icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mijo53
16. mar 2017

Zemiaková maďarská polievka, domáce buchty na pare plnené super domácim slivkovým lekvárom s makovou posýpkou a poliate maslom

slimstar
16. mar 2017
womankc
17. mar 2017

ahojte ja včera špaldové palacinky / dala som aj trošku bielej múky / s nutelou a namočila som cícer , že ho urobím pečený dneska na maškrtenie večer budem robiť len domácu pizzu s tuniakom, sardinkami, cibuľou a treščou pečeňou - samozrejme základ paradajkový + oregano , cesnak , olej , soľ a navrch trošku syra

mijo53
17. mar 2017

Dnes dojedáme zemiakovú maďarskú polievku /polievky väčšinou varím na 2 dni/, vyprážaný karfiol, mastené zemiaky , smotanový dresing s cesnakom

majdalenka23
17. mar 2017

Včera boli penne s hubovou omáčkou a parmezánom, gofri s domácim jahodovym lekvárom a jogurtom. Dnes údené rebierka varené so zemiakmi a kyslou kapustou (všetko po domácky vyudene, vypestovane a naložené). Z vývaru ešte kapustová smotanová polievka s hubami...👍

tykat
17. mar 2017

Zeleninový boršč
Kurací marinovaný steak, opekané zemiaky, šalát paradajka-uhorka
Dezert taký zdravší - pomelo 🙂

rakywanda
17. mar 2017

@womankc ahoj, prosím ťa koľko pečieš ten cícer? ja som to zo dvakrát robila, stále sa mi zdal mäkký a potom som ho mala tvrdý ako broky

adulikka
17. mar 2017

Včera perkelt z kuracich kridel na smotane ,kolienka .
Dnes bryndzové halušky so slaninkou .

zuzka34
17. mar 2017

U nas včera granatir, dnes camemberd zo zemiakmi, tatarka + čučoriedkovy džem, zajtra kuracia polievka zo zeleninkou a kuracie prsia a vykostene stehná v marinade s ryžou a jablkove pité 🙂

kim12345
17. mar 2017

u nas halusky s kyslou kapustou a slaninkou a piekla som ciabatty

katka708
17. mar 2017

Dnes Sedliacke fondue podľa Dančiaka, zajtra vyprážaný syr pre manžela a pečená ryba pre mňa a syna so zemiakovou kašou. Polievka - asi už nedeľný vývar urobím

zuzka34
17. mar 2017

Toto je fakt super téma 😎 🍕 🛒🙂

mijo53
18. mar 2017

Dnes karfiolová polievka, ryžový nákyp s marhuľami, zajtra plnená vegetariánska paprika, domáca knedľa

jance333
18. mar 2017

na obed šošovicová polievka s kyslou smotanou a v rámci druhého chodu chlebíčky a torta, lebo slavíme narodkyyyy a až do večera sa budú striedať návštevy 💃 😀

miriam11
18. mar 2017

zeleninova polievka s haluskami, cestoviny s hubovou omackou, poobede ceresnova bublanina

majdalenka23
18. mar 2017

Dnes si dáme vyprážaný syr, ktorý sme nemali asi rok, hranolky a Tatarka. Zajtra hovädzina, paradajková omáčka a knedľa.

elienocka
18. mar 2017

Sosovica kysla a rolada z mleteho masa plnena sunkou syrom a vajickom ,zemiakova kasa pre priatela a dcerku a pre mna zemiaky .🙂

katka708
18. mar 2017

Tak nakoniec miesto ryby a vyprážaného syru robím obrátené rezne s ryžou. muž zajtra nebude doma tak nech má nedeľný obed už dnes 🙂

googlinqa
18. mar 2017

Buchty na pare so slivkovym lekvárom snáď sa podaria

rendicka
18. mar 2017

včera fazuľkovo- zeleninová polievka s pohánkou a cisársky trhanec pre deti s domácou jablkovou výživou a pre rodičov kompótom zo sušených sliviek podľa lidl. Na dnes som chcela bryndzové halušky ale MM ma prehovoril na halušky s vajcom a slaninkou a z bryndze chce koláč s medvedím cesnakom. Zajtra zeleninová polievka s krupicovými haluškami a kačica s knedlou a kapustou. Dezert bude pôstnejší- koláč lenivej ženy.

rendicka
18. mar 2017

ináč žienky aké recepty máte s medvedím cesnakom okrem pesta polievky a plnených variant mäska? ešte zvyknem k špenatátu časť ním nahradiť a už nepridať klasický cesnak. Ale viete sezóna začala a svokruška nazbierala plnú tašku 🙂

lucya87
18. mar 2017

Treska so zemiakmi sparglou a hokaidom

lucya87
18. mar 2017

@rendicka vyskusaj maslo.
Recept je u mna v albume. My si ho kazdy rok namrazime a pocas roka mame v zalohe 😁

ingrid56
18. mar 2017

@elienocka mozem poprosit receptik na roladu?

googlinqa
18. mar 2017

Buchty vysli na 1* zajtra francúzske zemiaky

kim12345
18. mar 2017

Bravčové na rezančeky len orestované na šalotke ,posolené a s trochou farebného korenia a k tomu ratatouille

slimstar
18. mar 2017
matvejka125
18. mar 2017

Tekvicová polievka, cestoviny s brokolicou a syrom

jukov
18. mar 2017

zajtra francúzske zemiaky - jeden pekáč s klobásou a druhý kuracími párkami a cukinou, uhorkový šalát na sladkokyslo

alchemilkazltozelena
19. mar 2017

polievka z bravcovych kosti
kuracie maso na pore, slovenska ryza