty/medovniky-foto...

miriam11
8. dec 2016

@marosinecko jeeej, ja robim zajtra a bude aj na sobotu, dufam, nech mozeme ist na vylet🙂

zuzuk22
8. dec 2016

@tansulinka ďakujem 🙂

marosinecko
9. dec 2016

@miriam11 naberte so do detskych tanierikov a ostane aj na nedelu 😀 🙂

mijo53
9. dec 2016

zeleninová polievka s haluškami, zemiakové guľky so slivkovým lekvárom, poliate maslom, posypané makom a cukrom
polievka bude aj na zajtra, druhé bude koložvarská kapusta s chlebíkom
nedeľa hríbová polievka s rezancami, kuracie prsia na prírodno, ryža, domáci kompót podľa výberu /slivkový, hruškový, čerešňový, jablkový, marhuľový/

m_ij_ka
9. dec 2016

vývar z kohúta, sviečková na smotane

matvejka125
9. dec 2016

Hrstková polievka, francúzske zemiaky

adulikka
9. dec 2016

Sosovicova polievka a kurací perkelt z kridel s kolienkami

lucya87
10. dec 2016

Vcera sme vyskusali upiect crinkle cookies... a veru este napecieme buduci vikend.

marosinecko
10. dec 2016

Dnes diétnejšie 😁 zemiakové placky s kečupom 😉

m_ij_ka
10. dec 2016

šampiňónová polievka, skladané zemiaky, uhorky