Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@kvetinka75 ak myslíš na tú quinou, tak podľa tohto receptu
🙂 https://www.italskakuchyne.cz/recept/244-quinoa...
@kvetinka75 ...ano, vo vacsich supermarketoch zvyknu mat, a tiez ryzovy ocot.
@stevinka16 Ja som robila z normalneho ale to je v podstate asi jedno. Nasekala som ho a dala varit s nakrajanymi zemiakmi. Kedze jedol aj maly tak som dala len trosicku soli (daj vegetu) a mletej rasce ( mozes celu).Mozes aj cesnakovy prasok. Ked je to uvarene urob zasmazku. Ja do nej davam aj mletu papriku. Sup s tym do kelu a je to hotove. Rychle a mnam. Ak budes robit z tych ruzickovych tak mi napis ake to bolo. Tiez som nad tym uvazovala
Vcera mrkvova polievka s krupicovymi knedlickami (zo spaldovej krupice, su mnamkove) a zapecene cestoviny s brokolicou a syrom
Dnes sme dojedali polievku a druhe slivkove knedliky posypane grankom s masielkom
Zajtra sosovicova polievka na kyslo a spenatovy privarok so zemiakovou kasou
@pehavcek oki zajtra vyskúšam a dam vedieť, chcem dat aj mrkvicku
@stevinka16 To je super napad 😉
STRUKOVINOVA POLIEVKA, ZEMIAKOVE PLACKY S MASOM
Mrkvová polievka, zemiakovo-cuketové placky
@gelory @natassa2 posielam video, je to velmi lahke 🙂 ingrediencie sa daju dat podla chuti.
https://www.youtube.com/watch?v=dlRgLHiF6KURizoto s kuskusom
@lucya87 ďakujem, mne sa nedarí nejako dochucovať dobre jedlá ale keď robím podľa receptu, tak je to iné, zaraďujem do jedálnička, 🙂
polievka slepacia od včera a dnes kurča s ryžou a šalatik
@pehavcek polievočku sa vydarila a je úplne chutná. Teraz je v lidli v akcii za 0,79 jeden balík ružičkove kelu 😀
@kvetinka75 tak snad sa podari drzim palce 😀
@stevinka16 Super. Vyskusam. Vdaka za tip. Do Lidla chodime casto.
kuracie na záhradnícky spôsob s tarhoňou, na raňajky turbo kváskový chlebík s tuniakovou nátierkou
Mrkvová polievka, bryndzové halušky
My dnes vajíčkový šalát a obrátené rezne. Zajtra kuracia polievka a tekvicové placky.
@lucya87 ďakujem
@nina19833 aj ja som robila palacinky a keďže už ledva chodím mam 7 dní do termínu tak várim rýchle jedla dnes zemiaková kaša a z lidla sekana obalim ju v trojobale a máme ešte od včera kelovu polievku 😂 👍
dnes porova polievocka a k tomu cestoviny so spenatom a so syrom, dnes tak trosku bez maska 🙂
hovädzí vývar, pečené zemiaky s červenou cibuľkou poliate smotanou kyslou, bryndzou a syrom🙂
bolonske spagety a rascova polievka

nic, zohrievame lasagne zo vcera