Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
šišky s lekvárom
Dnes dojeme paradajkovú polievku od včera, rybie file prírodne, zemiaky, kyslá uhorka
Dnes budú halušky so syrokremom a smotanou na slaninke, ešte máme šošovicovú zo včera a ak sa mi bude veľmi chcieť, tak urobíme zemiakové pagáče.
Akurát varím...
Tekvicovy privarok , pecena fašírka , varene zemiaky ... 😉
U nas dnes taky rychlo obed v pohode vajickovych cestovin so syrom a kecupom 🙂 Niekedy treba aj takuto nenarocnu stravu :D :D
dnes francuzske zemiaky kysle uhorky
dnes rezance s orechami😉
ahojte poradte ako pripravujete kuracie prsia chcem vyskusat niečo iné, nové vdaka
@erulka77 ja sa cez vikend chystam na tento recept......Kuracie rezne v solamylovom cestíčku: na 1 kg kuracích rezňov potrebujeme:4 vajíčka*4 PL solamylu*4 PL horčice*2 PL worčestovej omáčky*2 PL sójovej omáčky*1 ČL soli *1 ČL mleté č. korenie * cesnak podľa chuti
Kuracie rezne naklepeme, z ingrediencií na spravíme cestíčko (zašľaháme), do nádoby dávame rezeň po rezni, postupne zalievame cestíčkom (napácujeme, necháme 24 hodín odležať), opečieme na panvici....jedla som ich, sú úžasné......
Bravcove na sampionoch kolienka bravčovú polievku rezance
@babulka1978 ja to tiez robievam ale maso nakrajam na kocky alebo rezanceky a opeciem na panvici dobre su k tomu zem.placky ale aj rozna priloha ryza opekane zemiaky hranolky
Baby daky recept pre celu rodinu od 15 mesacnej az po dospelych...dosla som sem na napady, precitala som par poslednych stran, ale hladam daco ine ako klasiku
dnes obed kuraci cernohor a mrkva s ananasom
poobede kivi kolacik
Paradajková so syrom, palacinky s tvarohom, džemom
U nas dnes slovenske menu...zemiakova polievocka a strapacky s kapustou...
bryndzové halušky so slaninkou
dnes som bola reštika na želanie: ja - celozrnné cestoviny s nivovo brokolicovou omáčkou, dcéra rybie prsty s ryžou, muž špagety boloneze,
zajtra budú tuniakové fašírky, pyré a uhorkový šalát
v sobotu mäsko na šťave s tarhoňou
sosovicova zovcera.pekelt s maslovymi haluskami
Zelerová pomazánka so syrom a cesnakom http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/498-zele...
Kelová polievka, francúzske zemiaky, uhorka,cvikla
cibuľová polievka s ovsenými vločkami, šampiňóny na smotane s kolienkami
ahojte ja predvčerom cícerová polievka , včera som robila jemne podusenú zeleninu- mrkva , kaleráb na jemné plátky , do toho som dala artičoky v oleji naložené + soľ a oregano, k tomu na tanie trošku tvrdého syra, šunku, olivy a sardinky, veľmi dobrá večera na dnes som si urobila karfiolovú tarhoňu - tarhoňa celozrnná a karfiol bol jemne preblanšírovaný a orestovaný na oleji kde som osmahla nastrúhanú cibuľu a cesnak + domácu mletú papriku
dobrý diétny no sýty obed k tomu steril cvikľu
Paradajková a lasagne dnes u nás 😋

u nás dnes v rúre pečené pirohy zo zemiakového cesta plnené zemiakmi s opraženou cibuľkou a tvarohom + slaným syrom. ku tomu kyslá smotana a kyslé mlieko. na večeru som spravila ku zvyšným pirôžkom zeleninovo-krúpkovú polievku.
zajtra cestoviny s nivovou omáčkou a brokolicou