icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jance333
8. mar 2017

u nás dnes v rúre pečené pirohy zo zemiakového cesta plnené zemiakmi s opraženou cibuľkou a tvarohom + slaným syrom. ku tomu kyslá smotana a kyslé mlieko. na večeru som spravila ku zvyšným pirôžkom zeleninovo-krúpkovú polievku.
zajtra cestoviny s nivovou omáčkou a brokolicou

m_ij_ka
8. mar 2017

šišky s lekvárom

mijo53
9. mar 2017

Dnes dojeme paradajkovú polievku od včera, rybie file prírodne, zemiaky, kyslá uhorka

majdalenka23
9. mar 2017

Dnes budú halušky so syrokremom a smotanou na slaninke, ešte máme šošovicovú zo včera a ak sa mi bude veľmi chcieť, tak urobíme zemiakové pagáče.

motiilik
9. mar 2017

Akurát varím...
Tekvicovy privarok , pecena fašírka , varene zemiaky ... 😉

wikisara
9. mar 2017

U nas dnes taky rychlo obed v pohode vajickovych cestovin so syrom a kecupom 🙂 Niekedy treba aj takuto nenarocnu stravu :D :D

tiper24
9. mar 2017

dnes francuzske zemiaky kysle uhorky

karkana
9. mar 2017

dnes rezance s orechami😉

erulka77
9. mar 2017

ahojte poradte ako pripravujete kuracie prsia chcem vyskusat niečo iné, nové vdaka

babulka1978
9. mar 2017

@erulka77 ja sa cez vikend chystam na tento recept......Kuracie rezne v solamylovom cestíčku: na 1 kg kuracích rezňov potrebujeme:4 vajíčka*4 PL solamylu*4 PL horčice*2 PL worčestovej omáčky*2 PL sójovej omáčky*1 ČL soli *1 ČL mleté č. korenie * cesnak podľa chuti
Kuracie rezne naklepeme, z ingrediencií na spravíme cestíčko (zašľaháme), do nádoby dávame rezeň po rezni, postupne zalievame cestíčkom (napácujeme, necháme 24 hodín odležať), opečieme na panvici....jedla som ich, sú úžasné......

googlinqa
9. mar 2017

Bravcove na sampionoch kolienka bravčovú polievku rezance

kim12345
9. mar 2017

Niečo z posledných dní
Grilážky
Pavlovej torta
Raňajky od mužíka
Estónsky krígel so škoricou a orechami
Pečená fasírka s rajčinovou omackou a pyre

miriam11
9. mar 2017

@kim12345 chcem tam byť😝 mnaaaam

tiper24
9. mar 2017

@babulka1978 ja to tiez robievam ale maso nakrajam na kocky alebo rezanceky a opeciem na panvici dobre su k tomu zem.placky ale aj rozna priloha ryza opekane zemiaky hranolky

mircalla
9. mar 2017

Baby daky recept pre celu rodinu od 15 mesacnej az po dospelych...dosla som sem na napady, precitala som par poslednych stran, ale hladam daco ine ako klasiku

tykat
9. mar 2017

dnes obed kuraci cernohor a mrkva s ananasom
poobede kivi kolacik

matvejka125
9. mar 2017

Paradajková so syrom, palacinky s tvarohom, džemom

ikuska31
9. mar 2017

U nas dnes slovenske menu...zemiakova polievocka a strapacky s kapustou...

m_ij_ka
9. mar 2017

bryndzové halušky so slaninkou

rakywanda
9. mar 2017

dnes som bola reštika na želanie: ja - celozrnné cestoviny s nivovo brokolicovou omáčkou, dcéra rybie prsty s ryžou, muž špagety boloneze,
zajtra budú tuniakové fašírky, pyré a uhorkový šalát
v sobotu mäsko na šťave s tarhoňou

mariamaria88
9. mar 2017

sosovicova zovcera.pekelt s maslovymi haluskami

slimstar
9. mar 2017

Zelerová pomazánka so syrom a cesnakom http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/498-zele...

cukroska
9. mar 2017

Dnes takà klasika 😀

cukroska
9. mar 2017

@jukov nedavam lebo deti nechcu paradajky,ale nam zeleninu vsade

matvejka125
10. mar 2017

Kelová polievka, francúzske zemiaky, uhorka,cvikla

mijo53
10. mar 2017

cibuľová polievka s ovsenými vločkami, šampiňóny na smotane s kolienkami

womankc
10. mar 2017

@kim12345 mňam pozvala by som sa ...
môžem poprosiť recept na ten orechový koláč a na tú pavlovovú , raz som ju robila , ale ako som tam dala ten krém tak to bolo také rozmočené , nič moc tvoja vyzerá fantasticky

womankc
10. mar 2017

ahojte ja predvčerom cícerová polievka , včera som robila jemne podusenú zeleninu- mrkva , kaleráb na jemné plátky , do toho som dala artičoky v oleji naložené + soľ a oregano, k tomu na tanie trošku tvrdého syra, šunku, olivy a sardinky, veľmi dobrá večera na dnes som si urobila karfiolovú tarhoňu - tarhoňa celozrnná a karfiol bol jemne preblanšírovaný a orestovaný na oleji kde som osmahla nastrúhanú cibuľu a cesnak + domácu mletú papriku
dobrý diétny no sýty obed k tomu steril cvikľu

ednett
10. mar 2017

Paradajková a lasagne dnes u nás 😋