Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My mame od vcera madarsky gulas s knedlou 🙂
Kuracie kusky v syrovo smotanovej omacke 😍
Odporucame toto http://recepty.pozri.sk/recept-stavnate-bravcov... mam to strasne rad!👍
Co robievate ako druhe jedlo k fazulovej polievke?
Napadli ma langose,placky,posuch a co este?
Dakujem😉
@jankastela nieco sladke sisky, palacinky
@jankastela ...halusky s tvarohom, bryndzove halusky, pizzovniky, cesnakovniky...ja davam do fazulovej aj mäso a klobasu takze aj sladkym zajedame...palacinky, lievance, žemľovka, ryžový nákyp, šišky, dukátové buchtičky...
Včera bola hokaido polievka, kačacie prsia + opekané zemiaky 😍 mňam
Dnes asi spravím zeleninovú polievku s kuriatkami (ak ešte zoženiem v Lidli), prípadne cesnaková a uvažujem nad: morčacie prsia+smotanová omáčka a halušky 🙂
@jankastela palacinky,šišky, buchty na pare 🙂
@sisuka5 mnan to v jeden den vsetko ?
@lapersefona - nie, to radila jankastele, čo môže urobiť ako druhé k fazuľovej polievke
@jankastela sladke- parene/dukatove buchty, ovocne/tvarohove gule, sisky...
@lapersefona nieee 🙂 len bola otázka čo ku fazuľovej polievke 😜
V sobotu vývar a rezné s ryžou.v pondelok čo ostala zeleninové rizoto.dnes deťom palacinky a tvarohové koláče čo mi pomáhali,ešte som dobeda našla hríby tak kyslá hríbová so sosovicou
dnes len 5 minutový obed - cesnaková polievka s krutónmi, smotanovo syrovo šunková omáčka s cestovinami
@lapersefona
@eliskapa
Jasneee 😇 Kysnute cesto som robila z 0,5kg hladkej muky, pol kocky drozdia, lyzicka cukru, 1 a pol lyzicky soli, 250ml mlieka a 0,5dl oleja 🙂 urobila som menej pretoze sme len traja 🙂 ale bolo toho dost 😉 dovnutra mozete dat vselico, co vas napadne.. ja som si zarobila olej s cesnakom a solou a na vyvalkane cesto som tuto zmes natrela, naozaj tym netreba setrit no a na to som poukladala sunku a syr, ktorym tiez netreba setrit. Pridam vam overeny receptik (je bez postupu, ale ked bude treba aj ten vam napisem)
@eliskapa
@lapersefona
Nabuduce chcem vyskusat s touto plnkou 😍 https://varecha.pravda.sk/recepty/cesnakove-tro... pripadne urobit z toho pizza trojuholnicky
Paradajkova polievka.
Cviklovo-mungove placky,zemiakova kasa a zelenian na panvici.
@jankastela Moja babka ku kyslej fazulovej polievke robila okrem langosov a laneho syroveho kolaca aj sibaky - mnam.
K sladkej zas mama makove sulance.
dnes madarsky gulas 😉

Gulasova polievka a bravcove rezniky s mrkvovo-zemiakovym pyre zo vcera.