Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lucya87 waaaaw;)
@cucoriedkacucoriedka dakujem 😀
vajíčková polievka, cigánska pečienka, opekané zemiaky
karfiolová polievka strúhanou mrkvou a petržlenom, granadír, uhorkový šalát - jedla na 2 dni 🙂
kurací vývar so zeleninou, vepřo, zelo, knedlo
@nakup nemám ti čo prepáčiť a som rada, že si sa zasmiala, knedlík a kapusta zasýtili, buchtičiek a maku bolo dosť a dnes som uvarila 4 väčšie zemiaky a po rezni a ešte ostalo aj na večeru a od včera ostali rezance s makom a tie si budeme deliť ha ha , netreba sa prejedať . Nič na tom smiešne nevidím, ty si čo dnes varila a koľko?
dnes boli jaternice a nové zemiaky,
na večeru budú obložené chlebíky s rajčinkami,
zajtra pečené kura s ryžou
Paradajkova polievka a vajickove halusky 🙂
na večeru kysnutý orechový a kakaový koláč, kakao
zajtra slepačia polievka, kurací stroganov ryžou a hranolkami
Zajtra varím porovo-spenatovu polievku s mäkkým syrom,ryžu pečené kuracie stehná,,šalát uhorkovo rajcinovy.Dezert bábovka s čučoriedkami.
Zeleninová polievka...vyprážaný karfiol a vyprážana cuketa zo zemiakovou kašou a uhorkovym šalátom ... 😉
Rizoto so syrom a kuraci vyvar
Hov.vývar, bravčové na hubách, tarhona, kysnuté tvarohové rožky
na večeru domáce hamburgery🙂
Cukinovy privarok s fasirkou a zemiaky popucene k tomu.
@katka708 čo je to fialové, ako to docielim?
@kvetinka75 nijako to nedocieliš. musíš si kúpiť takú odrodu sadbových zemiakov. Alebo niekde zohnať takéto fialové v obchode už na jedenie ale zatiaľ sa moc nepredávajú.
@katka708 to vážne, ja som myslela že to zo žartu že fialové zemiaky. no tak u nás to určite nekúpim , to som nikde nevidela
Zemiaky na kyslo z vajíčkom a so sekanou 😊
@kvetinka75 možno v nejakých bioobchodoch alebo v zdravej výžive. ja som ich videla v BA za 6e za kg, tak som si radšej zasadila vlastné. 🙂
@katka708 no a sadenice to už vôbec nie, dobre drahé, radšej zostanem pri normálnych

hŕstková polievka, sviečková