icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

fadama
28. sep 2017

@nikinkals jasneee ze som ich robila ja ...pácia sa ti ? .a jasne tu je recept

http://www.akosatorobi.sk/video/2000/puncove-re...

lapersefona
28. sep 2017

@krissmac ďakujem za recept ... aj ten ďalší vyzerá byť super...mam rada recepty od pani Tatranky

@sisuka5 díky za zorientovanie sa 🙂

nelita02
28. sep 2017

Ahojte zeny. Prosim o radu... Mate skusenost s pecenim kacice, ktora je rozporcovana cca na pätiny pred pecenim?
Mne je do placu, nas.ata som ako cert... Moj muz k

nelita02
28. sep 2017

Tak este raz..

Ahojte zeny. Prosim o radu... Mate skusenost s pecenim kacice, ktora je rozporcovana cca na pätiny pred pecenim?
Mne je do placu, nas.ata som ako cert... Moj muz kupil hovadsky velku domacu kacicu, cca 5,5 kg, ze vsak ju da napoly do mrazaku, aby sme mali na dva krat.... Nakoniec to rozporcoval asi na pätiny, nasackoval a ide dat do mrazaku.... No zle mi je, do placu, co s nou porobil. Ze kupil za dobry peniaz od znameho domacu.... Skoro 40 Eur ☹ porazi ma.... Neni normalny...

nelita02
28. sep 2017

Vsak to sa nebude dat dobre ani upiect, ci? Co z toho bude...?

anjelic
28. sep 2017

@nelita02 bude sa dať upiecť, prečo by sa nedalo? Nasoľ ju, prikry a pomaličky peč. A cena bola výborná, tiež by som kúpila...

ostorha
28. sep 2017

@nelita02 Bude sa dat upiect preco by nie? Stehna pecene s cervenou kapustou a loksami .Krk, kridla,skelet na vyvar.Ak mas zvysky koze narez na mensie kocky a urob na panvici skvarky.Prsia uz lepsie teraz len na panvici uz do pekaca nepridavaj ked su odrezane vysusili by sa .Neboj, nestresuj zjete vsetko a na domacej si aj fajne pochutite.

jancazvalova
29. sep 2017

Plnene langose so syrom a sunkou 🙂 A mliekova fazulova polievka. Taky klasicky obed 🙂

casperka1980
29. sep 2017

Zemiaková kaša a vyprážaný karfiol

lanczi
29. sep 2017

@nelita02 Moja susedka len tak robi kačicu,rozkrájanú a pečie ju v hrnci na šporáku,lepšiu som nejedla,vynikajúca!

fadama
29. sep 2017

@nelita02 Ja kacicu vzdy den vopred nasolim a na druhy den ju upeciem, je vyborná a stavnatá.
A cena bola podla mna dobrá.

tiper24
29. sep 2017

na kacicu dat leco a tak piect

tykat
29. sep 2017

@nelita02 normalne vecer nasolit, pripadne okminovat, dat do pekaca na noc do chladnicky. Rano okolo 6tej supnut tak prikrytu (nepodlievat!!!) do rury na cca 100stupnov a nechat tak 5hodin. Neodkryvat, nepozerat...po 5hod odokryt poliat vypekom a dat pripiect korku. Je vynikajuca, najlepsia uz robim le taku a kludne aj naporcovanu.

nelly3
29. sep 2017

bryndzove halusky 😉

tykat
30. sep 2017

Vajickova polievka a pizzovniky (syrove, sunkove, salamove).

laki
30. sep 2017

Guľky z mletého mäsa s údeným mäskom v kyslej kapuste

krasnasvadba
30. sep 2017

Zemiakovo-cuketova polievka na kyslo a lasagne polotovar z lidlu

lucya87
30. sep 2017

U nas dnes treska so zemiakovym pyre s topinamburom a smotanovou omackou
Recept tu

https://www.modrykonik.sk/blog/lucya87/album/sn...

mijo53
30. sep 2017

@nelita02 nevadí, že ju naporcoval, ja som v nedeľu tiež jedla porcovanú kačicu na návšteve a videla som ako ju domáci pán robil, rozporcoval - stehna, prsia, krídla , osolil a vo väčšom hrnci ju dusil vo vlastnej šťave na sporáku a drevenými vareškami ju obracal, tak do polomäkká a potom ešte okmínoval, okorenil dal cibuľu a dal ju dopiecť do rúry, bola výborná, to som tiež bola prekvapená, lebo ja vždy pečiem celú vo vnútri s jablkami, najbližšie vyskúšam rozporcovanú
a pokiaľ ide o cenu, zdá sa mi drahá, nikdy som nekupovala domácu z dvora, len z obchodu, ale kilo v akcii 2,50 EUR, mimo akcie okolo 4/kg

nelly3
1. okt 2017

kuraci stroganov, k tomu zemiaky bataty a urobim este uzasny stavnaty kokosovy kolacik 😉

tiper24
1. okt 2017

dnes vepřo knedlo zelo

tykat
1. okt 2017

Dnes polievka hribovo-sampinonova so zemiakmi. Na druhe bryndzove halusky so slaninkou a acidko alebo mlieko, podla chuti.

tarvika
1. okt 2017

dnes pecena cvikla so zemiakmi 🙂

jana_eyre
1. okt 2017

Brokolicova smotanova polievka a bravcove na srbsky sposob s ryzou..

romanka93
1. okt 2017

Pecena kacicka, kapusta a lokse na masti..vcera vajickove halusky🥗

lilidix
1. okt 2017

Srnčí guláš na červenom víne s knedľou 🌶️🍷

motiilik
2. okt 2017

Knedla , kapusta a pečené mäso

lubomira1965
2. okt 2017

vypražany kapor

misulienkamisa
3. okt 2017

Dnes kuracie mäsko s hranolkami a syrovou omáčkou 🙂

vlasta1818
3. okt 2017

Ryža a mäsko na grilovanej zeleninke. Dnes som sa snažila tak trošku zdravo, nech sme fit, keď je takéto počasie 🙂