Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
rezeň z kuracích pŕs, mastené zemiaky, paradajkový šalát, polievka letná kapustová s paradajkami
domáci hot dog
Segedinsky gulas s knedlou.
dnes zeleninova polievka a halušky s tvarohom 🙂
Zeleninove karbonatky zemiakova kasa uhorkovy salat paradajkova polievka vcera vyprazany patizon varene zemiaky polievka z kosti
bravcove na leči s ryzou a tekvicova polievka 👍
Prave som dovarila o 00:45 😝 robila som tekvicovy privarok s koprom a k tomu bravcove masko na stave (ala gulas)
@atrejkacucu ako robíš tekvicovú polievku?
@laki s cukiny som robila, nastruhala som ju osmazila na cibuli,osolila okorenila pridala som bobkovy list podliala som vodou povarila 15 min, pridala som smotanu na varenie nechala zovriet zahustila mukou 😉
@lanczi robím podla tohto receptu:
https://dobruchut.azet.sk/recept/15213/fotorece...
len namiesto tekvice dávam patizón, kedže ho máme veľa, a nedávam klinčeky
a do včerajšej dávky som pridala aj trochu ananásového sirupu.
segedýn v knedľou, langoše s kečupom a syrom
na raňajky boli kváskové lievance, na obed mäso na hrášku s tarhoňou, na večeru knedľa s vajíčkom, druhá večera rádler 🙂
Paradajková polievka, buchty na pare s čučoriedkovym lekvárom a makom
Kapustnica🙂
vyprazane pecienky a kuracie prsia, pyre 🙂 dnes bez polievky 😲
Hrstkovu polievka,bryndzové pirohy s pochúťkovou smotanou,acidko.
plnena paprika, gulky a varene zemiaky k tomu 🙂
Zemiaková omáčka na kyslo, párky opražene a chlieb 🙂 len taká rychlovka. 🙂
Pre dceru dnes ryba na masle a koren.zelenine+zemiak.kasa,dospelym bryndzove halusky so slaninkou,udenym syrom. Ako dezert dnes len citronova babovka
fašírky a zapekane zemiaky , polievka slepacia od vcera
Letnú kapustová polievka, opačné bravčové rezne,opečené zemiaky,zeleninový šalát (rajčina,paprika, biela reďkovka, ľadový šalát, šalátová uhorka,jedna malá nadrobno nakrájana hruška, sladkokysly nálev, Dezert štrúdle plnené makom s višňami-zmrzlina.😝
Ja vyvar slepaci s pecenovymi knedlickami, pecene stehna kuracie a ryza. Zajtra gulas s knedlou. A v pondelok podojedame.
Hovädzí 🐄 vývar, domáce burgre 🍔 s americkými zemiakmi 🍠
Kuracia polievka s masom a zeleninou.
Bryndzove halusky so slaninkou.
včera boli zemiakové šúlance s makom, dnes kuracia polievka, rezne s ryžou a uhorkovým šalátom, o dezert neprejavil nikto záujem - dáme si nanuk
perkelt s cestovinou
Dnes to isti pizza zo Solosnice 😃 mimochodom ma s nou niekto skusenosti?

zapekana brokolica.mrkvova kremova s krutonmi