icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

co_co
8. aug 2017

Aj napriek takemu teplu som mala neskutocnu chut na palacinky a tak som si ich aj spravila🙂 😉

rakywanda
9. aug 2017

dnes zapekám cestoviny, k tomu rajčinový šalát,
keď už bude žeravá rúra, šupnem tam aj bábovku

martul
9. aug 2017

Baby neviem ci mate skúsenosti s pavlovou tortou mozem ju dnes spravit aj s plnkou a jesť sa bude zajtra malo by to byt ok nie? Nezmäkne to nejako zle od tej plnky nie?

krajco
9. aug 2017

@martul ja ked som robila tak som si vzdy den vopred spravila iba pusinku, lebo z toho kremu zmekne

googlinqa
9. aug 2017

Palacinky paprikas cestoviny

m_ij_ka
9. aug 2017

vajíčková polievka, domáca pizza

zuzka34
9. aug 2017

Domáca pizza 🙂

gianni
9. aug 2017

Dnes na obed zeleninová polievka, falošné (karfiolove) halušky s domácou bryndzou a slaninkou....

m_ij_ka
10. aug 2017

segedýn s knedľou, vajíčkové halušky

wikisara
10. aug 2017

Ja na dnes a hneď už aj na zajtra chcem uvariť vyprážanú rybu a cibuľové zemiaky. Polievku, keďže mám doma špenát, spravím špenátovú mliekovú🙂

bibina224
10. aug 2017

Iba cestoviny s kuracim maskom a syrovou omackou. Taka rychlovka🙂

siliot
10. aug 2017

My dnes nič, boli sme na výlete, kde sme mali bryndzové halušky a žinčicu.

slimstar
10. aug 2017

Čokoládový koláčik s vlašskými orechami http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1685-ore...

janula12345
10. aug 2017

@slimstar a odporucas?

jukov
11. aug 2017

kyslá zemiaková polievka, kuracie prsia na masle, zemiaková kaša a zelenina na pare

womankc
11. aug 2017

ja včera špagety s paradajkovou omáčkou dala som len lúpané paradajky, pretlak , čerstvú veľkolistú bazalku, kučeravý petržlen, cesnak, tesne pred koncom varu som pridala ešte mikro paradajky čerstvé a na vrch strúhaný syr

predtým muž robil vyprážané rezne s cesnakom zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťkou
varili sme intenzívne celé leto nakoľko som hostila aj cudzie deti 😀, ale nebol čas ani popridávať
najviac sa nám páčila smotanová omáčka s čerstvými kuriatkami, ktoré sme mali to šťastie pozbierať na dovolenke v tatrách mňam

babatkoo
11. aug 2017

Zapravane kuracie prsia so zeleninou a ryzou, kuracia polievka. Cez vikend mam v plane vysmazany patizon a kelovu polievku

mijo53
11. aug 2017

ja dnes letná kapustová polievka s domácimi paradajkami, v nej 4 malé zemiačiky, omastená olej, cibuľa bez múky, buchty na pare
Na zajtra smotanový prívarok z čerstvých fazuľových luskov zo záhrady, perkelt z bravčového pliecka, zemiaky, polievka zeleninová s haluškami
nedeľa - polievka možno ostane od soboty, bravčové jazyky na cesnaku, zeleninová omáčka, knedlík

ludka140281
11. aug 2017

u nás dnes :
polievka-krémová brokolicová
hlavné jedlo-tekvicový prívarok s maxi cestovinou ako píloha

motiilik
11. aug 2017

Svieckovu s knedlou😉

dagaz
11. aug 2017

Nic😂

siska20
11. aug 2017

Ja dnes grilovaný losos a príloha tagliatelle s dubakmi

m_ij_ka
11. aug 2017

tekvicový prívarok, studený cestovinový šalát

autumn11
11. aug 2017

cuketová krémová polievka s krutónmi a palacinky.

m_ij_ka
12. aug 2017

vývar z kohúta, grilované špekačky

zuzka421
13. aug 2017

Vyvar zo sliepky,zemiaciky z vnatkou,rezne a kysnuty marhulovy kolacik

siska20
13. aug 2017

Pstruh na masle s bylinkami, baby mrkva a stuchane zemiaky. Polievka brokolicovo cuketova s cesnakovými krutonmi a parmezánom

siliot
13. aug 2017

Hovädzí vývar s rezancami,ryža s hráškom, prírodné rezne,kompót,Dezert pomarančového mascarpone.

kapurka270
13. aug 2017

Kelova polievka a vyprazany karfiol so zemiakmi

romanka93
13. aug 2017

Zemiakovo-mrkvové pyré s bravčovým karé na cibuľke a zeleninový šalát.