Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes zapekám cestoviny, k tomu rajčinový šalát,
keď už bude žeravá rúra, šupnem tam aj bábovku
Baby neviem ci mate skúsenosti s pavlovou tortou mozem ju dnes spravit aj s plnkou a jesť sa bude zajtra malo by to byt ok nie? Nezmäkne to nejako zle od tej plnky nie?
Palacinky paprikas cestoviny
vajíčková polievka, domáca pizza
Domáca pizza 🙂
segedýn s knedľou, vajíčkové halušky
Ja na dnes a hneď už aj na zajtra chcem uvariť vyprážanú rybu a cibuľové zemiaky. Polievku, keďže mám doma špenát, spravím špenátovú mliekovú🙂
Iba cestoviny s kuracim maskom a syrovou omackou. Taka rychlovka🙂
My dnes nič, boli sme na výlete, kde sme mali bryndzové halušky a žinčicu.
Čokoládový koláčik s vlašskými orechami http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1685-ore...
@slimstar a odporucas?
kyslá zemiaková polievka, kuracie prsia na masle, zemiaková kaša a zelenina na pare
ja včera špagety s paradajkovou omáčkou dala som len lúpané paradajky, pretlak , čerstvú veľkolistú bazalku, kučeravý petržlen, cesnak, tesne pred koncom varu som pridala ešte mikro paradajky čerstvé a na vrch strúhaný syr
predtým muž robil vyprážané rezne s cesnakom zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťkou
varili sme intenzívne celé leto nakoľko som hostila aj cudzie deti 😀, ale nebol čas ani popridávať
najviac sa nám páčila smotanová omáčka s čerstvými kuriatkami, ktoré sme mali to šťastie pozbierať na dovolenke v tatrách mňam
Zapravane kuracie prsia so zeleninou a ryzou, kuracia polievka. Cez vikend mam v plane vysmazany patizon a kelovu polievku
ja dnes letná kapustová polievka s domácimi paradajkami, v nej 4 malé zemiačiky, omastená olej, cibuľa bez múky, buchty na pare
Na zajtra smotanový prívarok z čerstvých fazuľových luskov zo záhrady, perkelt z bravčového pliecka, zemiaky, polievka zeleninová s haluškami
nedeľa - polievka možno ostane od soboty, bravčové jazyky na cesnaku, zeleninová omáčka, knedlík
u nás dnes :
polievka-krémová brokolicová
hlavné jedlo-tekvicový prívarok s maxi cestovinou ako píloha
Svieckovu s knedlou😉
Nic😂
Ja dnes grilovaný losos a príloha tagliatelle s dubakmi
tekvicový prívarok, studený cestovinový šalát
cuketová krémová polievka s krutónmi a palacinky.
vývar z kohúta, grilované špekačky
Vyvar zo sliepky,zemiaciky z vnatkou,rezne a kysnuty marhulovy kolacik
Pstruh na masle s bylinkami, baby mrkva a stuchane zemiaky. Polievka brokolicovo cuketova s cesnakovými krutonmi a parmezánom
Hovädzí vývar s rezancami,ryža s hráškom, prírodné rezne,kompót,Dezert pomarančového mascarpone.
Kelova polievka a vyprazany karfiol so zemiakmi
Zemiakovo-mrkvové pyré s bravčovým karé na cibuľke a zeleninový šalát.

Aj napriek takemu teplu som mala neskutocnu chut na palacinky a tak som si ich aj spravila🙂 😉