Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
perkelt s kolienkami
Pirohy s tvarohom a slivkovym lekvarom 👍
Zemiakove pyre s vysmazanym kuriatkom a polievka nam zostala este zo vcera. Robila som zeleninovu
fazuľová polievka s údeným mäsom, ryža s pečienkou
polievka s ruzickovym kelom, spenatove halusky s bryndzou
Zapekané šampióni plnené slaninou , cibuľkou a nivou. Ako príloha hranolky 🙂
dnes kuracie na so syrovou omačkou a knedla
zeleninový guľášik, zemiakové šúľance poliate maslom a posypané maslom
Na dnesny den ku kavicke ?
včera sme dojedali čínske mäso s ryžou, volským okom, dcéra upiekla super bábovku ku kávičke, dnes nás nachová Ikea, večer obložené misy, zajtra budú zapekané cestoviny s uhorkovým šalátom
vajíčková polievka, zemiakové kolieska ( pečené v rúre ) s kuracími prsiami ( opražené na panvici s korením )
polievka z kyslej kapusty od včera a kuracie na hriboch a syrova omacka + knedla
dnes som varila:mäsové pyré a jablkovo-banánovú pochúťku
dnes kuraciu polievku pre maródka a mäsko z polievky s ryžou
Zemiakove perky plnene jahodovym a slivkovym lekvarom🙂 Zostalo zo vcera🙂
včera zemiakové placky s kuracím soté, večer lekvárové šatôčky - zo všetkého zostalo aj na dnes, dnes dovarená k nim pórovo zemiaková polievka
Zeleninová polievka s krupicovými haluškami, "granadír" a krpec už spinká tak idem buchnúť ešte tvarohové buchty 🙂
na večeru domáca pizza
My dnes mame rybacie file v cesticku so zemiakmi a haskova polievka
v nedeľu obyčajný zemiakovo cibuľovú šalát / pridala som aj kyslé uhorky na plátky/ + vyprážané morčacie rezne / rezne som na želanie mm potierala cesnakom a wochesterovou omáčkou / , šalátik bol mrkvovo - jablkový s limetkou a medom ...
polievka z koreňovej zeleniny / mrkva na kúsky , zeler a petržlen strúhaný / + kúsok hokaida na kocky udusené na masle + ryža a trošku detskej krupičky . na vrch si každý dal po chuti posekanú petržlen vňať a čerstvé čili
Joooj a teraz si mam vybrat,ked z tolkych inspiracii mi ide slina az nadol? 😨😂👍 ale spomenula som si,ze mame brokolicu a kusok karfiola od svokry,tak asi broko polievka,karfiol v nej tiez vyvarim a karfiolove placky so zeleninovou oblohou...ak sa mi bude dat..ak nie,mala sa zobudi,tak len broko polievka a brokolica so zemiakmi a syrovo-cesnakova omacka 🙂
Dojedame bravčové rizoto a dnes Hrachová kaša s grilovanymi mini klobaskami.
My dnes budeme mať domácu pizzu, keď je ten piatok.🙂
varené zemiaky, špenát, volské oko🙂
Pstruha plneneho cesnakom so zeleninovým šalátikom
Dnes sme mali maďarský guláš 👌🙂
@nakup Neoslovila si sice mna ,ale ak mozem tak ti dam dve recepty na salat s kyslou kapustou,Jeden je klasika kapusta,cibula,oliv,olej,sol a mlete cierne korenie ja davam dost mame radi taky trosku pikantnejsi,Minule som skusala postruhat kyslejsie jablka a bolo to fajne a aj so struhanou mrkvou tiez fajn,A jeden ukrajinsky salat Vinigret a tam ide kysla kapusta na drobno nakrajana,kysla uhorka,cvikla na kocky a tak isto trochu nalevu z uhoriek olivovy olej,cibula ,sol a peper..

mlety rezen zemiaky