icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

suesue1983
3. feb 2017

Paradajkova polievka,palacinky)

kim12345
3. feb 2017

bryndzove halusky

katka708
3. feb 2017

Krémová cesnaková polievka s opečeným chlebom, špagety so sušenými paradajkami, salámom, cesnakom a parmezánom a uvažuje že poobede vyskúšam urobiť 1x v živote šišky z polovičnej dávky.....

mariamaria88
3. feb 2017

zapekany karfiol a smotanove pagaciky(300 g hl.m, 250 roztopeneho masla,1kelimok kys smotany(180ml) a kav.lyz soli..zamiesat.na noc odlozit do chladnicky..na vrch vajicko a podla chuti sezam a pod..piekla som pri cca 200 st dozlata

mariamaria88
3. feb 2017
hanka1674
3. feb 2017

Dnes som sa rozhodla spraviť mäsové guľky so smotanou a posypala som to strúhaným syrom na koniec. Skúšala som ten recept prvý raz ale vydaril sa, aj muž ma pochválil, že to bolo výborné a môžem to robiť častejšie

san_dra11
3. feb 2017

vcera vecer som urobila kolozvarsku kapustu tak mame aj dnes na obed a zrejme este aj na veceru 🙂 takze dnes bez starosti. Chcela by som este vecer krtkovu tortu urobit 🙂

blahowoman
3. feb 2017

Ja cuketovo zemiakove placky.

krajco
3. feb 2017

@jukov prosim Vas date ni recept na parizsky salat? Dakujem😊

krajco
3. feb 2017

@simonnka2014 , ja robim takuto:
Vylejem jednu flasu ( alebo aj ten 100% paradajkovy dzus pouzivam) 100% paradajkovu stavu, dolej cca 300 ml mlieka, stipku soli, 2-3 lyzicky cukru podla chuti a necham prevriet, s postruhanym syrom sa toho nevieme dojest😊

fadama
3. feb 2017

Dnes som piekla....bublaninu.
Ked vychladne polejem este cokoládou.

iceprincess
3. feb 2017

@fadama su tam mandarinky a ceresne?

fadama
3. feb 2017

@iceprincess nie. mandarinky a jahody.

jukov
3. feb 2017

@krajco páči - 1kg mäkkej salámy (liptovská diétna, parízel, alebo niečo také) na štvorce alebo obdlžníky nakrajaná, v šupke uvarené 4 stredné zemiaky (olúpať, nakrájať na kocečky-nedáva sa, my dávame), 6 uvarených a nakrájaných vajec (nedáva sa, my dávame), 1 konzerva hrášku, 1 konzerva kukurice (nedáva sa, my dávame), 1veľká majolka Hellmanns (asi 420g), 1kyslá smotana (250ml), soľ, čierne korenie mleté, muškátový oriešok iba na špičku noža, všetko pomiešať, najlepšie večer pripraviť a na druhý deň papať a keby ste chceli ruské vajco, tak len treba z tohto vynechať vajcia, vajcia treba len rozpoliť, uložiť na mysu, zarobiť ešte tú "šťavu", ale rozrieďte ju trošku šlahačkovou smotanou a polejte sňou vajcia, myslím že som nič nevynechala

jukov
3. feb 2017

dnes na večeru zelerové a batatové hranolky z rúry s cesnakovým dresingom

fadama
3. feb 2017

A tu je uz úplne hotová bublanina.

m_ij_ka
3. feb 2017

špenát s vajíčkom

jukov
3. feb 2017

@krajco no, a predsa som zabudla - 4 veľké kyslé uhorky

fadama
3. feb 2017

no obrázok sa mi nepridal tak este raz.

krajco
3. feb 2017

@jukov dakujem😊

slimstar
3. feb 2017
m_ij_ka
4. feb 2017

kelový prívarok

fidorka221
4. feb 2017

Zeleninová polievka, sviečková s hrnčekovym knedlikom a psenovo ovocný koláčik😃

lucya87
4. feb 2017

Kremova polievka s cuketky, batatu,mrkvy a brokolice...

lucya87
4. feb 2017

A peceny pstruh s kasou a smotanovo koprovou omackou.

casperka1980
4. feb 2017

Hovädzí vývar s domácimi rezancami... A za obedom krtkova torta...

mariamaria88
5. feb 2017

Dnes kur.vývar, stuchane zemiaky s cibuľkou, rezne a ako dezert zbucham aspon puding 🙂

alchemilkazltozelena
5. feb 2017

slepacia polievka
pecene kuracie stehna obalene v slaninovej sunke a syre
tarhona

atrejkacucu
5. feb 2017

slizova polievka kuracia a kuracie prsia na cinsky sposob s ryzovymi rezancami 🙂